Sanal Sohbette Aldatma

eşiniz gayet açık ve net size karşı.. gereksiz kıskançlık gösterip sıkboğaz etmeyin; hatta eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin derim ben.. sizi bile davet etmiş sen de gel katıl die, neresinden şüpheleniosunuz anlamadım ki.. bence çok yanlış bi davranış..

arkadaşlar selam şuana kadar yazmış olduğum mesajlar eşimin diliyle yazılmış olan şeylerdi bukonu hakkında bayanların düşüncelerini öğrenmek için eşimle birlikte bu formu açtık bu konuda eşimle çok tartışmalar yaşadık sadece arkadaş olduğunu ve benim aşırı kıskançlık gösterdiğimi söyledi bana sen hastasın dedi benim gibi düşünen bayanlarda varmış demekki kabullenemiyorum ama elimden birşey gelmiyor bugün mutfakta iş yaparken eşim yine o sitede ve yazışıyor evde olmasına rağmen onun yazdığı her kelime benden bişeyler alıp götürüyor bu onu hiç farketmiyor ben nasıl yabancı erkeklerle samimi olmuyorsam sanal veya reel farketmez eşimdende aynı şeyi bekliyorum ama malesef ısrarla devam ediyor yorumlarınız için teşekkür ediyorum

evet kendini haklı göstermek için elinden geleni yazdı

canım benim eğer işten bunalıyorsa venimle konuşsun ben yetmiyormuyum da başkaları ile stres atıyor.eeeeeeee niye evlendi ki o zaman.kötü niyetli olmasa bile hoş değil.o senin için aynı şeye müsade edermiymiş bir sor bakalımsen de akşama kadar ev işinden bunalıyosundur belki.

kesinlikle böyle bişeye izin vermezdim...
akşama kadar işte stres oluyosa gelsin benimle sohbet etsin....
onlarda bende olmayan bişey mii var...

ama bunu eşim anlamıyor yada anlamak istemiyor

ben de olsam sinirimden çatlarım. ne stresi atılıyormuş oralarda.:kızgın: akşama kadar ben de yoruluyorum. ama stres atmak için internetteki beylerden medet ummuyorum :eek:klava: stres atacaksak beraber hoşlandığımız bişeyler yaparak atalım. zaten akşamdan akşama görüşüyoruz. kızmakta son derece haklısınız. :eek:klava:

ben de olsam sinirimden çatlarım. ne stresi atılıyormuş oralarda.:kızgın: akşama kadar ben de yoruluyorum. ama stres atmak için internetteki beylerden medet ummuyorum :eek:klava: stres atacaksak beraber hoşlandığımız bişeyler yaparak atalım. zaten akşamdan akşama görüşüyoruz. kızmakta son derece haklısınız. :eek:klava:

allah aşkına biz kadınların evde azmı işi var hele birde bebek varsa 9 aylık bir kızım var stres dizboyu bütün zamanımı alıyorhep ilgi istiyor allah acısını göstermesin çooook tatlı şu anda uyuduğu için burdayım yoksa beni burda oturtmaz

Bu görüse tamamiyle katiliyorum.Agzina saglik arkadasim.

iyi de arkadaşlar,biraz empati yapın...
sizde nette zaman geçiriyor,sohpetlere katılıyorsunuz...
aynı şüpheci yaklaşımla size böyle kısıtlamalar getirilse ne hissederdiniz?
bende fırsat buldukça nette forumlara bakınıyorum... bir forumda yetkiliyim...bir çok arkadaşım ve dostum oldu...hatta eşleri ve çocuklarıyla bile tanıştık,halende görüşüyoruz...
kişi kendini bildikten sonra,bir sorun olmaz diye düşünüyorum...
eşinizin önerisini dikkate alın,sizde sohpete katılın,size ters gelen bir durum olursa tavrınızı o zaman koyarsınız...

ne marjinal bi çiftsiniz ya,şaşırdım valla.karı koca oturmuş dalga mı geçiyosunuz bizimle anlıyamadım.

şuan eşim yanımda yok sadece diğer bayanlar ın konu hakkında düşüncelerinigörmek istedim acaba sadece benmi böyle düşünüyorum benim gibi düşünenler varmı diye

Bu görüse tamamiyle katiliyorum.Agzina saglik arkadasim.

sağol arkadaşım. yerimseniben insan eşine ne kadar güvenirse güvensin, herkes de nefis var şeytan var. Allah şeytana uydurmasın, insanın ayağını kaydırmasın. hele hele bu internette ne haltlar dönüyor. oyle olunca yok sağlıkla ilgiliymiş, yok birebir chat yapılan bir site değilmiş lafları açıkçası beni tatmin etmezdi. benden çalıp da oralarda harcadığı her vakit için dediğim gibi ne kadar masum olduğu iddia edilse de, ben de olsam sinirlenirdim.Kötü Kazen

allah aşkına biz kadınların evde azmı işi var hele birde bebek varsa 9 aylık bir kızım var stres dizboyu bütün zamanımı alıyorhep ilgi istiyor allah acısını göstermesin çooook tatlı şu anda uyuduğu için burdayım yoksa beni burda oturtmaz

haklısın arkadaşım. bayanların yoğun olması, stres altında olması için dışarda çalışması gerekmiyor dediğin gibi. ben çalışıyorum. yakında inşallah bebişimizi de bekliyoruz. haliyle yükümüz daha da artacak. eşler birbirine her konuda destek olmazsa nasıl geçer bu hayat. :1no2: eşin internetten fırsat bulup da sizinle de gerektiği kadar ilgilense, evle bebişle ilgili sorumlulukları paylaşsa seninle, hem oralarda harcayacak cok boş vakti kalmaz, hem de sana bu kadar batmaz.

buna ben karşıyım ilk başlarda bi sohbet amaçlı oluyo ama sonradan farklı şeyler gelişiyor biraz zaman geçince birbirlerini merak etmeye başlıyorlar bir kadın stres atmak için başka erkekle konuşmadıgı gibi erkekde konuşamaz eşiyle paylaşsın gündeden güne insanın eşiyle paylaşımı azalıyor bu bence yannış

X