• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanal akademi uzaktan eğitim derslerine katılanlar

autumnleaf

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
235
0
296
Manisa
kızlar,bugün sanal akademi uzaktan eğitim derslerine misafir olarak katıldım.katılanlar varsa aranızda yorumlar mısınız nasıl beğendiniz mi?

hcm mail adresınızın gereksız bolumunude bakabılırsınız maıl gelmıstr ama nerden gırıcez ben bulamıorum sıstemden:59:

zaten sistemden kaynaklı bir sorun oluştu tam izlenilmedi tekrar edilecekmiş ders:)
ben çok kararsız kaldım ihtiyaç mı sanal akademi mi?lütfen fikir sahibi olanlar bir yorum yapsın :18:

zaten sistemden kaynaklı bir sorun oluştu tam izlenilmedi tekrar edilecekmiş ders:)
ben çok kararsız kaldım ihtiyaç mı sanal akademi mi?lütfen fikir sahibi olanlar bir yorum yapsın :18:

evet bugün akşam ki türkçe dersini izledim.gayet ilgili ve başarılılar.arada mola verilmeside çok iyi oldu.

kızalar tek kelime ile adamlar yapmış:)çok verimli bir türkçe dersi geçti görüntü ses süperdi,ben kayıt yaptırıcam ücretliye geçince sınava hazırlanıyorsanız kesinlikle faydalı olacağını düşünüyorum.bugün akşam tarih dersi var onada katılacam,geçen sene sanal akademiye katılan öğrencileri vardı sınıfta onlarla biraz yazıştım özelden, çok memnun kalmışlar,öğretmenlerin çok iyi olduğunu söylediler.hatta geçen sene gerçek sınıftan dersler işlenirken yapmışlar çok soru soramıyorduk dedi birisi,bu sene direk sanaldaki öğrencilerle yapacaklarmış direk aklına takılanı sorabiliyorsun örnek falan veriyon valla dershaneden bu verimi almadım ben.fiyat pahalı biraz ama napalım.

Back