- 1 Haziran 2021
- 122
- 67
- 30
-
- Konu Sahibi artemisten_notlar
Eyvallah :) hahhah gerginim biraz yahu kusura bakmayınÇok değişik bir yorum sizinkiHayatınız gibi tutarsız Benim zaten amacım tanımadığım, bilgi sahibi olmadığım kişi hakkında yorum yapmak istememekten kaynaklanıyor. Ondan eski konularıza baktım. Yani normali bu güzelim
Sanal seksi saçma bulmak bir sorun değil ki üstesinden gelmeye çalışacaksınız.Kızlar merhabalar, bu aralar çok sık uğrar oldum buralara ama çok işlevsel bulduğum için artık sıkça uğrayacağım galiba.. Olay şu, sanal seksten hoşlanıyor, zevk alıyor musunuz?? Herhangi birisinden bahsetmiyorum, sevgiliniz, eşiniz veya kimisinin tercihine göre öyle anlık biri.. Etkileniyor musunuz yani, yoksa rol mü yapıyorsunuz?? Veya benim gibi saçma bulan varsa bu sorunun üstesinden nasıl gelebilir, neyi yanlış yapıyoruz?? Bana çok saçma geliyor çünkü, odaklanamıyorum bi türlü
Hazır bulunuşlukla ilgili bir durum, doğru cümlelerle yapılırsa gerçekten çok keyifli olabilen bir şey, havaya giremediyseniz ya da hoş bulmuyorsanız yapmayın. O an enerjiniz ona uygunsa tadından yenmezKızlar merhabalar, bu aralar çok sık uğrar oldum buralara ama çok işlevsel bulduğum için artık sıkça uğrayacağım galiba.. Olay şu, sanal seksten hoşlanıyor, zevk alıyor musunuz?? Herhangi birisinden bahsetmiyorum, sevgiliniz, eşiniz veya kimisinin tercihine göre öyle anlık biri.. Etkileniyor musunuz yani, yoksa rol mü yapıyorsunuz?? Veya benim gibi saçma bulan varsa bu sorunun üstesinden nasıl gelebilir, neyi yanlış yapıyoruz?? Bana çok saçma geliyor çünkü, odaklanamıyorum bi türlü
Ya hiç mi erkek arkadaşınızdan, eşinizden uzak kalmadınız :d elinizle mutluluklarSanalı da ilk defa duyuyorum. Onun yerine kendi kendime yaparım elcağızımla daha güvenilir. Kim olduğumu biliyorum en azından ahahahahahah
Ciddi misin gerçekten onla ayrılıp.birini buldun mu bide telefonda seks yapacak kadar ilerlettin miCidden öyle ama napimmm
Hayır hanfendi :d buraya gerek alkol kullanan sevgili, gerekse Sanal seksle ilgili açtığım başlıklar geçmişten gelen ve kafamı kurcalayan konular olduğu için yazdım :)Ciddi misin gerçekten onla ayrılıp.birini buldun mu bide telefonda seks yapacak kadar ilerlettin mi
PekiHayır hanfendi :d buraya gerek alkol kullanan sevgili, gerekse Sanal seksle ilgili açtığım başlıklar geçmişten gelen ve kafamı kurcalayan konular olduğu için yazdım :)
kaldım. elimle mutluyum. tanımadığım, bilmediğim kişilerle bir şeyler yaşamadım benim midemi bulandırıyor böyle şeyler. ama herkesin kendi tercihi. mutluluklar size de.Ya hiç mi erkek arkadaşınızdan, eşinizden uzak kalmadınız :d elinizle mutluluklar
:) siz öyle yazmasaydınız böyle cevap vermezdimkaldım. elimle mutluyum. tanımadığım, bilmediğim kişilerle bir şeyler yaşamadım benim midemi bulandırıyor böyle şeyler. ama herkesin kendi tercihi. mutluluklar size de.
Tamamdır teşekkür ederim :)Kizim eminim yasin benden ufak,
Az yavasla.
Merak iyidir de, bu merakini harekete gecirme
Hayatta gonul islerinden daha onemli seyler var.
En guzelikaldım. elimle mutluyum. tanımadığım, bilmediğim kişilerle bir şeyler yaşamadım benim midemi bulandırıyor böyle şeyler. ama herkesin kendi tercihi. mutluluklar size de.
Kızlar merhabalar, bu aralar çok sık uğrar oldum buralara ama çok işlevsel bulduğum için artık sıkça uğrayacağım galiba.. Olay şu, sanal seksten hoşlanıyor, zevk alıyor musunuz?? Herhangi birisinden bahsetmiyorum, sevgiliniz, eşiniz veya kimisinin tercihine göre öyle anlık biri.. Etkileniyor musunuz yani, yoksa rol mü yapıyorsunuz?? Veya benim gibi saçma bulan varsa bu sorunun üstesinden nasıl gelebilir, neyi yanlış yapıyoruz?? Bana çok saçma geliyor çünkü, odaklanamıyorum bi türlü
Nasıl yani ben yanlış mı anladım konuyu? Mevzu sevgilimizle yada eşimizle telefonda seks yapmak değil mi? Yabancılarla mı yapmaktan bahsedildi?kaldım. elimle mutluyum. tanımadığım, bilmediğim kişilerle bir şeyler yaşamadım benim midemi bulandırıyor böyle şeyler. ama herkesin kendi tercihi. mutluluklar size de.
Konuyu okursanız. "Anlık biri" diyor. Sanırım sevgili ve eş anlık biri olamaz. Belki de ben yanlış anladım. Yani ben kendi şahsi düşüncemi yazdım. İsteyen anlıkla da yapar yıllıkla da. Bağane.Nasıl yani ben yanlış mı anladım konuyu? Mevzu sevgilimizle yada eşimizle telefonda seks yapmak değil mi? Yabancılarla mı yapmaktan bahsedildi?