- 3 Temmuz 2023
- 1
- 0
-
- Konu Sahibi Danismamgerekenkonular
Hanımlar selam, yaklaşık iki yıldır olacak birisiyle sanaldan konuşuyoruz ama her şeyi. Özellikle de yoğun bir sexting durumu da var. Bu konu belki doğru olup olmadığı yönünden sizin için tartışmaya açıktır bilemem. Ama birbirimizin sırdaşı olduk bir yandan. Çok yoğun tutkulu bir iletişim bizimkisi normal sohbet gülmek eğlenmek hatta arada şiddetli tartışmalar küsmeler bile var. Benim aklımı kurcalayan şey ise bu gerçeğe dönmeli mi? Sizce ona güvenebilir miyim? Ciddi bir şey olur mu? İkimizde çok yoğunuz o da bana aşık olduğubu söyleyip görüşmek istiyor. E iki senede az değil o yüzden bende inanıyorum açıkçası duygularına çok içten istiyor beni. Ama yinede gerçekte işler tuhaf bir hale dönebilir mi siz ablalarıma sormak istedim. Yani güven konusu az çok neler oluyor diğer kızların başına neler geliyor biliyorsunuz(işin içinde sexting olduğu için). Ya da ben çok mu derin düşünüp boşa kuruntular yapıyorum? Bu kimseye güvenememe huyum yüzünden bu aşkı ziyan etmek istemiyorum bende çok aşık oldum. Birbirimizden kopamıyoruz.
Hanımlar selam, yaklaşık iki yıldır olacak birisiyle sanaldan konuşuyoruz ama her şeyi. Özellikle de yoğun bir sexting durumu da var. Bu konu belki doğru olup olmadığı yönünden sizin için tartışmaya açıktır bilemem. Ama birbirimizin sırdaşı olduk bir yandan. Çok yoğun tutkulu bir iletişim bizimkisi normal sohbet gülmek eğlenmek hatta arada şiddetli tartışmalar küsmeler bile var. Benim aklımı kurcalayan şey ise bu gerçeğe dönmeli mi? Sizce ona güvenebilir miyim? Ciddi bir şey olur mu? İkimizde çok yoğunuz o da bana aşık olduğubu söyleyip görüşmek istiyor. E iki senede az değil o yüzden bende inanıyorum açıkçası duygularına çok içten istiyor beni. Ama yinede gerçekte işler tuhaf bir hale dönebilir mi siz ablalarıma sormak istedim. Yani güven konusu az çok neler oluyor diğer kızların başına neler geliyor biliyorsunuz(işin içinde sexting olduğu için). Ya da ben çok mu derin düşünüp boşa kuruntular yapıyorum? Bu kimseye güvenememe huyum yüzünden bu aşkı ziyan etmek istemiyorum bende çok aşık oldum. Birbirimizden kopamıyoruz.
İnşallah 18-19 yaşından küçüksünüzdür iki tarafta.
Herif diğerlerinden fırsat bulamadığı için konu sahibiyle iki sene yüz yüze gelememiştirKonu gerçekse, iki senedir nasıl yüzyüze gelmediniz, neden yani?
Ayrıca durum bu şekilde ise, derin düşünür bi hâlin falan yok bence
sexting yaparken güven: ben aslında yoğumSizce ona güvenebilir miyim?
Konu sahibi gibi akıl tutulması yaşayan çok maalesefNasıl bir çağa denk geldiysek, aşk kadar güzel bir duygunun adını böyle ayaklar altında çiğniyorsunuz.
Yaşadığınız şey aşk değil.
Hiçbir zaman da aşka dönüşmeyecek.
Gerçek dünyada yüzünü görmediği adamla sanal ortamda seks yapacak kadar ileri giden birinin, acaba güvenebilir miyim diye sorması nasıl bir saçmalık?
Nereden biliyorsunuz görüntülerinizin elden ele gezmediğini?
Çok korkutucuNereden biliyorsunuz görüntülerinizin elden ele gezmediğini?
Ama bizim konu sahibesi, "güven problemi" yüzünden bu güzelim aşkı ziyan etmek istemiyormuş.Çok korkutucuinternette bile neler neler dolaşıyor gizli saklı çekilmiş şeyler bile çıkıyor... Araları bozulsa adamın tehdit etmeyeceğinin garantisi yok bunun birçok örneği var ne yazık ki
Ben konu sahibinin yaşı küçük diye tahmin ediyorum. Yoksa aklı başında bir kadının yapacağı şey değilAma bizim konu sahibesi, "güven problemi" yüzünden bu güzelim aşkı ziyan etmek istemiyormuş.
Biz burda ne yetişkin(!) yaşta nice saçmalıklar yaşamış kadınların yaşadıklarını okuduk saçımızı başımızı yolarak.Ben konu sahibinin yaşı küçük diye tahmin ediyorum. Yoksa aklı başında bir kadının yapacağı şey değil