Sanal ilişki?

Ona yaşama ve kendini ifade alanı bırakmadığımı, memnuniyetsiz, mutsuz, asık suratlı bir kadın olduğumu düşünüyorum.

Mesela eşiniz böyle biri olsaydı ve siz başka bir erkekle yazışıp sanal seks yapsaydınız, sizce yaptığınız makul birşey olur muydu? Bence yine de olmazdı. O yüzden öncelikle sorunlar arasında böyle bir ilişkilendirme yapmanız sizi doğru noktaya ulaştırmaz. "Ben böyle biri olmasaydım eşim bunu yapmazdı" gibi bir değerlendirme yaptığınız için şuan bişeyleri çözmek için sabırsızlanıyorsunuz. Tabiki terapiste gidin bence ilişkiniz için toparlayıcı olacaktır. Ancak "ben düzelirsem herşey düzelecek" gibi bir yanlışa da kapılmayın. Bu durum da hayal kırıklığı yaratmasın sonra sizde. Çünkü sizin böyle bir kadın olmanız ayrı bir problem eşinizin yaptığı hata ise ayrı bir problem.

Ben ona arkadaş, anne, anne, baba,kardeş herşey olmak durumunda kaldım. Karısı olduğumu unuttu bir yerden sonra. Konuşmaları okudum ve sanal sex dışında bizim flört dönemimizin aynısı neredeyse. Ben ne denli negatif, küçümseyici biri olmuşum ve ne kadar da boğulmuşum onu anladım, tabi onu da boğmuşum. Ama bunların yanında hep çözüm arayan, onu açmaya çalışan, onu harekete geçirmeye istekliydim. Bana öyle bir haksızlık yaptı ki bunu tüm benliğimle biliyorum silkelendim sayesinde. Ama işte onu anlayabiliyor olmam insanlara garip geliyor.

Teşekkür ederim.

Bu adam size psikolojik baskı mı uyguladı acaba? Benim bildiğim yani insan aldatıldığında kendini kötüleyip kocasını haklı çıkarmaya çalışmaz. Ancak kötü bir şekilde psikolojik baskıya maruz kaldıysanız içten içe kendinizden nefret ediyor onu haklı görüyor olabilir misiniz? Çünkü adam bildiğin aldatmış sebebi ne olursa olsun...

Allah korusun, hak veriyorum size cok kotu bir olay. Esiniz kac yasinda merak ettim? Bu yeni neslin maalesef internetteki bagimliligi bu tarz seyler oldu.

Bosanirsaniz da sonuna kadar haklisiniz.
Hakkinizda hayirlisi olsun.

Ama su konuda size asla hak vermiyorum. Ne olursa olsun herkese esinizin yaptigi igrencligi ifsa etmeniz hic hos olmamis.
Sebep ne olursa olsun birinin gunahini apacik gostermek hic hos bir davranis degil

Cidden düşünüyorum da yorum yapmadan duramayacağım. Kocanızı bir kadınla yatakta yakalasaydınız. Aa benim kocam yapmaz başkasıdır o veya Onları bu duruma ben soktum, benim yüzümden birlikte oldular mı diyecektiniz? Sahiden bir düşünün.Bir saniye düşünün ne farkı var şimdi yazdığınız, yaşadığınız şeylerden. Sanal olunca mı işler değişiyor? Yapmayın ya

Bende yorumunuza cevap vermeden geçemeyeceğim ,
Ayakta alkışlıyorum yorumunuzu..

Sen varken Skype a ihtiyaç duymussa birşeyler kopmuş demektir ..

Gözünle gördün o iğrençliği, bir daha için nasıl alacak o herifi ?

Feci ifşa etmişsin ,boşanmayacaksan bunu neden yaptın ? Ben olsam o adamla insan içine cikamazdim. .

Bende yorumunuza cevap vermeden geçemeyeceğim ,
Ayakta alkışlıyorum yorumunuzu..
Hayır tabi işte anlatamıyorum yeterince. Ben bunu haketmedim bu net. Affetmek için bahane de aramıyorum. Psikolojik şiddet görmedim hatta alasını uygulamış olabilirim farketmeden. Onu algılayabiliyorum. Sorunun farkındayım ve çözülebilecekse çözülmesini istiyorum. Bunun bir sapma olduğunu düşünüyorum.. Koçum benim kim tutar seni demiyorum ya lütfen.

Bu arada o kadın bu platformda ve ben konuyu açtığımda kişisel bilgilerini değiştirmiş ve konumu da beğenmiş. Buna gerçekten inanamıyorum. Buradasın defdef seni bulucam demiştim. Yüzyüze de gelicez bakalım kocan ve sana elini öptürmeyen kayınvaliden maharetlerini okuyunca neler olacak :)

Aldatma nasıl çözülebilir ?
Yani düşünün bu adamla aynı yatağa nasıl girilebilir ?
Şimdi anlatmayayım dedim ama olmayacak , bende aldatıldım arkadaşım sizin gibi çözeyim kurtarayım dedim
İnandım
Güvendim
Şans verdim
Yeminler aldım
Sözler aldım
İlk ay Harika..
herşey mükemmel
Sonra ne mi oldu ?
Tekrar aldatıldım..
Taviz vermeyin tavizi doğurur derken bunu kastettim..
Sildim attım hayatımdan..
Pişmanlığım ne biliyor musunuz ?
İlk hatasında silip atmamak..
Şimdi mi ?
İnanılmaz mutluyum
4 yıl kafamı dinledim
Huzur içinde ailemle..
Sonra da kıymet bilen birisiyle ikinci evliliğimi yaptım..
Rica ediyorum kendinize gelin
Yazık olan size olur

Ciddi misin aay inanmiyorum ya benim hatunda buralardaysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…