Sanal aldatma

kardelen3535

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2008
40
4
Eşim benden gizli face açmış bir kadınla yazışmalarını yakaladım ayrılma kararı almıştım ama 3 çocuğum var kendimi çok kötü hissettim hayatıma son vermek istedim çok kötü günler geçirdim 2 ay oldu öğreneli sonra affetmekten başka çarem olmadığıni gördüm kabullendim ama unutamiyorum unutmak istiyorum normal hayatıma dönmek istiyorum yardım edin bana.Eşimı çok seviyorum oda beni seviyor.hatasını anladı kabullendi çok kötü günler geçirdi pişmanlık yaşadı seni seviyorum sensiz yapamam diye yalvardı.Arkadaşım bana gelip böyle bi sorununu anlatsa boşan diye akıl verirdim bu benim için kabul edilmez birşeydi ama insan başına gelince herşey çok farklı oluyor 14 yıllık evliyim okadın aklıma geldikçe esimden nefret ediyorum ama çokta seviyorum vazgeçemiyorum çok karmaşığım napıcam ben 2 aydır can çekişiyorum resmen.uzun oldu kusura bakmayın

"Eşim beni seviyor, ben de onu seviyorum"
Böyle konulara bu cümle eklenmeden olmuyor nedense.:işsiz:

Ayrıca aldatmanın sanalı gerçeği olmaz. Aldatma aldatmadır. İsim takarak yumuşatılamaz.

Eğer affettiyseniz artık unutun. Unutamıyorsanız da affetmemişsiniz demektir ve bu şekilde evlilik yürümez.

Eşinizi çok sevmeniz bu olayı kabullenmenize ya da 2 aydır can çekişmenize yetmiyor belli ki. Vazgeçemiyorum diyorsunuz muhtemelen boşanırsanız onsuz yapamayacağınızı düşünüyorsunuz ama onunla da can çekişiyorsunuz. Ne gerek var kendinize bu kadar eziyet etmenize. Bir de öyle çok pişman oldu yalvardı lafları benim için bir anlam ifade etmiyor, eğer siz onu aldatmış olsanız yalvarmalar, pişmanlıklar eşiniz içinde bir şey ifade etmezdi.

yauw kardeşim, hemen bunun için ayrılma kararı alınır mı?
hem madem çok seviyorsun bir de çocuklarınız da var.

Adam belli ki bir heyecan peşinde, belki arayış peşinde. Bence konuşmadan önce, ani bir karar vermeden önce,
(lütfen üzerine alınma - yani öyledir demiyorum ama fikrimce yani) kendini biraz daha alımlı haline getir, ilgini artır, kısaca, romantik birşeyleri tekrar yaşamaya bakın derim.
İnşallah olumlu bir etkisi olacaktır.

Fakat bu face olayını da atlama, hesabını sor bir ara :)

Affetmeyi seçtiyseniz bu sancıları da göze almışsınız demektir. Boşuna demiyoruz ayrılmayan kadın için için kendini bitirir diye.

Ayrıca başa gelince olmuyor diyorsunuz ama başına gelip ayrılan bir sürü üye var burada.

aldatmanın sanalı gerçeği olmaz..affetmek zorunda kalmışsın ve birbirimizi seviyoruz diyorsun..ozaman unutmalısın hatta unutmuş olman gerekir ki seviyoruz diyorsun...içinden de bu kötü olayı koparmak senin elinde..

Bu arada kadınla aralarında sevgi falan yok saçma salak şeyler konuşmuşlar kadın evli 2 çocuğu var aile sorunlarını anlatmış benimkide akıl hocası olmuş kocana iyi davran falan diye akıl veriyor sinir bozucu bir durum anlıyacağınız

yauw kardeşim, hemen bunun için ayrılma kararı alınır mı?
hem madem çok seviyorsun bir de çocuklarınız da var.

Adam belli ki bir heyecan peşinde, belki arayış peşinde. Bence konuşmadan önce, ani bir karar vermeden önce,
(lütfen üzerine alınma - yani öyledir demiyorum ama fikrimce yani) kendini biraz daha alımlı haline getir, ilgini artır, kısaca, romantik birşeyleri tekrar yaşamaya bakın derim.
İnşallah olumlu bir etkisi olacaktır.

Fakat bu face olayını da atlama, hesabını sor bir ara :)
Kırmızı doncular geldi :işsiz:

Yahu hem aldatılsın kadın hem de adamın ilgisini çekmek için efor harcasın.

Oooh erkek olmak varmış.

Bir de öyle masumlaştırarak yazmışsınız ki sanki adam misafirlere ikram edilecek kurabiyelerden aşırdı. "hesabını sor bir ara :)" nedir ya?

Tabi şimdi ayrıl demek dilekolay. Gönül isterdi ki dimdik ayakta durabilcek maddi gücünüz olsun, çocuklar kimseye muhtaç olmasın, çatır cutur bosayin. Ama hayat öyle toz pembe değil malesef...

Affet demek de dile kolay... Kolay mi yıllarca sevdiğin güvendiğin adamı başka bi kadınla ilgilendigini bilerek yaşamak.. Gururunu ezip kabullenmek...

Işte bu nokta tam bir araf..

İnsanoğlu robot değil ki affet komutunu verip tum duyguları sustursun. Bugün affetsen yarın kalbin yangın yeri... Verebileceğim tek tavsiye psikolojik yardım alın..

Bende ayrıl derdım ama,belliki bir merak aramış,kadına akıl hocası olmuş dıyorusnuz,sanırım yanlış bır zamanına denk gelmiş,

Tabi şimdi ayrıl demek dilekolay. Gönül isterdi ki dimdik ayakta durabilcek maddi gücünüz olsun, çocuklar kimseye muhtaç olmasın, çatır cutur bosayin. Ama hayat öyle toz pembe değil malesef...

Affet demek de dile kolay... Kolay mi yıllarca sevdiğin güvendiğin adamı başka bi kadınla ilgilendigini bilerek yaşamak.. Gururunu ezip kabullenmek...

Işte bu nokta tam bir araf..

İnsanoğlu robot değil ki affet komutunu verip tum duyguları sustursun. Bugün affetsen yarın kalbin yangın yeri... Verebileceğim tek tavsiye psikolojik yardım alın..
Çok güzel yazmışsın,ama maddi durumu olanda kocayı bırakmıyor,araştırma var bu konuda,etrafınada gözlemliyorım,maddi durumu olan değil boşanan kadınlar,güçlü kadınlar boşanıuor,ne para ne çocuk bahane edıyor,

Bu olayın aynısını küçük Bi farkla yaşadık o da şu affeden eşim yapan ben ama çok acı çekiyoruz şuan terapi alıyoruz

Bu olayı öğrendiğimde kayınvalidemdeydik onlarada söyledim affetmem konusunda onlarda baskı yaptı benden tarafa oldular eşimi yerden yere vurdular babası ağzına geleni söyledi bir daha böyle birşey yaparsan yüzümüzü göremezsin dediler bundan sonra eşimin böyle birşey yapması imkansız bir heyecan yaşamak uğruna hem ailesi hem çocuklarını ve beni hayatından silmesi lazım bu konuda kafam rahat.Tek sorunum geçmişi unutamıyorum

X