• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanal olarak aldatılıyorum...

sizden 18 yaş büyük biri tarafından aldatılıyo musunuz?! büyük konuşmuş olmıyım ama ne aşkı ya çok garip geldi gencecik yaşınıza yazık!

ayrıca ayrı gayrı evlilik çok saçma..ingilizceyi başka şekilde geliştirseydiniz çok bağlıysanız eşinize...tuhaf bi ilişki şekli...

Arkadaşlar merhaba bende konuyu açan arkadaşımızın yaşadığı şeyleri yaşıyorum belki biraz daha fazlasını.bundan yaklaşık 3 ay önce bilgisayarımın masaüstünde eşimin bir fotoğrafını bir site ismi etiketiyle beraber gördüğümden beri hayatım alt üst olmuş durumda.o siteye girdim,kendini çok farklı bir insanmış gibi tanıtarak belki 50-60 kıza arkadaşlık isteği göndermiş övgüler yağdırmış,ben fotoğrafçıyım diye yalanlar atmış.bu olayın ardından şifresini bilmediğim mail adresinin şifresini buldum ( genelde aynı şifreyi kullanır) ama keske bulmasaydım açtığımda gözlerime inanamadım belki 10-12 tane yabancı arkadaşlık sitesine üye olmuş,herkese mesajlar atmış,hatta para karşılığında ilişki kurulan sitelere bile üye olmuş.Ne yapacapımı hiç bilmiyorum.Bu durumu babamla paylaştım takibe al bekle bakalım dedi ama artık dayanacak gücüm kalmadı,ayrıca maddi olarak da ona bağımlı sayılırım bir çok ortak borcumuz benim üzerime ( yaklaşık 18 milyar ) . Bir kaç gece öncede beni uyurken gizlice kameraya çektiğini farkettim ama bir şey diyemedim sadece ışığın açıklığından yakınıp odama geçtim ( bu sırada salonda yatıyorum ve üzerim açılmış farkındayım ) Acaba sizce benden intikam alıyor olabilirmi çünkü ben daha önce onu zayıf bir anımda aldatmıştım acaba bunun içinmi yapıyor bu kadar şeyi bilmiyorum??

İsterseniz yeni bir konu açın daha çok yardım alırsınız.

Cevap vereyim, kişi yaptığını yaşamadan ölmez.

Hayatta insanin basina hersey gelebiliyor, artik okuduklarima sasirmiyorum.
Ama böyle cetrefilli isler, arakadan is cevirmeler hic kimseye yakismiyor hele evli olan birine hic
ama hic yakismiyor. Onun icin kendinizi yipratmayin, yasiniz cok genc ve hic kimse icin
kendinizi yipratmaya degmez.
Esinizin yaptiklari ortada, dolayisiyla kendinizi kandirmadan, objektif olarak düsünün.
Suan kizgin ve kirginsiniz onun icin ani karar vermeyin.
Madem arkadan is cevirme rekortmeni bir esiniz var, o halde ona hayatinin dersini vermeden
ayrilmayin. Öncelikle kendinizi düsünün, egitiminizi tamamlayin, maddi anlamda
kendinizi garantiye alin ve bunu yaparken esinize bosanmaktan, yaptiklarini bildiginizden sözetmeyin.
Banka dekontunun bir kopyasini alin, mesajlarini bir klasörde toplayin.
Mümkün oldugunca sogukkanli olmaya calisin, biliyorum cok zor ama kendiniz icin sabirli olun.
Kendinizi maddi anlamda garantiye aldiktan sonra, basin dügmeye.

Aldatmanın sanalı reeli olmaz arkadaşlar, bir kere meylederse insan yapmayacağı şey yoktur. Durumunuza çok üzüldüm fakat bu işler böyledir, erkek milletini boş bırakmaya gelmiyor, hemen boşluğu dolduracak birşeyler arıyorlar. 33 yaşında gencecik karım var demez, elin afrikalısına para yollar. İlginç valla, iyiki erkek değilim :61:

haklısınız,ama şunu merak edıyorum..sanal seksı eşiylede yapabılır kamera acıp ,madem buna ıhtıyacı var..boyle tıplerın evlenmesıne acayıp kızıyorum,o yaşa kadar gözü doymamışmı

Back