- 3 Temmuz 2023
- 1
- 0
-
- Konu Sahibi Danismamgerekenkonular
Bi' şekilde uzaklaş ve ayrıl. Görüştüğünüzde muhtemelen birlikte olmak isteyecek sonra da kaybolup gidecek.Hanımlar selam, yaklaşık iki yıldır olacak birisiyle sanaldan konuşuyoruz ama her şeyi. Özellikle de yoğun bir sexting durumu da var. Bu konu belki doğru olup olmadığı yönünden sizin için tartışmaya açıktır bilemem. Ama birbirimizin sırdaşı olduk bir yandan. Çok yoğun tutkulu bir iletişim bizimkisi normal sohbet gülmek eğlenmek hatta arada şiddetli tartışmalar küsmeler bile var. Benim aklımı kurcalayan şey ise bu gerçeğe dönmeli mi? Sizce ona güvenebilir miyim? Ciddi bir şey olur mu? İkimizde çok yoğunuz o da bana aşık olduğubu söyleyip görüşmek istiyor. E iki senede az değil o yüzden bende inanıyorum açıkçası duygularına çok içten istiyor beni. Ama yinede gerçekte işler tuhaf bir hale dönebilir mi siz ablalarıma sormak istedim. Yani güven konusu az çok neler oluyor diğer kızların başına neler geliyor biliyorsunuz(işin içinde sexting olduğu için). Ya da ben çok mu derin düşünüp boşa kuruntular yapıyorum? Bu kimseye güvenememe huyum yüzünden bu aşkı ziyan etmek istemiyorum bende çok aşık oldum. Birbirimizden kopamıyoruz.
Hayatımda yasadigim en buyuk aski bu şekilde yasamistim. Sanaldan tanismistik, ben 17 yaşında idim. O 19du. 3 sene sürdü hiç görüşmeden. Yaşin da vermiş olduğu bir heyecanla çok tutkulu bir aşk yaşamıştık. Çocukluk aşkı işte:) Hala o zamanlar dinlediğim şarkılar çaldığında o anlara giderim. Tek fark biz ucundan kıyısından seks muhabbetlerine hiç girmemistik. Ben çok farklı okul kariyer planlarına o da çok farklı bir yaşam şekline girince bir gelecek goremeyip ayrılmak durumunda kalmıştık. Ama tatsız hiçbir şey yaşamadik çok güzel bir anı olarak kaldı hafızalardaHanımlar selam, yaklaşık iki yıldır olacak birisiyle sanaldan konuşuyoruz ama her şeyi. Özellikle de yoğun bir sexting durumu da var. Bu konu belki doğru olup olmadığı yönünden sizin için tartışmaya açıktır bilemem. Ama birbirimizin sırdaşı olduk bir yandan. Çok yoğun tutkulu bir iletişim bizimkisi normal sohbet gülmek eğlenmek hatta arada şiddetli tartışmalar küsmeler bile var. Benim aklımı kurcalayan şey ise bu gerçeğe dönmeli mi? Sizce ona güvenebilir miyim? Ciddi bir şey olur mu? İkimizde çok yoğunuz o da bana aşık olduğubu söyleyip görüşmek istiyor. E iki senede az değil o yüzden bende inanıyorum açıkçası duygularına çok içten istiyor beni. Ama yinede gerçekte işler tuhaf bir hale dönebilir mi siz ablalarıma sormak istedim. Yani güven konusu az çok neler oluyor diğer kızların başına neler geliyor biliyorsunuz(işin içinde sexting olduğu için). Ya da ben çok mu derin düşünüp boşa kuruntular yapıyorum? Bu kimseye güvenememe huyum yüzünden bu aşkı ziyan etmek istemiyorum bende çok aşık oldum. Birbirimizden kopamıyoruz.
Aşık olduğu adama iki yıldır güvenememiş, bize mi güvenecek?Konu sahibi ghosting yaptı bize.
Aşık olduğu adam bot olabilir yalnız.Aşık olduğu adama iki yıldır güvenememiş, bize mi güvenecek?
Yapay zekaAşık olduğu adam bot olabilir yalnız.
İki yıl yüzyüze gelmemek için çok uzun bir zaman. Bu saatten sonra normal ilişkiye sönmesi zor gibiHanımlar selam, yaklaşık iki yıldır olacak birisiyle sanaldan konuşuyoruz ama her şeyi. Özellikle de yoğun bir sexting durumu da var. Bu konu belki doğru olup olmadığı yönünden sizin için tartışmaya açıktır bilemem. Ama birbirimizin sırdaşı olduk bir yandan. Çok yoğun tutkulu bir iletişim bizimkisi normal sohbet gülmek eğlenmek hatta arada şiddetli tartışmalar küsmeler bile var. Benim aklımı kurcalayan şey ise bu gerçeğe dönmeli mi? Sizce ona güvenebilir miyim? Ciddi bir şey olur mu? İkimizde çok yoğunuz o da bana aşık olduğubu söyleyip görüşmek istiyor. E iki senede az değil o yüzden bende inanıyorum açıkçası duygularına çok içten istiyor beni. Ama yinede gerçekte işler tuhaf bir hale dönebilir mi siz ablalarıma sormak istedim. Yani güven konusu az çok neler oluyor diğer kızların başına neler geliyor biliyorsunuz(işin içinde sexting olduğu için). Ya da ben çok mu derin düşünüp boşa kuruntular yapıyorum? Bu kimseye güvenememe huyum yüzünden bu aşkı ziyan etmek istemiyorum bende çok aşık oldum. Birbirimizden kopamıyoruz.
Sanal segz.Bu aşk değil de ne be
İlk buluşmada sex mi istiyor seni görmek mi istiyor.Hanımlar selam, yaklaşık iki yıldır olacak birisiyle sanaldan konuşuyoruz ama her şeyi. Özellikle de yoğun bir sexting durumu da var. Bu konu belki doğru olup olmadığı yönünden sizin için tartışmaya açıktır bilemem. Ama birbirimizin sırdaşı olduk bir yandan. Çok yoğun tutkulu bir iletişim bizimkisi normal sohbet gülmek eğlenmek hatta arada şiddetli tartışmalar küsmeler bile var. Benim aklımı kurcalayan şey ise bu gerçeğe dönmeli mi? Sizce ona güvenebilir miyim? Ciddi bir şey olur mu? İkimizde çok yoğunuz o da bana aşık olduğubu söyleyip görüşmek istiyor. E iki senede az değil o yüzden bende inanıyorum açıkçası duygularına çok içten istiyor beni. Ama yinede gerçekte işler tuhaf bir hale dönebilir mi siz ablalarıma sormak istedim. Yani güven konusu az çok neler oluyor diğer kızların başına neler geliyor biliyorsunuz(işin içinde sexting olduğu için). Ya da ben çok mu derin düşünüp boşa kuruntular yapıyorum? Bu kimseye güvenememe huyum yüzünden bu aşkı ziyan etmek istemiyorum bende çok aşık oldum. Birbirimizden kopamıyoruz.
2 senedir sanaldan görüşüp sexting mi skksjsjs Aşık nasıl oldunuz sanaldan? 2 senedir görüntülerinş alıp sanaldan satmadığını nerden biliyosun? Evli olmadığını? Veya fotoğraflardaki kişi olduğunu? Ne güven problemi yaHanımlar selam, yaklaşık iki yıldır olacak birisiyle sanaldan konuşuyoruz ama her şeyi. Özellikle de yoğun bir sexting durumu da var. Bu konu belki doğru olup olmadığı yönünden sizin için tartışmaya açıktır bilemem. Ama birbirimizin sırdaşı olduk bir yandan. Çok yoğun tutkulu bir iletişim bizimkisi normal sohbet gülmek eğlenmek hatta arada şiddetli tartışmalar küsmeler bile var. Benim aklımı kurcalayan şey ise bu gerçeğe dönmeli mi? Sizce ona güvenebilir miyim? Ciddi bir şey olur mu? İkimizde çok yoğunuz o da bana aşık olduğubu söyleyip görüşmek istiyor. E iki senede az değil o yüzden bende inanıyorum açıkçası duygularına çok içten istiyor beni. Ama yinede gerçekte işler tuhaf bir hale dönebilir mi siz ablalarıma sormak istedim. Yani güven konusu az çok neler oluyor diğer kızların başına neler geliyor biliyorsunuz(işin içinde sexting olduğu için). Ya da ben çok mu derin düşünüp boşa kuruntular yapıyorum? Bu kimseye güvenememe huyum yüzünden bu aşkı ziyan etmek istemiyorum bende çok aşık oldum. Birbirimizden kopamıyoruz.