Sancaktepe via hospital hk.

makdemir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
360
266
103
Arkadaşlar merhaba hastane değişikliği yapıcam eşim ısrarla via hospital a gitmemi istiyor oraya giden ve doğum yapan arkadaşlar doktor tavsiye niz nedir hastane ile ilgili görüşlerinizi merak ediyorum :KK17:

bende aynı şekilde via hospitale geçmeyi düşünüyorum, yakın zamanda orda doğum yapan varsa veya doktor takibine oraya giden varsa bilgilendirirse çok iyi olur.. hastane güzel görünüyor temiz felan ama doktorları nasıldır acaba..:110:

bende aynı şekilde via hospitale geçmeyi düşünüyorum, yakın zamanda orda doğum yapan varsa veya doktor takibine oraya giden varsa bilgilendirirse çok iyi olur.. hastane güzel görünüyor temiz felan ama doktorları nasıldır acaba..:110:
Suan hangi hastaneye gidiyosun canım ben saygı ya gidiyorum ama doğum orda düşünmüyorum

Suan hangi hastaneye gidiyosun canım ben saygı ya gidiyorum ama doğum orda düşünmüyorum

Bende çakmak erdeme gidiyorum doğumuda aslında orada düşünüyordum ama kime sorduysam olumsuz tepki aldım yinede hepsine kulağmı tıkayıp kararımda sebat edebilirdim ta ki aile hekimim de kesinlikle ordan başka heryer olabilir diyene kadar :KK43:
Geçenlerde via hospitale bakmaya gittim hastane gayet güzel temiz ferah bikaç kişiylede görüştüm hepsi memnunuz dediler en azından personeli ilgili geldi bana.. ama kadın doğumcular için başka bi topikte farklı yorumlar var baya kafam karıştı açıkcası..öyle işte şimdilik ortadayım doğumada 4 haftadan az kaldı napıcam bilmem :KK17:

Bende çakmak erdeme gidiyorum doğumuda aslında orada düşünüyordum ama kime sorduysam olumsuz tepki aldım yinede hepsine kulağmı tıkayıp kararımda sebat edebilirdim ta ki aile hekimim de kesinlikle ordan başka heryer olabilir diyene kadar :KK43:
Geçenlerde via hospitale bakmaya gittim hastane gayet güzel temiz ferah bikaç kişiylede görüştüm hepsi memnunuz dediler en azından personeli ilgili geldi bana.. ama kadın doğumcular için başka bi topikte farklı yorumlar var baya kafam karıştı açıkcası..öyle işte şimdilik ortadayım doğumada 4 haftadan az kaldı napıcam bilmem :KK17:
Ay canım benim senin işin daha zor vakit çok az inşallah olumlu olur ys bilmiyorum k doktorlarıyla ilgili bende hiç olumlu bşey okumadım malesef sadecw evet hastane cok güzel temiz.geçenlerde acilw gittim oraya reza diye bi bey doktor du doğru düzgün konuşmadı bile ne dediysem normal dedi geçti gripten dolayı gitmiştim bana 1000mg klamoks antibiyotik vermiş eczanede öğrenince çıldırdım napıcam bilmiyorum :KK61:

Bende napıcam bilmiyorm iki arada bi derede kaldım Rabbim yardımcımız olsun bakalm bi banuyu deniyim diyorum..nasip belki frekanslarımız tutar :)

Dene bakalım canım bizedw görüşleri iletirsen bi fikrim olur en azından umarım iyi geçer :)

Tuğba hanıma gitme de diğerlerini bilmiyorum. Kendisi devletin aşılama ve tüp bebek yaptığından haberi olmayan biri. Düşünün mesleğinden o kadar kopuk.

Tuğba hanıma gitme de diğerlerini bilmiyorum. Kendisi devletin aşılama ve tüp bebek yaptığından haberi olmayan biri. Düşünün mesleğinden o kadar kopuk.
Tuğba hanım hakkında hiç iyi şeyler duymadım okumadım malesef..zaten tercihlerimin arasında değil ama diğerlerinden de emin değilim bakalm gidip görcez teşekkürler yardım için inş muayeneden sonrada yazarım görüşlerimi

Ahh arkadaşlar ahhh, aynı dertteyim. Çevremde bulunan ve yakın olan hiç bir özel hastaneye güvenmiyorum. çakmak erdem hele de son dönemlerde yaşanan sıkıntılardan dolayı neredeyse kimse memnun değil, artık hastanenin devlet hastanesinden beter olduğuna dair yazılar bile okudum. Via için kimden ne duyduysam hepsi olumsuz, s.tepe Bölge Hastanesi de keza aynı, ben valla açıkça söylemek gerekirse ve kan uyuşmazlığı sorunum olması sebebinden dolayı sürekli her muayenede test yaptırmamdan dolayı Zeynep Kamile gittim, hala da gidiyorum. Lakin doğumun kış ayına gelmesi ve ev ile mesafesini ve malum İstanbul trafiğini de baz alınca diyorum yakın yer olsun bari doğum için ama iyi ve güvenilir bir yerde bulamıyorum, çaresizim yani. Zeynep Kamil'de doğum düşünüyorum ama çok çok kararsızım, sizce ne yapmalı insan?

Ahh arkadaşlar ahhh, aynı dertteyim. Çevremde bulunan ve yakın olan hiç bir özel hastaneye güvenmiyorum. çakmak erdem hele de son dönemlerde yaşanan sıkıntılardan dolayı neredeyse kimse memnun değil, artık hastanenin devlet hastanesinden beter olduğuna dair yazılar bile okudum. Via için kimden ne duyduysam hepsi olumsuz, s.tepe Bölge Hastanesi de keza aynı, ben valla açıkça söylemek gerekirse ve kan uyuşmazlığı sorunum olması sebebinden dolayı sürekli her muayenede test yaptırmamdan dolayı Zeynep Kamile gittim, hala da gidiyorum. Lakin doğumun kış ayına gelmesi ve ev ile mesafesini ve malum İstanbul trafiğini de baz alınca diyorum yakın yer olsun bari doğum için ama iyi ve güvenilir bir yerde bulamıyorum, çaresizim yani. Zeynep Kamil'de doğum düşünüyorum ama çok çok kararsızım, sizce ne yapmalı insan?
Daha bir hafta once kuzenim Zeynep Kamil de dogum yapti. Pazar yeri gibi kalabalikmis. Bir yatakta iki kisi yatmislar. Yanina refakatci yasak, hemsire hasta bakici yok, varsa da yok. Bebek memeyi tutamamis yardim istemis "emmezse emmesin bosver" demisler. Bir bucuk gun orada kaldi ve yaninda refakatci olmadigi ve cok kalabalik gelen giden belli olmadigi icin bebek calinir diye bir dk bile uyumamis. Dusunsene dogumdan cikiyorsun ve o yorgunlukla yarim saat kestiremiyorsun. Zeynep Kamile kadar alternatif bulun bence.

Canım ben aslında saygı da şükran hanıma gidiyorum ama eşim istemiyor şükran hanımı inan tavsiye ederim ama hastanede hep sezeryan yapıyolar diye söylenti old için soğudum

Arkadaşlar ben bugün via hospital banu hanıma gittm muayene oldum geldim ama pek olumlu hisler içerisinde değilim malesef :( randevusuz gitmeme rağmen çok çabuk sıra geldi onu belirteym ilkönce baya mutlu oldum :) ama banu hanım çok az konuşuyor nerdeyse hiç bilgi vermiyor ilk defa gittiğim için ve kan uyuşmazlığım olduğu için biraz muayene geçmişimden bahsetmek istedim tam başlıyordumki lafımı kesip bunu yaptırdınmı şu testi oldunmu bide kilona bakiym dedi ve ultrasona aldı beni.. halbuki ben tüm test sonuçlarımla gitmştim hiçbirine bakmadı kan uyuşmazlığı neticede doğumdan sonrada dikkat edilmesi gereken bi mesele..
Neyse bunlarıda geçtim bakmayabilir olsun dedim ama ultrasonda da hiçbir açıklama yapmıyor toplasam 2 dk sürmemiştir sadece kilo olarak aşşa yukarı şukadar felan dedi ne kalp atışı ne duruşu ne başka bişey yok.. erdemdeki yasemin hanımla karşılaştırınca bihayli donuk biri, yasemin hanım her gittiğimde kalp atışı dinlettirirdi başı şurda böyle uzanıyo şu şekilde yatıyo vs bütün açıklamaları yapardı onun içinde yadırgamış olabilirm velhasıl ihtiyacım olan elektriği alamadm malesef çok çabuk sıra gelmesi gibi muayeneden de çok çabuk çıktm hepitopu 5 dk :)
En sonunda devlette doğuracağım bu gidişe.. yarın bide ümraniye eğitim araştırma hastanesini deneyeyim diyorm yeni kadın doğum binasımı ne varmış güya zeynep kamil oraya gelmiş falan filan..battı balık yan gider doğuma dayandık hala hastane bulamadık Allah kerim..araştıemaya devam :)

Canım zeynep kamil ümraniye eğitim araştırmaya gelmiş diye bişey duydum ben böyle bi bilgi doğrumu acaba sen sürekli gidiyorm deyince sormak istedim..
Bende de kan uyuşmazlığı var 28.haftamda iğne oldm artık test yapmıyoruz ama doğumdan sonra bakıcaklar devlette bu iğne hemen bulunuyomu öncekini erdemde olmştm yarım saat içinde halletmişlerdi :)

Arkadaşlar ben bugün via hospital banu hanıma gittm muayene oldum geldim ama pek olumlu hisler içerisinde değilim malesef :KK43: randevusuz gitmeme rağmen çok çabuk sıra geldi onu belirteym ilkönce baya mutlu oldum :) ama banu hanım çok az konuşuyor nerdeyse hiç bilgi vermiyor ilk defa gittiğim için ve kan uyuşmazlığım olduğu için biraz muayene geçmişimden bahsetmek istedim tam başlıyordumki lafımı kesip bunu yaptırdınmı şu testi oldunmu bide kilona bakiym dedi ve ultrasona aldı beni.. halbuki ben tüm test sonuçlarımla gitmştim hiçbirine bakmadı kan uyuşmazlığı neticede doğumdan sonrada dikkat edilmesi gereken bi mesele..
Neyse bunlarıda geçtim bakmayabilir olsun dedim ama ultrasonda da hiçbir açıklama yapmıyor toplasam 2 dk sürmemiştir sadece kilo olarak aşşa yukarı şukadar felan dedi ne kalp atışı ne duruşu ne başka bişey yok.. erdemdeki yasemin hanımla karşılaştırınca bihayli donuk biri, yasemin hanım her gittiğimde kalp atışı dinlettirirdi başı şurda böyle uzanıyo şu şekilde yatıyo vs bütün açıklamaları yapardı onun içinde yadırgamış olabilirm velhasıl ihtiyacım olan elektriği alamadm malesef çok çabuk sıra gelmesi gibi muayeneden de çok çabuk çıktm hepitopu 5 dk :)
En sonunda devlette doğuracağım bu gidişe.. yarın bide ümraniye eğitim araştırma hastanesini deneyeyim diyorm yeni kadın doğum binasımı ne varmış güya zeynep kamil oraya gelmiş falan filan..battı balık yan gider doğuma dayandık hala hastane bulamadık Allah kerim..araştıemaya devam :)
Offff nası bi hastane bu via ya dıştan on numara ama elle tutulur hiç doktor yok galiba :(

Back
X