- Konu Sahibi nortamerica
-
6 yıldır ilk defa evlilik yüzüğümü parmağımdan çıkarttım; yanımda getirdigim tüm fotolarımızı kaldırdım; çok zor bir durum arkadaslar ya... Allah kimsenin basına vermez umarım... kimin sapık oldugunu anlayamıyoruz ki iste; 10 küsür yıldan sonra uğrastıklarıma bakın...
Tabii boşanacağım; ama suan yurt dışındayım; burdaki arkadaslarım beklememi ve hiçberşey yokmuş gibi davranmamı söylüyor; burdaki hayatını garantiye al; oyle boşan diyor... onun için sizden de fikir almak istedim; çünkü bekleyemiyorum; çıldırtıyor bu adamın evliliginde olmak beni... nasıl bekliyecem kendimi burda garantiye alana kadar; nasıl sabredecem bu duruma... Dönersen TR ye; orda hiçbirşeyin yok; hemen burda iken bosanırsan; burda şuan öğrenci oldugum için çalışma iznim yok; yani gelirim yok; dönünce orda da olmayacak; çünkü işimi kariyerimi bırakıp geldim; bu tek benim kararım değildi ayrıca ikimizin ortak kararıydı benim gelmem; o da sık sık yanıma gelip gidecekti; o gelimedi; ben gitmek istedim ama maddi yandan sıkıntımız var sonra gel dedi bana... bilek gidiş donuş 3500 civarı diye...
bence ayri gayri evlilik olmaz.Biran önce bir araya gelmelisiniz.Insan birlikte olmak icin evlenir ayri olamk icin degil.
Bende 8 sene suren bir evlilik,8 ay once bitti,sebebi ayne,4 senedir baska kadina ev tutmus,msn gorusmeler,mesajlar..vs vs...bende hic affetmedim,1 sans bile vermedim,bosanma davasini actim,simdi kopek gibi yalvariyor don diye,ama ben yoluma devam etmeye karar verdim,4 sene nasil 2 kadini sevebildi anlamiyorum,1 gecelik gitsaydi belki affederdim,ama 4 seneeeeeeee,nasil bu kadar kor olabildim :95: ama hic bir yalan gizli kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?