Sancı

_cedric_

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
1.262
1.675
Günaydın bayanlar. Akşam sancılarım vardı çok güzel düzenli ve artan. Şimdi uyandım sanci falan yok acaba vardır da ben hissetmiyor olabilir miyim?

Oldu zamn merak etmyn hissedersnz mutlaka. Kc dk arayla vardi sancilarinz? Sideetti gttikce artiomuydu

Oldu zamn merak etmyn hissedersnz mutlaka. Kc dk arayla vardi sancilarinz? Sideetti gttikce artiomuydu

5dk ara ile geliyordu. Şiddeti de baya artmıştı ve artiyordu. Şimdi bi sanci geldi 7.30 da bakalım devamı gelecek mi. Acaba uyudum diye mi böyle oldu. Ama çok uykum vardı sancilara rağmen uyumuşum o da 4 saattir uyuyorum.

Yalanci sancilar cnm o kac haftaliksinz.

İnsShayirlisiyla alirsiniz kucanA. RABBİM olmayan tum hemcinslermede kavustursun meleklerini ins

Yalanci sancilar cnm o kac haftaliksinz.

İnsShayirlisiyla alirsiniz kucanA. RABBİM olmayan tum hemcinslermede kavustursun meleklerini ins

40+2 ve 2ge e önce nisanim geldi halada gelmeye devam ediyor. Yalancı sanci değil . Aralıkları genişlemiş yaa. Umarım tekrar Kısalir çünkü doktora gidicez ve sancım olmazsa suni sancı yi verecekler

40+2 ve 2ge e önce nisanim geldi halada gelmeye devam ediyor. Yalancı sanci değil . Aralıkları genişlemiş yaa. Umarım tekrar Kısalir çünkü doktora gidicez ve sancım olmazsa suni sancı yi verecekler

Nisanim derken kanamadan mi bahsediosun ? .
Cnm bak bnmde yalanci sancilarim oldu . Ama dogum sancisi o kadar harika ki aniden belinden kasinlarna dogru inen ilims bir sanci hissttim sonra 10 dk birmsanci geldi 2 kere sonra 5 dk ya gelmeye basladi , hemen esime msj attim bzm sipa gelio die , sonra 3 e dustu ve hep gelmeye basladi , ve kesilmedi hic . Cok siddetli bir sanci ayaklarin tutmuycak seviyede ama o seviyeyide ruhen hissetmiosun cunku sevincin var hast gttiktej sonra nst ye baglandim suyum geldi. Ve 1 saate oglumu kucama aldm yani yalanci sanci geceki gelen . Smdiki sancilarini takibe al , istersen ilik bir dus al , acilmandaha kolay olur

Vala cok heycan yaptim bir anda

Evet kanama var ve gelmeye devam ediyor . Şimdi sancım geliyo 10 dk da bir. Dün de 10 dk da bir di geceye kadar 5dk ya düştü ve fena kivrandiriyordu artık. Belimden giriyor kasiklarima yayılıyor. Gece nst ye gittik düzenli sancılarım çıktı ve 100 u gösteriyordu. Acılmam 2cm ve henüz şu gelmediği için eve döndük.

Gecede kanaman varmiydi peki :/

Kanama olmasi ilginci ya ilk defa duyuyorum ,

AAcilmandaa azmis bnm gbi. Suyum geldi halde hala 2 iydi
snra ani bir dgum sancisiyla bir anda 8 e acildi hemsirenim bana bakisi abartisiz dogumhaneye gidioz

gderkende harika rahminiz var bir anda 8 cm masallah diodu. İns seninkide kolay olur tek solukta

Evet kanama 2gundur hep var azar azar geliyor normalmis olabilirmiş . İnşallah acılmam artar suni sanciya gerek kalmaz. Sizinki çok güzel olmuş Allah bana da öyle kolay açılma nasip etsin inşallah :)

Bu heyecanı strese dönüştürme. Uyuyup enerji toplaman çok iyi olmuş. Gerçekten çok heyecanlı ya... :)
Bir mucize gerçekleştiriyosun,sabır... seninle birlikte de sabırsızlanıyoruz resmen. :)
Belki sadece birkaç saat sonra kucağında minik bir aslan burcu yatıyor olacak:)))
Bence sancılara odaklanma ama belki stres yapınca ters etki oluyodur hani vücut bazen öyle tepkiler veriyor, adetimizi bekledikçe daha çok gecikiyor filan.
Sancı gelsin diye odaklanma uyuman bence çok yerinde olmuş:)
Keyifli bişiler yap ağrın müsaade ediyorsa. Yada yaptığında sana yardımcı olacağına inandığın ne var onu düşün onu yap...Kuran oku istersen. Hep söylüyorum, Meryem sûresini Türkçe okuduğumda çok ağlamıştım ama inanılmaz bir güç veriyor.
Ne bileyim film izle kafanı dağıtacak ve ilgini çekecek bişey olsun.:)
Diyeceksin ki doğum yapmadın ne bileceksin haklısın o yüzden ağrın izin veriyorsa ve keyfin yerindeyse diyorum. Çünkü bilmiyorum iyi hissedip hissetmediğini...
Ama iyi ol çokkkk iyi ol istiyorum. ^^ :)
Burda bebişimi böyle sağlık ve kolaylıkla doğurdum diye başlıklar aç istiyorum :)
Beklemedeyiz:)

Ayy inşallah arkadaşım yaa ne güzel konuşuyorsun sen konuşunca ben bir rahatliyorum :) Kuran mi okusam cidden böyle boş boş sancı bekleyecegime. Evet evet açıp okuyayım en iyisi :)

Ayy inşallah arkadaşım yaa ne güzel konuşuyorsun sen konuşunca ben bir rahatliyorum :) Kuran mi okusam cidden böyle boş boş sancı bekleyecegime. Evet evet açıp okuyayım en iyisi :)
Yok Estağfurullah boş boş beklemek değil de hani sancım gelsin diye stres yaparsan belki etkiler diye düşündüm. Akışına bırakınca kolaylaşır inşallah. :)
Güzel ne varsa düşün suni sancı yerine...
Bana da aynı konuda tercih sunulduğu için kendimi senin yerine koymaya çalışıyorum hepsi bu...
Yaşamadan bilemem hiç bi zaman ama olsun böyle düşünmene mutlu oldum. :)
Had safhaya ulaşmış heyecanına ve suni sancı stresine ne kadar ortak olabilirim bilmiyorum ama işte...
Sanırım güzel deneyiminle birkaç haftaya sen de beni rahatlatacaksın diye tahmin ediyorum, hoş o günlerde sen minik yavrunla ilgileniyor olacaksın ne mutlu

seni takip ediyorum kuzum dogursanda rahatlasak :) bebegimi uyutup daliyorum nete dogurdunmu dogurmadinmi bakiyorum :) nasil oldun sesin sedan yok

seni takip ediyorum kuzum dogursanda rahatlasak :) bebegimi uyutup daliyorum nete dogurdunmu dogurmadinmi bakiyorum :) nasil oldun sesin sedan yok

Çok yoruldum arkadaşlar artık bıktım böylece açılmayı beklemekten zaten açıldığı da yok 2cm di gece. İyice kurcaladilar jer yerimi bisürü kanamam olmuş az önce gördüm canım çok sıkkın anliyacaginiz. Sancı yüzünden hiç uyuyamadim da. Ki birde bugün suni sancı eklenecek bu sancilarima

hay allah canım yaa inşallah bugün bu acıların son bulur da yerini sevince huzura bırakır hep dualarımda ve aklımdasın allah yardımcın olsun.

allah yardımcın olsun canım yaaa inşallah kısa zaman da kurtulursun hayırlısıyla hep takip ediyorum seni

aynen takip ediyorum sen doğurduktan snra bu bölümü takip etmeyi bırakıcam Allah yardımcın olsun tekrar 15 günlük olduk darısı bekleyen tüm annelere inşallah..

Allah razı olsun arkadaşlar. Bebeğimiz gece 3 gibi sezeryan ile doğmak zorunda kaldı . Hemde 8cm açıklıkla çünkü son anda kakasini yapmış malesef. Bende bebeğim i risk e atmak istemedim doktorum da. Evde günlerdir çektiğim sanci ve acı dışında dün sabah saat 9dan gece 3e kadar birde suni sanciyla acı cektim takdir allah in kısmet boyleymis. Yoksa ben çok ugrastim çok çile cektim. Elimden geleni yaptım.

Şimdi bebeğim kuvoz de. Lütfen dua edin de biran önce sağlıkla bebegime kavusayim. Şu an istediğim tek şey bu.

Mesajlara cevap veremeyebilirim bir süre çünkü agrilarim var çok zor yazıyorum bunu da.
Tekrardan Allah razı olsun o güzel dilek ve dualarıniz için.

Gözün aydın canim Allah analı babalı büyütsün kısmet sezeryanmis olsun bir haftaya kalmaz toparlanirsin
Bebisine Allah uzun sağlıklı mutlu bir omur versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…