A
askeral
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi askeral
sağlık sitesi aslında.İnsanları bilgilendiren moda güzellik sağlık vb gibi genel konuların yeraldığı bir site.Ayrıca forum kısmıda var.Sadece bayanlar yok erkeklerde var.Chat veya sanal sohbet odaları olan arkadaşlık sitelerinden değil.
Aslında eşim kendi kullanıcı adını ve şifresini bile verdi bana ama 2-3 gün sonra oluşan tatsızlıktan sonra bana kızarak değiştirdi şifresini.Eşimin yazıları seviyeli ve neşeli biri olduğu için yazdığı paylaşım yazılarından forumdaki bayanların ona olan ilgisi beni çıldırtmaya yetiyor.Aslında eşimde bana ısrarla gel katıl aramıza diyor ama ben uzak duruyorum.Eşimi seviyorum ama onada başka kadınların yakınlık duymalarından rahatsız oluyorum.
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.Eşim inançlarına bağlı yaşayan ve beni aldatmaya yönelik en ufak bişeyini dahi görmediğim birisi.Ve sadece gündüz mesai saatlerinde giriyor bu siteye.İş çıkışı akşamları ve haftasonlarını sürekli bizimle geçirir.Ve o sitede aynen buradaki gibi forum açarak yapılan yazışma sohbeti.Bazı arkadaşlar sanırım karşılıklı sohbet olarak algılamışlar.