• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsunlular buluşuyoruz

abla bu yazki planımız anlatıyom sana bak nasıl yoğunum gör güya tatil kaydirigubbakcemile3 ŞıMDı ÖNCE ıSTANBULA ANNEMLERE ORDAN YUTRDIŞINA KAYINVALıDEMLERE ORDAN TEKRAR ıSTANBULA ORDAN BODRUMA ORDAN ABLAMA ANTALYAYA VE ORDANDA SON DURAK SAMSUNA BUNLAR 1 AYDA OLCAK HE GÜYA TATıL YAPIUOM ULAN YOLDA GEÇECEK :gitme:

abla bu yazki planımız anlatıyom sana bak nasıl yoğunum gör güya tatil kaydirigubbakcemile3 ŞİMDİ ÖNCE İSTANBULA ANNEMLERE ORDAN YUTRDIŞINA KAYINVALİDEMLERE ORDAN TEKRAR İSTANBULA ORDAN BODRUMA ORDAN ABLAMA ANTALYAYA VE ORDANDA SON DURAK SAMSUNA BUNLAR 1 AYDA OLCAK HE GÜYA TATİL YAPIUOM ULAN YOLDA GEÇECEK :gitme:

canım bu tatil olmamışki yarış atları gibi koşturacaksın bişey anlamazsın

PLANIM ŞU : ŞıMDı BıZ 4 AıLE TOPLANIYOZ ARKADAŞLARLA VE ONLARIN EŞLERı VE ÇOCUKLARININ TABı BENıMKıLERıNDE OLDUU BıR MÜZKLı SLAYT GÖSTERıSı HAZIRLIYORUM PROJEKSıYON SıSTEMıNDE SUNUM YAPICAM ÇOK GÜZEL OLUCAK ıNŞ BAKALIM kaydirigubbakcemile3

PLANIM ŞU : ŞİMDİ BİZ 4 AİLE TOPLANIYOZ ARKADAŞLARLA VE ONLARIN EŞLERİ VE ÇOCUKLARININ TABİ BENİMKİLERİNDE OLDUU BİR MÜZKLİ SLAYT GÖSTERİSİ HAZIRLIYORUM PROJEKSİYON SİSTEMİNDE SUNUM YAPICAM ÇOK GÜZEL OLUCAK İNŞ BAKALIM kaydirigubbakcemile3

bu kocalarınızamı babalar günü hediyesikaydirigubbakcemile3

[/B]

annen gelecekmiş ona gitme mesela ordaki vakti başka yerde harca. sen hiç kaynananlara gittin mi daha önce?

EVET ABLA İKİ KEZ GİTİTM BENİM DÜĞÜN HEM TÜRKİYEDE HEM ORDA OLDU BİDE BEDİRHAN 6 AYLIKTI GİİİTM BİDE YOLUMUN ÜSTÜ HEP İSTANBUL MECBUR GEÇECEM YANİ :gitme:

EVET ABLA İKİ KEZ GİTİTM BENİM DÜĞÜN HEM TÜRKİYEDE HEM ORDA OLDU BİDE BEDİRHAN 6 AYLIKTI GİİİTM BİDE YOLUMUN ÜSTÜ HEP İSTANBUL MECBUR GEÇECEM YANİ :gitme:

anladım doğru ciğneyipte geçmek olmaz olsun git güyüklerin gönlünü yapmak sevaptır

komik değil bence çok hoş bir fikir değişik.dediğin iyi oldu bizde 4 kardeşiz babama evlatlarından ve torumlarından oluşan bir slayt gösteride ben yapimdelikafadulden

EVET ABLAM İİİİ OLUR BENCEDE ABLAM HADİ BEN ÇIKAYIM HOŞÇAKAL ÖPTÜM SENİ YAT SENDE YORULUYOSUN HAAAAAAAAAA ÖPTÜM GÜLYANAKLARINDAN opuyorumnanaktan

Back