Samsunlular buluşuyoruz

bakalım gidebilirsem derim:roflol::roflol: aslında gülsenemle gelseler daha iyi olurdu ama neyse heyecan varmı tatlım:roflol::roflol::roflol::roflol:

ARKADAŞLAR HAZİRANIN 7 SİNDE PAZAR GÜNÜ SAAT 13,00 DE MEŞE

TESİSLERİNDE BULUŞMAYA KARAR VERİLMİŞTİR:teytey::teytey::teytey::teytey:

TOPİMİZDEKİ TÜM SAMSUN GÜLLERİ DAVETLİDİR alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ŞİMDİDEN GÜZEL BİR BULUŞMA OLMASINI DİLİYORUM VE

HEPİNİZİ ÇOKKKKK ÖPÜYORUMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:enbuyukkk: SAYGILARIMLA GÜLNUR :enbuyukkk:

ŞAFAK 5

heyecan da varda ondan çok mutluluk var, pazar günü sizlerle olacağımı düşündükçe mutlu oluyorum :)) bu iş yoğunluğunda düşünmek bile güldürüyor beni :))

heyecan da varda ondan çok mutluluk var, pazar günü sizlerle olacağımı düşündükçe mutlu oluyorum :)) bu iş yoğunluğunda düşünmek bile güldürüyor beni :))

bende sürekli pc den metorolojiden samsunun hava durumuna bakıyorum :roflol::roflol:

sealm ben geldım bacılarım nasılsınız bugun anneme tarlda tardım ettım kazma yaptık oldum bıde geldık kayananamala su boregı açtık yorgunum bıraaz akaşama goruselım ok

selam geldım ablam

tatlım topik aktifken yazılan msj okuyamazsın o nedenle arada topikten çık
çık derken yukarıda küçük harflerlekırmızı yazıyla buluşma haberleri ve aktiviteleri yazıyor orayı tıkla tekrar topiğe geri gir
girdiğinde sayfanın başında bir yeni msj yazıyor orayı tıkla böylelikle okuyabilirsin tamam mı canım

Son düzenleme:
hoşbuldum nasılsınız bakalım neler yapıyosunuz opuyorumnanaktan pazarada azbi vakit kaldıkaydirigubbakcemile5

hoşbuldum nasılsınız bakalım neler yapıyosunuz opuyorumnanaktan pazarada azbi vakit kaldıkaydirigubbakcemile5

iyim canım çok şükür bir yaramazlık yok 2 gündür yoktum pazar ve pazartesi misafirlerim vardı giremedim.evet pazara az kaldı inşallah güzel bir buluşma olura.s
sen geliyorsun dimi

gelmeyi çok istiyorum ama o gün için 1 ay önceden planım vardı iptal etmem imkansız geçde olsa gelirim diyorum aksilik çıkmazsahihoyyyt ama şunu anlamadım kızlar eşleriyle geleceklermiş okudumda hep birliktemi oturulacak merak ettim açıkcasımirmirmirmir

hayır tatlım öyle birşey yok. sadece çarşambadan gelecek olan iki arkadaş var biri yeni gelin samsunlu değil ve 5 ylık hamile eşi ben götürürsem gidebilirsin demiş.diğer arkadaşta çarşambalı oda yabancı eşi izin vermeiş ben götürücem demiş bana sordular
bende eşleriniz getirsin ama başka yerde otursunlar dedim ve o iki çarşambalı arkadaşları tanıştırdım onlar iki çiftler ordan buluşup gelecek durum bu

anladım gülnurcum bilmiyodum benneyaptımki ama kafama takıldı sormak istedim benim kocam burda değil ve o şartlar altında gelmek istemezdim yani:1no2: diyorumya inşallah bi aksilik çıkmaz sizde erken kalkmazsınız bende gelirimkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…