Sancaktepe'de Altı Çocuk Kayboldu

SheZofren

.....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
6.112
6.886
198
ozel-haber-sancaktepe-de-alti-cocuk-kayboldu-8519704_x_300.jpg


Sancaktepe'de birbirleriyle vakit geçirmek için ailelerinden izin alan 6 çocuğa öğle saatlerinden beri ulaşılamıyor. Çocukların aileleri, gelecek mutlu haberleri gözyaşları içinde bekliyor.

PARKA GİDEN ÇOCUKLARDAN HABER YOK

İstanbul Sancaktepe'de dün öğle saatlerinde 6 arkadaş birlikte vakit geçirmek için ailelerinden izin aldı. Üzerlerindeki sırt çantalarıyla parka giden çocuklardan bir daha haber alınamadı.

ozel-haber-sancaktepe-de-alti-cocuk-kayboldu-2-8519704_o.jpg



ARAMA ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Ortaokul 8. sınıf öğrencisi oldukları öğrenilen S.Y., B.K., A.K., M.Ç., A.K. ve B.İ Y. isimli çocuklar için arama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 6 çocuğun ailesi çocuklarından haber alabilmek için bekleyişlerine devam ediyor.

ozel-haber-sancaktepe-de-alti-cocuk-kayboldu-3-8519704_o.jpg


"DÜN 12'DEN BERİ HABER YOK"

En son çocuklara parka kadar eşlik ettiğini söyleyen A.K.'nin annesi Ayşegül Kuru, ortada anormal bir durumun dikkatini çekmediğini söyledi. B.K'nin annesi Emine Küçük ise, "Dün 12'den beri haber yok. Ulaşamıyoruz kendilerine. Geceden beri arıyoruz ama ulaşamıyoruz" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

ozel-haber-sancaktepe-de-alti-cocuk-kayboldu-4-8519704_o.jpg
"SABAHSOSYAL MEDYADAN YAZIŞIYORDU"

"En son perşembe günü kızlar ben yokken buraya gelmiş" diyen M.Ç'nin annesi Hanife Ç., "Çocuğum cuma sabah saat 6'da kalktı sosyal medyadan yazışıyordu. Bende tableti elinden aldım. O da elimden zorla geri aldı. Tekrar konuşma sayfasından çıktı, öyle göremedim.

ozel-haber-sancaktepe-de-alti-cocuk-kayboldu-5-8519704_o.jpg
"HALA HABER YOK"

Sonra ben onunla konuştum biraz, bana sarıldı. Sonra ben işe gittim. Akşam üzeri saat 3.30 gibi eşim aradı 'Hanife daha oğlum gelmedi' diye. Diğer arkadaşının ailesiyle görüştüm hemen ama o gün bu gündür haber yok. Saat 6 gibi çocuk asayişe başvurduk. Gece saat 12'de de gittik, bugün de gittik ama haber yok daha" şeklinde konuştu.

ozel-haber-sancaktepe-de-alti-cocuk-kayboldu-6-8519704_o.jpg


"HEPSİNİN ÇANTASI VARDI, OKUL TATİL OLUYOR OKULDAN GELİYORLARDIR DİYE ÖNEMSEMEDİM"

En son çocukları kendisinin gördüğünü söyleyen Ayşegül Kuru, "En son çocukları ben gördüm zaten. Benim engelli çocuğum var. Hastaneden geldik oğlumla, 'Anne ben biraz arkadaşlarımla görüşeyim mi' dedi. Bende izin verdim. Gittik çocuklardan beşi oradaydı, 6. çocuk benimdi. Bir saat görüşeceklerini söylediler, tamam dedim. Merkezdeki parka götürdüm onları bıraktım. Sonra aradım tekrar, 'Cuma namazına gideceğim' dedi. Bir daha ulaşamadım. Hepsinin çantası vardı. Okul tatil oluyor, okuldan geliyorlardır diye önemsemedim" dedi.

"10-15 MİLYARI NEREDEN BULSUN"

M.Ç'nin babası Gökhan Çolak ise, "İllaki çocukları yönlendiren biri var. ya arkadaş çevresi ya da başka birisi. Benim çocuklarım Sultabeyli'ye dolmuşla gidecek çocuklar değiller. ya kızlar yönlendirdi ya da başlarında birisi var bu çocukların. Eğer arkadaşlarının dediği gibi paraları varsa muhakkak birisi yönlendirdi. Ben esnaf adamım bulamıyorum, bu 6 çocuk 10 milyar-15 milyar nereden bulsun" dedi.

Polis, çocukları arama çalışmalarına devam ediyor.
http://www.haberler.com/ozel-haber-sancaktepe-de-alti-cocuk-kayboldu-8519704-haberi/
 
Insallah kötü bir baber gelmez. Isid misid de gitmis olmasinlar. Annelerinin yüregini ferahlatan haber gelsin tez zamanda insallah.
 
Altı çocuk birden nereye kaybolur ,6 anne ve 6 babanın evlatlarını çaresizlik içinde aramaları ne kadar kötü , Allahım inşallah çabuk bulunurlar
 
Paranoyak olduk milletce. Ben de isid'e gitmis olmasinlar diyorum. Kardesim var bir de benim. Basinin etini yiyordum. Sonra ters tepmesin diye biraktim konusmayi , merak etmeyi vs.

Allah korusun ya olacağı varsa olur çocukları çok sıkmak da iyi değil. Ama İstanbul'da da temkinli olmak gerek kim var sokaklarda belli değil dilencisi, hırsızı, yol keseni...
 
Back