- 14 Mayıs 2017
- 1.780
- 2.276
- 133
- Konu Sahibi Leopardesenlitayt
Hangi kadın buradaymış nolmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşinin aldattığı kadın forumdaymış , konu sahibi tanımış onu , kadın bu konuya girmiş beğenmiş hatta , sonra ismini değiştirmiş dediğine göreHangi kadın buradaymış nolmuş
Ortalık kaos yani :) teşekkürler açıklamanız içinEşinin aldattığı kadın forumdaymış , konu sahibi tanımış onu bu konuya girmiş beğenmiş hatta , sonra ismini değiştirmiş dediğine göre
Aynen öyle çarşı biraz karıştı sanırımOrtalık kaos yani :) teşekkürler açıklamanız için
Bu arada o kadın bu platformda ve ben konuyu açtığımda kişisel bilgilerini değiştirmiş ve konumu da beğenmiş. Buna gerçekten inanamıyorum. Buradasın defdef seni bulucam demiştim. Yüzyüze de gelicez bakalım kocan ve sana elini öptürmeyen kayınvaliden maharetlerini okuyunca neler olacak :)
Nasil yaaani defne-28 nickli uye mi esinizin.......
Begenen, nickini degistiren, hesap bilgilerini duzenleyen, yorum yazan, kvsi elini opturmeyen de o cunku
Ayy kocaniza soyleyin lutfen evliymis diye ve birde kadinin kocasina da soyleyin
Nasil yaaani defne-28 nickli uye mi esinizin.......
Begenen, nickini degistiren, hesap bilgilerini duzenleyen, yorum yazan, kvsi elini opturmeyen de o cunku
Ayy kocaniza soyleyin lutfen evliymis diye ve birde kadinin kocasina da soyleyin
Hangi isimİsim yanlış
defne-28 sizden bahsediliyorBu arada o kadın bu platformda ve ben konuyu açtığımda kişisel bilgilerini değiştirmiş ve konumu da beğenmiş. Buna gerçekten inanamıyorum. Buradasın defdef seni bulucam demiştim. Yüzyüze de gelicez bakalım kocan ve sana elini öptürmeyen kayınvaliden maharetlerini okuyunca neler olacak :)
Yok siz bu adamı affettiginiz icin o insanların yüzüne bakmaya utanacaksınız zaten ilerde eşiniz değil.O kızgınlıkla yaptım valla he pişman mıyım hayır sonuçta yaparken utanmıyor da bilinince mi utanıyor diyorum hala
Abowww
Olaylar karıştı. Ciddiysen bu yazdığında o arkadaşın peşni bırakmazsın sen burada bile bulduysan. Pılını pırtını toplasın bence.Bu arada o kadın bu platformda ve ben konuyu açtığımda kişisel bilgilerini değiştirmiş ve konumu da beğenmiş. Buna gerçekten inanamıyorum. Buradasın defdef seni bulucam demiştim. Yüzyüze de gelicez bakalım kocan ve sana elini öptürmeyen kayınvaliden maharetlerini okuyunca neler olacak :)
Ben suan iptal konu sahibi o oldugunu nasil anladi ki acepAbowww
Kk olarak cok fenayiz cook, mossad cia halt etmis