Sanal Sohbette Aldatma

A

askeral

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi askeral
Merhabalar hepinize.Eşim benimde takip ettiğim bir forum si
tesinde sürekli olarak bayan erkek karışık olarak değişik konularda sohbetlere katılmakta.Bazen sohbetlerin arasına bende katılıyorum.Bu durum belkide benim fazlasıyla kıskanç davranmamdan kaynaklanabiliyor.Eşim evde olduğu zamanlar benim ve çocuklarıma karşı ilgisini ve sevgisini kaybetmeyen ve elindeki imkanları sonsuzca bizim için kullanan ve evimin her türlü ihtiyacını fazlasıyla karşılayan bir yapıya sahip ve onu bu yönüyle takdir ediyorum.Ama başka kadınlarla gözümün önünde yazışması beni içten içe kahrediyor ve gereksiz yere bisürü tartışma yaşıyoruz.(Ayrıca bu sitede kullanıcılarının forum haricinde birbirleriyle özel yazışma özelliği de var.)Bu özel yazışma özelliği olması beni huylandırıyor.Şu ana kadar eşimin yanlışını görmesemde beni yinede rahatsız ediyor.Kendisine sorduğumda ise günlük çok stresli işinin arasında keyifli sohbetler yaparak neşelendiğini ve işin stresini eve taşımamak olduğunu,işyerindeki arkadaşlarıyla yapamadığı sohbetleri forumdaki arkadaşlarıyla yaptığını ve bundan büyük keyif aldığını söylüyor.Acaba bendemi bir eksiklik var yada onu fazlasıylamı kıskanıyorum ne olur bana akıl verin.Bu yaptığı aldatmaya girer mi?

• Konu Sahibi askeral
Nasil bir forum ki bu ?

Kadinlarla mi sohbet ediyor..biz nasil bu forumda vakit geciriyor egleniyorsak oda o sekildedir..

oncellik nasil bir site olduguna bagli..insanlarin ne niyetle girdiklerine bagli..

ama senin gozunun onunde yapiyorsa zaten yanlis yapacagini sanmiyorum yapmak istese

gizli gizli chat sitelerine girer oda baska dusuncelerle sohbet eder

• Konu Sahibi askeral
sağlık sitesi aslında.İnsanları bilgilendiren moda güzellik sağlık vb gibi genel konuların yeraldığı bir site.Ayrıca forum kısmıda var.Sadece bayanlar yok erkeklerde var.Chat veya sanal sohbet odaları olan arkadaşlık sitelerinden değil.

• Konu Sahibi askeral

canim ne var bunda...Senden gizli girmiyor bu siteye ve saglikla ilgili..

Keske tum evli erkekler esin gibi bu sitere girseler..kendilerini bekar olarak

tanitip chat sayfalarinda gezenlerden daha iyidir..Hatta o kadar asaglik erkekler

varki..burda kadinlarimizin kendi kendine dertlestikleri paylastiklari bu sitemizede

girip rahatsiz ediyorlar..

Bence sende esinle birlikte otur forum sayfasinda beraber paylasim yapin ne hos bence..

• Konu Sahibi askeral
Aslında eşim kendi kullanıcı adını ve şifresini bile verdi bana ama 2-3 gün sonra oluşan tatsızlıktan sonra bana kızarak değiştirdi şifresini.Eşimin yazıları seviyeli ve neşeli biri olduğu için yazdığı paylaşım yazılarından forumdaki bayanların ona olan ilgisi beni çıldırtmaya yetiyor.Aslında eşimde bana ısrarla gel katıl aramıza diyor ama ben uzak duruyorum.Eşimi seviyorum ama onada başka kadınların yakınlık duymalarından rahatsız oluyorum.

• Konu Sahibi askeral
Benim aklima takilan sey madem esinin o siteye girmesini uygun görmüyorsun, sen neden giriyorsun?
Esinin huyunu suyunu en iyi sen bilirsin. Seni aldaticak olsa herhalde gel katil aramiza demez?

• Konu Sahibi askeral
hayır sizde bir sorun yok bana göre. benim eşim öyle bayanlarla falan niyeti ne olursa olsun yazışamaz. sizde sanırım çok bunaltmamak için göz yumuyorsunuz... size tavsiyem ya istemiyorum yazışmanı diyin ya şifresini isteyin özel yazışmalarına bakmak için vermezse huylanın zaten... son olarakda bu foruma sizde girin ve erkeklerle ve de kadınlarla yazışın..
bakalım hoşuna gidecekmi..
ama ben olsam kesin ve net olarak girmeyeceksin derim..

• Konu Sahibi askeral
bencede bu yazıştığın forum sitesine bağlı mesela benim eşimde bir forum sitesinde sürekli yazışıyor ama konu futbol olduğu için hiç huylanmıyorum hatta msn de bile bu arkadaşlarından görüştükleri var. yanımda yazıştığı için beni rahatsız etmiyorda istersem okuyabiliyorum ama bazen erkekler argo konuştukları için konunun gidişatına göre okumuyorum. Ama benim serin olmam işin içinde bayanlar olmamasından kaynaklanıyor eğer bayanlarla yazışırsa işte o zaman durum değişir ben bundan rahatsız olurum ve çok da haklıyım diye düşünüyorum ki nette ki aldatmalara malesef hep tanık oluyoruz. Bu yüzden ne gerek var stres atmanın nette daha bir sürü yolu var. Onları denesin. Bu konuda kesin kararlı ol bence arkadaşım.

• Konu Sahibi askeral
Madem size şifresini falanda vermiş daha ne art niyet arıyorsunuz eşinizde. Adam art niyetli olsa bunları size vermezdi. Bence eşlerin (hem erkek hem kadın) böylesine sıkılması iyi değil. Genede siz bilirsiniz ama benim görüşüm bu tip şeyleri kafama takmam. Eşimede bu konuda baskı yapmam.

• Konu Sahibi askeral
Ne kadar iyi niyetli olursa olsun! Asla istemem eşimin bir başka kadınla internet üzerinden sohbet etmesini..
Ne gerek var ? Ben olsam sorardım'' Benimle konuştuğun daha farklı ne konuşuyorsun da bukadar keyif alıyorsun!?''
İŞ, güç, stres, hayata dair zorluklar, mutluluklar için ben varım yanında.. Başkasına gerek yok...
Rahatsız olmakta çok haklısın arkadaşım...

• Konu Sahibi askeral
Evlenmiş olmak, artık bir çift olarak yaşıyor olmak kimseyi kimseye mahkum etmemeli.
Eşlerin kendi ailelerine gösterdikleri ilgi ve sevgiyi azaltmamak kaydıyla kendilerine özel bir dünyaları da olması gerekiyor bana göre..
Siyam ikizleri gibi herşeyi beraber yapmanın ilişkiye yarardan çok zarar getireceğine inanıyorum.
Kaldı ki eşiniz sizin gözünüzün önünde yazışıyor, şifrelerini size veriyor..
Adamın art niyeti olsa gizli gizli chat sitelerine girerdi..
Niye sağlık siteleriyle uğraşsın ki :sm_confused:
Tamam sizi de anlıyorum, şu an için kötü bir durum olmasa da ileride işin rengi değişebilir diye endişeleniyorsunuz.
Ama siz eşinizi sık boğaz ettikçe, eşiniz üzerinde baskı kurmaya çalıştıkça bu hareketleriniz ters tepecektir.
Bırakın eşiniz kendini iyi hissettiği o sağlık sitesinde gezinsin..
Hatta siz de girin aynı foruma beraber takılın..
İlişkinizi yıpratmayın bunun için..

• Konu Sahibi askeral
aldatmanın o kadar çok dalı olduki son zamanlarda..artık herşey aldatmaya giriyor...fiziksel aldatma,ruhsal aldatma..vs..
ben bu tip sitelere girip eşimin sohbet etmesine asla müsaade etmem(çok şükür öyle meraklarıda yoktur zaten) neden beraber konuşmayı denemiyorsunuz..yada orada ne tür konular,hangi tarz kelimeler kullanıyorlarda okadar cazip geliyor anlamadım doğrusu...ben size hak veriyorum arkadaşım ..sizde hiçbir eksiklik yok ama erkekleri nelerin çektiğini biliyoruz...bence o tür sitelere girmemesi için en azından bir dönem dışarılara çıkın,ziyaretlere gidin..uzaklaştırmayı deneyin ....
sevgiler...

• Konu Sahibi askeral
canım bunda birşey yokki...adamcağız sana şifresi ile rumuzunu bile vermiş e daha ne yapsın ki?

• Konu Sahibi askeral
yani
siz de fazla kıskançlık gösteriyo olabilirsiniz ama kendimi koyuyorum yerinize bende kızardım heralde
yinede fazla tepki göstermeyim ama takipte olun

• Konu Sahibi askeral

ne yap biliyomsun sende katıl gir neşeli neşeli yaz belki saan da eglenceli geleeck. o sempatikse sen ondan daha sempatiksinn

• Konu Sahibi askeral
ben esimin öyle sitelere girmesine tamamen karsiyim olurya seytanin isi yok erkek bu özel mesajlasma da var diyorsun bu tansima arkadaslik sitesidir olsa olsa ve öyle bi siteye ne ben girerim neden esim girsin isterim giremez girerse kavga cikar ve bu kavga cok büyür girmeye devam ettikce ayrilmaya kadar gider.. Ben hertürlü derdini baskalarina degilde gelip bana anlatmasini isterim esimin yani en yakin dostu sirdasi ben olayim baskasi degil.... Bence dogrusuda budur..... Hem bundan sende rahatsiz oluyorsun sen neden giriyorsun sende girme ve ona söyle oda girmesin.. ben esimin baska kadinlarla yazistigini görsem kahrolurumki bikere yakaladim ve bi haftayi gecik konusmadim ama son oldu artik girmiyor girerse biliyor ne olacagini.. belki diyorsundur girer haberin olmaz senin diye ama oluyor cünkü onun girdigi sitede benim arkadasim cok hemen haberi geliyo.... Bence internette butür sayfalar cok sakincali hic akilda olmayan akla geliyo
tamam biz buraya giriyoz ama erkek yok bu güzel bisey..

• Konu Sahibi askeral
asla kabullenemem.erkekler kulubü falan olsa neysede.bayanlarla konusup stres atmasını istemem.benle muhabbet etsin. günlük streslerini bana anlatsın.ben onun hayat arkadaşı degilmiyim...

• Konu Sahibi askeral
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.Eşim inançlarına bağlı yaşayan ve beni aldatmaya yönelik en ufak bişeyini dahi görmediğim birisi.Ve sadece gündüz mesai saatlerinde giriyor bu siteye.İş çıkışı akşamları ve haftasonlarını sürekli bizimle geçirir.Ve o sitede aynen buradaki gibi forum açarak yapılan yazışma sohbeti.Bazı arkadaşlar sanırım karşılıklı sohbet olarak algılamışlar.

• Konu Sahibi askeral

bacim senin bu yazdigina bakaraktan cevap veriyorum belki sert olur cevabim ama bu benim düsüncem öle bi yazmissinki hic bir sorunun olmadigini anladim ben sen kabullenmissin madem öyle birak yazissin neden burda konu actinki.. madem sakincali bisey yok karsilikli sohbet falan cart curt iste herneyse ozman sorunda yok birak adam yazsin ozman allaa alllaaaaKötü Kazen

• Konu Sahibi askeral
aldatmanın sanalı gerçeği olmaz erkeklerede güven olmaz yazışmasın kardeşim ne işi var oralarda hem bu sanal alemde neler konuşuluyor neler her yer sapık dolu anacım güvenme sen yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…