Sanal tanışmadan, gerçek dostluğa

Bende alışamadım özlem yaa, birde bende o kadar yavaş ki site inanamazsın...

Cimcime senin kızının adı da mı kübra ? benim kızımında göbek adı hatice, nüfustaki adı kübra.. :)

Bende alışamadım özlem yaa, birde bende o kadar yavaş ki site inanamazsın...

Cimcime senin kızının adı da mı kübra ? benim kızımında göbek adı hatice, nüfustaki adı kübra.. :)

evet canım ikisini de kullanıyoruz biz adaşlar desene seninki ne kadarlık

hoşbulduk özlem'cim hihoyyyt walla biraz farklı bir site, bende alışamadım
sabiş'cim sana selam wermeden olurmu cankuşumcum Şeniz

ya bide sabiş,forum hep ilk sayfadan çıkıo,kaldığım yerden değil yani.varmı bunun bi ayarı acep?

canım sonuncu sayfaya tıklarsan en son sayfaya gelirsin yada sayfadaki mesaj sayısınıda arttırabilirsin daha kolay olur okuman açısından yukarıda kullanıcı paneli var ordan seçenekleri düzenleyi tıkla orada mesaj gösterilecek sayısı var istediği işaretleyebilirsin

Benim kızım 1 yıl 4 aylık :)

Pınarım doğru yerdesin, burdayız bizde bakkk :)

Bende de sayfayı kapatırsam hep ilk sayfadan açılıyor özlem ya...

maşallah canım allah bağışlasın
bişey sorcam siz önceden tanışıyomusunuz hepiniz kızlar

Kısaca durumdan bahsedelim isterseniz.. :)

Pınar, Özlem, Hediye ve ben daha önceden tanışıyoruz hanımlar, yaklaşık 2 yıldır görüşüyoruz.. Artık dostluk mertebesine ulaştık :)

Herkes kendinden kısaca bahsederse, isimleri bilirsek sohbet daha keyifli olacak gb geliyor bana :)

Ben başlıyorummmm :)

İsmim sabriye, 14 aylık Kübra isimli bir kızım var. İzmir'de yaşıyorum, özel ve büyük bir şirkette 13 yıldır hem muhasebe müdürünün asistanlığını hem de muhasebe işlerini yapıyorum. 3 yıllık evliyim. Eşim öğretmen.

Aklıma başka birşey gelmedi, merak edilenleri de sorarak öğreniriz demi ama.. :)

hadi buyrun bakalım sıra sizde.. :)

cimcime saol canım,sayfada görüntülenme sayısını arttırdımhihoyyyt
sabiş,ben,hediye,pınar tanısıyoruz canım.baska bir siteden transfer olduk biz buraya:)))

hoşgeldiniz hanımlar belliydi zaten biraz yabancılık çektiniz
ismim leyla beden eğitimi mezunuyum şuan görev yapmıyorum.eşim öğretmen 8 aylık bi kızım var 3 yıllık evliyim
bişey değil özlemcim

bende tanitiiim kendimi:))
ismim özlem,24 yasındayım.edirne'de yasıyorum.14 aylık zeynep ezel isimli bi kızım var.çalışmıyorum evde ezoş hanımla ilgileniyorum:)

Leyla demek eşlerimiz meslektaş.. :) Ne güzell..
Allah bağışlarsın bu arada senin de bebişini.. :)

kızlar bende burdayım bende 27 yaşındayım 21 aylık bir oğlom var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…