Sanal seks, sexting

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

artemisten_notlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2021
122
67
30
Kızlar merhabalar, bu aralar çok sık uğrar oldum buralara ama çok işlevsel bulduğum için artık sıkça uğrayacağım galiba.. Olay şu, sanal seksten hoşlanıyor, zevk alıyor musunuz?? Herhangi birisinden bahsetmiyorum, sevgiliniz, eşiniz veya kimisinin tercihine göre öyle anlık biri.. Etkileniyor musunuz yani, yoksa rol mü yapıyorsunuz?? Veya benim gibi saçma bulan varsa bu sorunun üstesinden nasıl gelebilir, neyi yanlış yapıyoruz?? Bana çok saçma geliyor çünkü, odaklanamıyorum bi türlü

Yahu alkol alan biriyle evlenmem diyorsun ama sanal sex mi yaparim diyorsum anlamadım muhtemelen fakesinde neyse
Ya ne işim olur be, değerli vaktimi neden burda saatlerimi vererek harcayım, benim bundan ne çıkarım olacak? Burda olmamın sebebi yalnız olmadığımı görmek veya varsa hatam bilmek, başkasının gözüyle değerlendirmek

Ya ne işim olur be, değerli vaktimi neden burda saatlerimi vererek harcayım, benim bundan ne çıkarım olacak? Burda olmamın sebebi yalnız olmadığımı görmek veya varsa hatam bilmek, başkasının gözüyle değerlendirmek
Bu soruma cevap değil sen alkol alan biriyle evlenmeyi sorguluyorsun ama sanal sex normal mi geliyor ki soruyorsun

Erkekler genelde seviyor bu tarz muhabbetleri ve ben çok da isteyerek katılmıyorum genelde.. Sorun ne veya sadece bende olan bir şey mi bilmek istedim
Herkesin huyu farklı sen sevmezsin ben bayılırım istemiyorsan zorla birsey yapma normalde desek istemedigin birseyi yapacak mısın

Herkesin huyu farklı sen sevmezsin ben bayılırım istemiyorsan zorla birsey yapma normalde desek istemedigin birseyi yapacak mısın
Elbette böyle fakat aşılabilecek bir şeyse veya çoğunluk fikri nasılsa bu konuda kendimi esnetmeye veya varsa bir problem çözmeye çalışırım. Olay buradaki kadınların yorumlarından ziyade benim bu konuda olumlu veya olumsuz ikna olmuş, bilgilenmiş olmam

Elbette böyle fakat aşılabilecek bir şeyse veya çoğunluk fikri nasılsa bu konuda kendimi esnetmeye veya varsa bir problem çözmeye çalışırım. Olay buradaki kadınların yorumlarından ziyade benim bu konuda olumlu veya olumsuz ikna olmuş, bilgilenmiş olmam
Karşı taraf angut da olabilir yani sana o anda yeterli hazzı veremiyordur

Biraz fazla karışmış anlaşılan. Ben milletin rahat dediği ailede büyüdüm ama ben bu kadar rahat olamadım. Arkadaş maşallah benim bilmediğim bir sürü şeye hakim 🤔
En azından sizin gibi hiç tanımadığım, hakkında bilgi sahibi olmadığım birinin geçmiş yorumlarını karıştıracak kadar işsiz güçsüz değilim :)

En azından sizin gibi hiç tanımadığım, hakkında bilgi sahibi olmadığım birinin geçmiş yorumlarını karıştıracak kadar işsiz güçsüz değilim :)

Çok değişik bir yorum sizinki 🙄 Hayatınız gibi tutarsız 🤣 Benim zaten amacım tanımadığım, bilgi sahibi olmadığım kişi hakkında yorum yapmak istememekten kaynaklanıyor. Ondan eski konularıza baktım. 😉 Yani normali bu güzelim 🤭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X