- 10 Temmuz 2010
- 653
- 774
- 303
- Konu Sahibi Leopardesenlitayt
-
Siz çok kendinizle kalıp düşünmüşsünüz. Hakkınız da hayırlısı olsun.Çünkü sıkıntılarımızın içinde boğulmuştuk ve ben kadınlıktan o da erkeklikten çıkmıştı sanki. Ya biz hiç evli gibi olamadık. Çok üzülüyorum buna.
Ona yaşama ve kendini ifade alanı bırakmadığımı, memnuniyetsiz, mutsuz, asık suratlı bir kadın olduğumu düşünüyorum.
Ben ona arkadaş, anne, anne, baba,kardeş herşey olmak durumunda kaldım. Karısı olduğumu unuttu bir yerden sonra. Konuşmaları okudum ve sanal sex dışında bizim flört dönemimizin aynısı neredeyse. Ben ne denli negatif, küçümseyici biri olmuşum ve ne kadar da boğulmuşum onu anladım, tabi onu da boğmuşum. Ama bunların yanında hep çözüm arayan, onu açmaya çalışan, onu harekete geçirmeye istekliydim. Bana öyle bir haksızlık yaptı ki bunu tüm benliğimle biliyorum silkelendim sayesinde. Ama işte onu anlayabiliyor olmam insanlara garip geliyor.Çok geçmiş olsun ama asla kendinizi suçlamayın, suratsız bir kadına dönüştüğünüzü düşünüyorsanız mutlaka nedenleriniz vardır altında ya da mutsuzluğunuzun.
Öte yandan söylediklerinizi anlayabiliyorum, akıllı / empati yapan birine benziyorsunuz, evliliğinizde tükenmeler yaşadınız belki karşılıklı. Bence her şey insanlar için, adam pişkin pişkin gidip manita peşinde olsaydı haşa o zaman ay bırakın derdim de utanmış falan, belki onu dinlesek onun da nedenleri var.
Hiçbir şekilde böyle olmasa keşke ama ben çok büyük aşkla evlenen arkadaşlarımda bile böyle tükenmeler olduğunu gördüm, özellikle kadınlar evde mutsuzlaştıkça -gerçi yine erkeklere bağlı nedenlerden- o sevgi de bitiyor, adamlar da sapıtıyor. Evli olmadığım halde bu durumda bütün hayat düzenini bir anda yıkma cesareti bulamamalarını da anlıyorum açıkçası. Dediğim gibi her şey insanlar için, kalbinizi dinleyin bence. Sabırlar
Teşekkür ederim.Mesela eşiniz böyle biri olsaydı ve siz başka bir erkekle yazışıp sanal seks yapsaydınız, sizce yaptığınız makul birşey olur muydu? Bence yine de olmazdı. O yüzden öncelikle sorunlar arasında böyle bir ilişkilendirme yapmanız sizi doğru noktaya ulaştırmaz. "Ben böyle biri olmasaydım eşim bunu yapmazdı" gibi bir değerlendirme yaptığınız için şuan bişeyleri çözmek için sabırsızlanıyorsunuz. Tabiki terapiste gidin bence ilişkiniz için toparlayıcı olacaktır. Ancak "ben düzelirsem herşey düzelecek" gibi bir yanlışa da kapılmayın. Bu durum da hayal kırıklığı yaratmasın sonra sizde. Çünkü sizin böyle bir kadın olmanız ayrı bir problem eşinizin yaptığı hata ise ayrı bir problem.
Bende yorumunuza cevap vermeden geçemeyeceğim ,Cidden düşünüyorum da yorum yapmadan duramayacağım. Kocanızı bir kadınla yatakta yakalasaydınız. Aa benim kocam yapmaz başkasıdır o veya Onları bu duruma ben soktum, benim yüzümden birlikte oldular mı diyecektiniz? Sahiden bir düşünün.Bir saniye düşünün ne farkı var şimdi yazdığınız, yaşadığınız şeylerden. Sanal olunca mı işler değişiyor? Yapmayın ya
Sen varken Skype a ihtiyaç duymussa birşeyler kopmuş demektir ..Merhaba, öncelikle internete sadece gece girebiliyorum diyeyim. Önceki konularını görüceksinizdir zaten. Eşimi skype üzerinden bir kızla yazışırken ve dahi sanal sex yaparken yakaladım. Ve ertesi gün ona çorap dahi bırakmadan evi terk ettim. O kırgınlık, kızgınlık, utanç, acı, gerçekten ama acı beni mahvetti. Ben çözümler ararken o kızla iki buçuk ay yazışmış. O kadar çok şey var ki yazacak ama o kadar gücüm tok ki hala şoktayız ailecek. Bilen kişi çok az ama onun ailesinde ve arkadaşlarında kim varsa hepsine yazışmalarını gönderdim. Bu kızgınlık bir süre gitti. Evre evre o kadar duygu yaşadım ki. Şu an ki 3 hafta falan oldu sorgulama evresindeyim uzun zamandır. Ona yaşama ve kendini ifade alanı bırakmadığımı, memnuniyetsiz, mutsuz, asık suratlı bir kadın olduğumu düşünüyorum. Onu affetmem çok zor ama bu yaptığı şeye onu nelerin götürdüğünü anlayabiliyorum. Terapiste gidip, destek alıp devam etmek istiyorum ama birbirimizin yüzüne bakacak halimiz kalmadı diyor. Sabırsızlanıp çözmek istiyorum. Benimle konuşurken hala ağlayan, utanan bir adam bu adam. Uzun oldu baya hakkınızı helal edin. Yazmak istedim sanki paylaşırsam daha kolaylaşacak gibi geldi. Şimdiden teşekkür ederim.
Hayır tabi işte anlatamıyorum yeterince. Ben bunu haketmedim bu net. Affetmek için bahane de aramıyorum. Psikolojik şiddet görmedim hatta alasını uygulamış olabilirim farketmeden. Onu algılayabiliyorum. Sorunun farkındayım ve çözülebilecekse çözülmesini istiyorum. Bunun bir sapma olduğunu düşünüyorum.. Koçum benim kim tutar seni demiyorum ya lütfen.Bende yorumunuza cevap vermeden geçemeyeceğim ,
Ayakta alkışlıyorum yorumunuzu..
Aldatma nasıl çözülebilir ?Hayır tabi işte anlatamıyorum yeterince. Ben bunu haketmedim bu net. Affetmek için bahane de aramıyorum. Psikolojik şiddet görmedim hatta alasını uygulamış olabilirim farketmeden. Onu algılayabiliyorum. Sorunun farkındayım ve çözülebilecekse çözülmesini istiyorum. Bunun bir sapma olduğunu düşünüyorum.. Koçum benim kim tutar seni demiyorum ya lütfen.
Ciddi misinBu arada o kadın bu platformda ve ben konuyu açtığımda kişisel bilgilerini değiştirmiş ve konumu da beğenmiş. Buna gerçekten inanamıyorum. Buradasın defdef seni bulucam demiştim. Yüzyüze de gelicez bakalım kocan ve sana elini öptürmeyen kayınvaliden maharetlerini okuyunca neler olacak :)
nerden anladın merak ettim yani hesap bilgileri mi sadece?Kendini ifşa etti resmen. Gözüme çarptı ki normalde pek dikkat etmeminşallah seninki buradadır valla.
tamam kalsın kesin eminim diyorsun yani.Bende kalsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?