Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abla bu yazki planımız anlatıyom sana bak nasıl yoğunum gör güya tatil kaydirigubbakcemile3 ŞİMDİ ÖNCE İSTANBULA ANNEMLERE ORDAN YUTRDIŞINA KAYINVALİDEMLERE ORDAN TEKRAR İSTANBULA ORDAN BODRUMA ORDAN ABLAMA ANTALYAYA VE ORDANDA SON DURAK SAMSUNA BUNLAR 1 AYDA OLCAK HE GÜYA TATİL YAPIUOM ULAN YOLDA GEÇECEK :gitme:
canım bu tatil olmamışki yarış atları gibi koşturacaksın bişey anlamazsın
Bİzden baŞka kİmsecİk yok herkse uyumuŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
bizden başka kim olacak bura bizim ya:roflol::roflol:
İŞTE DİYOMYA AMA HANGİSİSNE GİTMESEM O KÜSER Bİ NEVİ KALPLERİ KIRILMASIN YANİ :gitme:
DİĞER KIZLARI DİYOMMMM kaydirigubbakcemile3
BABALR GÜNÜ İÇİN PLAN YAPTINMI ABLAAAAAAAA BEN YAPTIM kaydirigubbakcemile3
PLANIM ŞU : ŞİMDİ BİZ 4 AİLE TOPLANIYOZ ARKADAŞLARLA VE ONLARIN EŞLERİ VE ÇOCUKLARININ TABİ BENİMKİLERİNDE OLDUU BİR MÜZKLİ SLAYT GÖSTERİSİ HAZIRLIYORUM PROJEKSİYON SİSTEMİNDE SUNUM YAPICAM ÇOK GÜZEL OLUCAK İNŞ BAKALIM kaydirigubbakcemile3
[/B]
annen gelecekmiş ona gitme mesela ordaki vakti başka yerde harca. sen hiç kaynananlara gittin mi daha önce?
bu kocalarınızamı babalar günü hediyesikaydirigubbakcemile3
EVET ABLA İKİ KEZ GİTİTM BENİM DÜĞÜN HEM TÜRKİYEDE HEM ORDA OLDU BİDE BEDİRHAN 6 AYLIKTI GİİİTM BİDE YOLUMUN ÜSTÜ HEP İSTANBUL MECBUR GEÇECEM YANİ :gitme:
EVET KOMıKMı :gitme:
komik değil bence çok hoş bir fikir değişik.dediğin iyi oldu bizde 4 kardeşiz babama evlatlarından ve torumlarından oluşan bir slayt gösteride ben yapimdelikafadulden
EVET ABLAM İİİİ OLUR BENCEDE ABLAM HADİ BEN ÇIKAYIM HOŞÇAKAL ÖPTÜM SENİ YAT SENDE YORULUYOSUN HAAAAAAAAAA ÖPTÜM GÜLYANAKLARINDAN opuyorumnanaktan