Sanal seks, sexting

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar merhabalar, bu aralar çok sık uğrar oldum buralara ama çok işlevsel bulduğum için artık sıkça uğrayacağım galiba.. Olay şu, sanal seksten hoşlanıyor, zevk alıyor musunuz?? Herhangi birisinden bahsetmiyorum, sevgiliniz, eşiniz veya kimisinin tercihine göre öyle anlık biri.. Etkileniyor musunuz yani, yoksa rol mü yapıyorsunuz?? Veya benim gibi saçma bulan varsa bu sorunun üstesinden nasıl gelebilir, neyi yanlış yapıyoruz?? Bana çok saçma geliyor çünkü, odaklanamıyorum bi türlü
Sanal seksi saçma bulmak bir sorun değil ki üstesinden gelmeye çalışacaksınız.
Size zevk vermiyorsa yapmazsınız olur biter.
Zevk almadığım bir şeyden neden zevk almak için uğraşayım?
Saçmasapan birşey ......

ben belli sınırlar dahilinde bu tarz zevklere normal gözüyle bakarım. Bana saçma gelmez. Eşimle arada böyle değişiklikler yaparız ilişkimiz renklensin diye. Benim de hoşuma gider eşimin de.....

Kızlar merhabalar, bu aralar çok sık uğrar oldum buralara ama çok işlevsel bulduğum için artık sıkça uğrayacağım galiba.. Olay şu, sanal seksten hoşlanıyor, zevk alıyor musunuz?? Herhangi birisinden bahsetmiyorum, sevgiliniz, eşiniz veya kimisinin tercihine göre öyle anlık biri.. Etkileniyor musunuz yani, yoksa rol mü yapıyorsunuz?? Veya benim gibi saçma bulan varsa bu sorunun üstesinden nasıl gelebilir, neyi yanlış yapıyoruz?? Bana çok saçma geliyor çünkü, odaklanamıyorum bi türlü
Hazır bulunuşlukla ilgili bir durum, doğru cümlelerle yapılırsa gerçekten çok keyifli olabilen bir şey, havaya giremediyseniz ya da hoş bulmuyorsanız yapmayın. O an enerjiniz ona uygunsa tadından yenmez 😅

Ya hiç mi erkek arkadaşınızdan, eşinizden uzak kalmadınız :d elinizle mutluluklar
kaldım. elimle mutluyum. tanımadığım, bilmediğim kişilerle bir şeyler yaşamadım benim midemi bulandırıyor böyle şeyler. ama herkesin kendi tercihi. mutluluklar size de.

Zevkler ve renkler tartisilmaz bende cok yaptım zamaninda hayal gucunuz kuvvetli ise gerçekten sonuçlar mukemmel olabiliyor

kaldım. elimle mutluyum. tanımadığım, bilmediğim kişilerle bir şeyler yaşamadım benim midemi bulandırıyor böyle şeyler. ama herkesin kendi tercihi. mutluluklar size de.
Nasıl yani ben yanlış mı anladım konuyu? Mevzu sevgilimizle yada eşimizle telefonda seks yapmak değil mi? Yabancılarla mı yapmaktan bahsedildi?

Nasıl yani ben yanlış mı anladım konuyu? Mevzu sevgilimizle yada eşimizle telefonda seks yapmak değil mi? Yabancılarla mı yapmaktan bahsedildi?
Konuyu okursanız. "Anlık biri" diyor. Sanırım sevgili ve eş anlık biri olamaz. Belki de ben yanlış anladım. Yani ben kendi şahsi düşüncemi yazdım. İsteyen anlıkla da yapar yıllıkla da. Bağane.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X