Sanal tanışmadan, gerçek dostluğa

kızlar gelddddim anca uyuttum kuzuyu.
Ayy kızlar ne heyecanlıyım bi bilseniz . Artık hep beraberiz.
Cimcime, İzabelle hoşgeldiniz renk verdiniz
Sabişçim ve Pınarcım hoşgeldiniz mutluluklar getirdiniz sizlerde
herkese benden cayfe valla muutfağıda bilmiyorum yabancısıyım ben buranın ama pişirivereyim bolcana daha gelecekler var malum.

Benim adım Hediye. Nupelda adında 14 aylık cadı bir kızım var. Şuan çalışmıyorum. Daha önce 1 yıla yakın ingilizce öğretmenliği yaptım. Eğitimciyim aslında ama şansımı eğitimden değil insan kaynaklarından yana kullanmak istiyorum . İstanbul kartal da oturuyorum. 28 yaşındayım. Doğayı İnsanı ve kitap okumayı çok seviyorum. bi de misafir ağırlamayı severim.benden bu kadar

delikafaduldenhoş bukduk mavibisiklet benim adım emel bende modelistim ama şuan çalışmıyorum mehmet taha adında bir oğlum var istanbul şişlide oturyorum şimdi oğluşumu uyutuyom ondan sonrada bir keyif kahvasi içicem hadi sizleride bekliyorum:içelim:

bizde memnun olduk hediye'cim =))) ama birde ben butayı kullanmayı öğrenebilsem dahada mutlu olucam... zamanla olur inşallah... bende tanıtayım kendimi 31 yaşımdayım, ewli değilim, esk.'de anadolu üni.'de sekreterlik yapıyorum 13 aylık zeynep isimli bir yeğenim war...

izabelle tanıştığıma çok emmnun oldum.
amin canım
Evet cimcimecim anlamı öyle beğendiğine sevindim
kızlar şimdi koşu bandının tepesinde yazıyorum malum doğum kilolarıyla uğraşıyorum hala
sizler de durumlar nasıl

haklısın hediye'cim, benim tek kafama takılan bir şey yazılırda yada bir şey sorarsanızda göremez cewap weremezsem... yoksa birlikte olmak çok güzel :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

hediyecim kızının ismi gerçekten çok değişik ve çok güzel çok hoşuma gitti yavvvvvvvv

Pınarcım üç akşamdır eşimle plates yapmaya başladık
sen gidiyordun pilatese nasıl faydası oolmuşmuydu.
benim sırt kaslarımda zayıf güçlendirsin diyede yapıyorum ya
inş faydası olurda sırt ağrımdan kurtulurum biraz da sıkılaşsam hiç fena olmaz
doğumdan sonra gevşedim anacım ben ya :eek:

Cimcime senin kızın küçük daha kalması normal tabi hele emdiriyorsan diyette yapmazsın
sen kafanı takma 1 yaşını bi geçsin

ya kızlar ne güzel siz zayıflamayaçalışın bende tam tersi kilo almaya çalışıyom valla inanırmısınız 47 kiloyum yaa ne yapsam ne etsem alamıyom bana sen kafayımı yedin napcan kiloyu diyolar ama ben istiyom birazcık

hediye'cim pilates zaten kasları çalıştırıp sıkılaştırmak için, sırt hareketleride omurların arasınıda açıyor hatta boyun daha uzun bile gelebilir sana =))) ben öyle hissetmiştim bende ewde dewam ediyorum ama nisan 15'te yine gittiğim yere kayıt olucam daha disiplinli oluyorum o zaman...

X