sanal olarak aldatılıyorum...

zaten amerika ya onunla yaşayabilmek için gitmemiş miydin? sırf sen önce git vatandaşlık al sonra onuda getirt diye. ee şimdi onun hayatında olmasını istemediğine göre orda kalıp vatandaşlık almak için çırpınmak zorunda değilsin ki.o adama zorla katlanıp kendine daha fazla zulmedeceğine dön ailenin yanına tr de bir iş bul.eminim ailen sen iş bulana kadar seni bağrına basacaktır.sonra da kurarsın kendine bir hayat.o adama katlanacağına ailene yük ol daha iyi.

zor olmalı canım..

ama en azından abd gibi bir ülkedesin.. önün açık.. hayal kur.. onlara odaklan..

boşan boşan boşan hiç durma boşan...nacizane önerim.hiç güzel kokular gelmiyo bana bu işten.daha genceciksin deli olma boşa gitsin.

hem çalışıp hem okusan yapamazmısın onada muhtaç olup çekmek zorunda kalmazsın

nebilim ya vatandaşlık alıp boşarsan başına bela falan olmaz demi birde sararsa ben okuttum benim sayemde oldu şimdi sen beni tekmeliyosun falan umarım hakkında hayırlı kararlar verirsin

eğer kesinlikle boşanacağım diyorsanız, o zaman ben de amerikadaki arkadaşlarınıza katılıyorum.
sanırım ben de boşanmayıp onun finansıyla okulumu bitirirdim, sonra da boşanırdım daha çok gençsin amerikada bile çalışabilirsin.
bu kadar şey yaşamana vesile olmuş oraya gitmen, yarıda bırakma derim, hem eşin elin yabancısına para gönderiyor baksana bu durum ona koymaz bence
bir çeşit intikam olarak düşün.
beni eleştiricek arkadaşlar olucaktır belki ama akıllı olmak gerekirse böyle yapmak gerek. gurur karın doyurmuyor.
kesinlikle bi şekilde devam ettir bitene kadar, okulum yoğunlaştı ders çalışıyorum dersin az görüşürsün eşinle. zor değil!
hem bu arada eşin bu olaylara devam ederse belgelersin bunları boşanırken de işin çok kolaylaşır. belki eşin pişman olur sana kendiliğinden anlatır ve vazgeçer bu huyundan hiç de belli olmaz, tamam çok çok çok iğrenç bir durum ama gerçekten pişman olsa ve inandırsa affedilmeyecek bir durum değil yine de. gerçi orası sana kalmış.

ama suda bir gercek erkekler 1 saat bos birakmaya gelmiyor kaldiki 10 ay nefsine yenilmeyip oturadabilirdi ama o kendi karisini birak baska kadinlara bakmis etmis yazik....

bende Kuzey Amerika'dayim...
bu vatandaslik isleri, burada calisip yasamak (hele ki tek basina) sandiginiz gibi kolay degil...
benimle iletisime gecebilirseniz size biraz bilgi verebilirim...

bana sorarsaniz dil egitiminizi burada tamamlayin...ardindan azicik burada calisip (is bulabilirseniz ne ala) Turkiye'ye geri donun...
yurt disinda kirada, aile destegi olmadan (maddi- ozellikle manevi!) yasamak cok zor...
eger bosanacaksaniz da bu kadar uzun sure bekleyebilecek misiniz???

Yahu bu erkeklere ne oluyor, aldatan aldatana kudurmus millet!
Anladigim kadariyla cocugunuz da yok? cunku hiç bahsetmemissiniz...
Sanal alemde elalemin kadinlariyla bunlari yasayacagina hazir sizinle de nette gorusuyor sizinle yapsaymis fantazisi buysa!
Resmen aldatmaya giriyor, ustelik para da yediriyor katmerli saftiriklik...
Özurler dileyip, af istese yeniden guvenebilecekmisiniz? boyleleriyle hayat gecmez... karar sizin...

bence ayri gayri evlilik olmaz.Biran önce bir araya gelmelisiniz.Insan birlikte olmak icin evlenir ayri olamk icin degil.

Aynen katılıyorum...
Evli olup ayrı yaşamayı hiç anlamadım anlamayacağım da...
Gerçekten vize alamayıp yanına gelmediğinden emin misin?
Bence bu evlilik sürmez, yani sürdürülmemeli de...

52 yaşında bir adam, ve gencecik hanımı var.. kime kısmet olur ama kıymet bilene.. doyumsuzluk işte..
gördüğünüz şeyler çok çirkin,kararınız da çok doğru ve yerinde.. Allah kolaylık versin

Bende 8 sene suren bir evlilik,8 ay once bitti,sebebi ayne,4 senedir baska kadina ev tutmus,msn gorusmeler,mesajlar..vs vs...bende hic affetmedim,1 sans bile vermedim,bosanma davasini actim,simdi kopek gibi yalvariyor don diye,ama ben yoluma devam etmeye karar verdim,4 sene nasil 2 kadini sevebildi anlamiyorum,1 gecelik gitsaydi belki affederdim,ama 4 seneeeeeeee,nasil bu kadar kor olabildim :95: ama hic bir yalan gizli kalmaz

madem boşanmayı düşünüyorsun ciddi olarak delil toplamaya devam et zira bu adam devam eder bu yola...en az 6 aydan bahsetmişsin..6 ay 1 sene sık dişini gelmek isterse maddiyata zarar olmasın şimdi de seni çağırsa yine maddiyatı öne sür ...kendini garantiye alana kadar asla boşanma davası açma derim.elaleme para yolluyorsa sana dünden yollasın onca senenin hakkı için!o seni nasıl kek yurduna koymaya çalışmışsa sen de onu koy çatır çatır parasını ye!vatandaşlığını çalışma iznini almaya bak orada sonra da bas tekmeyi merak etme delillerin arkası geleceği için elinde delilin olur mutlaka hem zamanı geçse bile o delillerin sizin evli kaldığınız zaman dahilinde yapılmış olduğu için yine geçerliliğini korur bence ama tabi avukata da danış bunu.

yabanci bir ülkede olmanin zorlugunu cok cok iyi tahmin edebiliyorum. ve evet dil okulu oldugu icin maalesef calisma isniniz yok. kendi kendinizi finanse edecek gücünüz de yok.

Bu durumda sunu önerebilirim ; sanirim 6 ay gibi bir süre daha var dil okulunun bitmesine...

Bu süre bitene kadar disinizi SIKIP dil okulunuzu bitirseniz ( esinizin finansal destegi devam ederken )

( deli gibi ingilizce konusup ilerleterek ) ve TOEFL sinavi ya da herhangi baska birsekilde dilinizi ispatlasaniz

daha sonra üniv e basvurup ( tabi burslu olarak aksi halde üniv ücretleride cok yüksek biliyorum )

egitiminize baslasaniz? Bu durumda okurken az miktarda olsa ögrneciye de calisma izni veriliyor bildigim kadariyla.. Dolayisi ile bir

sekilde kendi yaginizla kavrulmaya baslarsiniz ve de bu süre icerisinde

zaten esinizin bu tür sapkin hareketleri devam edecegi icin hic de

gec kalmamis olursunuz ve direk mahkemeye delillerle giderek basanirsiniz.

ama tabbi bunu yapmak da cesaret ister eger azmederseniz

hem onu cezalandirmis olursunuz hemde bir miktar daha parasini kullanip kendi ayaklariniz üzerinde durmaya baslarsiniz.

bu Amerika da kalmaya devam ederseniz sunacagim bir öneriydi..

TR ye dönerseniz

sizinde söylediginiz gibi isiniz ve kariyenize ara vermisken tekrar baslamak cok cok zor olacaktir eminim.

inanılır gibi değil ya 4 yıl boyunca nasıl yapar bunu çocuğunuz var mıydı bu arada

Sevgili kızım...

İçinde bulundugun durumun zorlugu ve bir kadın olarak nasıl yıprandıgın ortada yalnız eşini sevdiginde aşikar. Ben farklı bir pencereden olaya bakmanı saglamaya çalışayım izninle. Elbetteki hiç bir açıklama eşini mazur göstermez ancak evlilik dediginde hemen havlu atılacak bir ring degil..

Eşinin 52 yaşında oldugunu ifade etmişsin birtanem bu erkekler için antrapoz başlangıcı yaşlar ve ne yazık ki erkekler kadınlardan daha zor atlatıyor bu dönemi etrafımızda görürüz elli yaş üstü erkeklerde ani degişiklikleri misalen sevdigim bir dosttum kulagını deldirip saç uzatmıştı ki bu son derece karşı oldugu bir durumdu.

Ben sana eşinle konuşmanı öneriyorum birtanem bu durumdan bilgin oldugunu onu çok seven senin bu durum karşısında nasıl üzüldügünü ona tatlı bir dille anlat on aydır yalnız olan senin ondan başkasına bakmayı aklından bile geçirmedigini kendisini nasıl sevdigini anlatırken erkek egosunun yeniden kendisine gelmesini sagla. Türk toplumunda erkeklik ne yazık ki cinsel hayatın aktifligiyle eş deger. Ve antropoz etkileri yaşayan eşin uzaktan bir kadının onun erkekligine düzdügü methiyelerden etkilenmiş olabilecegini göz ardı etme.

Ve ona gereken süreyi ver göreceksin ki kendine gelecektir.

Arkadaşlar merhaba bende konuyu açan arkadaşımızın yaşadığı şeyleri yaşıyorum belki biraz daha fazlasını.bundan yaklaşık 3 ay önce bilgisayarımın masaüstünde eşimin bir fotoğrafını bir site ismi etiketiyle beraber gördüğümden beri hayatım alt üst olmuş durumda.o siteye girdim,kendini çok farklı bir insanmış gibi tanıtarak belki 50-60 kıza arkadaşlık isteği göndermiş övgüler yağdırmış,ben fotoğrafçıyım diye yalanlar atmış.bu olayın ardından şifresini bilmediğim mail adresinin şifresini buldum ( genelde aynı şifreyi kullanır) ama keske bulmasaydım açtığımda gözlerime inanamadım belki 10-12 tane yabancı arkadaşlık sitesine üye olmuş,herkese mesajlar atmış,hatta para karşılığında ilişki kurulan sitelere bile üye olmuş.Ne yapacapımı hiç bilmiyorum.Bu durumu babamla paylaştım takibe al bekle bakalım dedi ama artık dayanacak gücüm kalmadı,ayrıca maddi olarak da ona bağımlı sayılırım bir çok ortak borcumuz benim üzerime ( yaklaşık 18 milyar ) . Bir kaç gece öncede beni uyurken gizlice kameraya çektiğini farkettim ama bir şey diyemedim sadece ışığın açıklığından yakınıp odama geçtim ( bu sırada salonda yatıyorum ve üzerim açılmış farkındayım ) Acaba sizce benden intikam alıyor olabilirmi çünkü ben daha önce onu zayıf bir anımda aldatmıştım acaba bunun içinmi yapıyor bu kadar şeyi bilmiyorum??

Arkadaşlar merhaba bende konuyu açan arkadaşımızın yaşadığı şeyleri yaşıyorum belki biraz daha fazlasını.bundan yaklaşık 3 ay önce bilgisayarımın masaüstünde eşimin bir fotoğrafını bir site ismi etiketiyle beraber gördüğümden beri hayatım alt üst olmuş durumda.o siteye girdim,kendini çok farklı bir insanmış gibi tanıtarak belki 50-60 kıza arkadaşlık isteği göndermiş övgüler yağdırmış,ben fotoğrafçıyım diye yalanlar atmış.bu olayın ardından şifresini bilmediğim mail adresinin şifresini buldum ( genelde aynı şifreyi kullanır) ama keske bulmasaydım açtığımda gözlerime inanamadım belki 10-12 tane yabancı arkadaşlık sitesine üye olmuş,herkese mesajlar atmış,hatta para karşılığında ilişki kurulan sitelere bile üye olmuş.Ne yapacapımı hiç bilmiyorum.Bu durumu babamla paylaştım takibe al bekle bakalım dedi ama artık dayanacak gücüm kalmadı,ayrıca maddi olarak da ona bağımlı sayılırım bir çok ortak borcumuz benim üzerime ( yaklaşık 18 milyar ) . Bir kaç gece öncede beni uyurken gizlice kameraya çektiğini farkettim ama bir şey diyemedim sadece ışığın açıklığından yakınıp odama geçtim ( bu sırada salonda yatıyorum ve üzerim açılmış farkındayım ) Acaba sizce benden intikam alıyor olabilirmi çünkü ben daha önce onu zayıf bir anımda aldatmıştım acaba bunun içinmi yapıyor bu kadar şeyi bilmiyorum??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…