• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanal ilişki?

Bakalım eşim olacak muhteşem süleyman evli olduğunu duyunca ne olacak :) bizzat yüzüne zevkle söyleyeceğim. 15 lik ergenler gibi saçma sapan davranınca insanın başına bunlar geliyor işte.

Bu arada o kadın bu platformda ve ben konuyu açtığımda kişisel bilgilerini değiştirmiş ve konumu da beğenmiş. Buna gerçekten inanamıyorum. Buradasın defdef seni bulucam demiştim. Yüzyüze de gelicez bakalım kocan ve sana elini öptürmeyen kayınvaliden maharetlerini okuyunca neler olacak :)

Sanirim ben o üyenin kim oldugunu tahmin ediyorum :eğlence::halay:

Bu arada o kadın bu platformda ve ben konuyu açtığımda kişisel bilgilerini değiştirmiş ve konumu da beğenmiş. Buna gerçekten inanamıyorum. Buradasın defdef seni bulucam demiştim. Yüzyüze de gelicez bakalım kocan ve sana elini öptürmeyen kayınvaliden maharetlerini okuyunca neler olacak :)
defne-28 defne-28 sizden bahsediliyor
Bu konuda siz neler soyleyeceksiniz

Olaylar karıştı. Ciddiysen bu yazdığında o arkadaşın peşni bırakmazsın sen burada bile bulduysan. Pılını pırtını toplasın bence.

Back