- 11 Aralık 2024
- 232
- 748
- 18
- Konu Sahibi Patlayansekerr
Merhabalar. Çok üzgün olduğum için kısa kesmek istiyorum, ben bir proje vasıtasıyla biriyle tanışmıştım. 4 senelik bir tanışıklığımız var ve hiç buluşmadık. Zaman geçtikçe yani biz proje bitmesine rağmen mesajlaşıp konuşmaya devam ettikçe aramızda duygusal bir bağ oluştu ancak arabası olduğu halde beni görmek için bir kere bile gelmedi neredeyse 2 senedir söylüyorum. Aşırı uzak değiliz, arada 4 saatlik bir mesafe var. Bu kişi evli değil, kardeşlerine kadar tanıyorum zaten adını soyadını yazınca web'de de çıkıyor, işinde başarılı biri. Engellediğim zaman bir yolunu bulup benimle tekrardan iletişime geçiyor ve sabah akşam tüm vaktini benimle mesajlaşmaya ayırıyor. Bazı konularda onun üzerindeki etkim çok fazla, bazen işiyle ilgili kararları bile ben verebiliyorum yani onun hayatını etkileyecek kararlar almama izin veriyor. Sormak istediğim şey; bu kişi beni sadece arkadaşı olarak görüyor, bir erkek sevdiği kadını ne pahasına olursa olsun görmeye gelirdi değil mi? Bu kişi daha önceden bir kıza aşık olmuş ve ona evlenme teklifi etmiş, beni görmeye bile gelmedi. Bir erkek bunu neden yapar? Gerçekten çok üzgünüm, kendimi aşağılanmış hissediyorum. Umarım Allah karşıma öyle birini çıkarır ki onunla olan bağım temelli kopar. Sadece içimi dökmek istedim
Son düzenleme: