Samsunlular buluşuyoruz

günaydın hatunlar,ben pazarları nete giremediğim için burda olamiyorum.gülnur ablanında dün bugün misafiri vardı sanırım ondan yoktur görünürlerde ama siz gelin yinede topiğimiz boş kalmasın.eee geliyorsunuz değil mi bu pazar? ben şimdi size özelden tarif etmeye çalışacağım meşe tesislerini .iyi bir hafta geçirmemiz dileğiyle...

merhaba güneş ablacığım,ben iyiyim teşekkürler siz nasılsınız? gülnur ablanın misafiri var gelemez sanırım öyle yazmıştı .bizde bu pazar buluşacağız inşallah :lepi:

selam kızlar ben gelıyorum gıdıyorum kız ınşsallah gelıcem organızasyona şimdılk byy

merhaba güneş ablacığım,ben iyiyim teşekkürler siz nasılsınız? gülnur ablanın misafiri var gelemez sanırım öyle yazmıştı .bizde bu pazar buluşacağız inşallah :lepi:
canım mrb,,iyim şükür,resimleri bekliyorum ,hadi bakalım öptüm canım,
selam kızlar ben gelıyorum gıdıyorum kız ınşsallah gelıcem organızasyona şimdılk byy

slm grazyl hayırlı buluşmalar banada resimlerle birlikte bir slm yolarsınız herhalde kızlar öptüm

ARKADAŞLAR HAZİRANIN 7 SİNDE PAZAR GÜNÜ SAAT 13,00 DE MEŞE

TESİSLERİNDE BULUŞMAYA KARAR VERİLMİŞTİR:teytey::teytey::teytey::teytey:

TOPİMİZDEKİ TÜM SAMSUN GÜLLERİ DAVETLİDİR alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ŞİMDİDEN GÜZEL BİR BULUŞMA OLMASINI DİLİYORUM VE

HEPİNİZİ ÇOKKKKK ÖPÜYORUMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:enbuyukkk: SAYGILARIMLA GÜLNUR :enbuyukkk:

ŞAFAK 5

ahhhhhh senin o dillerine kurban olurum:))))))))))))
bugün hava güzel kocişimi kandırıp meşe tesislerine gitsemmiki bilmiyorum
hem heyecanımı yenmiş olurum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydın ablalarım nasılsınız neler yapıyorssunuzz işlerimi bitirdim kayınvalidemde dışarı kadar cıktı bende hemen geldimmmm burdayımmm :sm_cool::sm_cool:

günaydın ablalarım nasılsınız neler yapıyorssunuzz işlerimi bitirdim kayınvalidemde dışarı kadar cıktı bende hemen geldimmmm burdayımmm :sm_cool::sm_cool:

hamarat gelin nolcak:roflol::roflol::roflol::roflol:
iyiyiz ben 2 gündür yoktum anca gelebildim sen napıyosun grazylla görüştün dimi geliyomu?

bende iyiym ablacıma artık geceleri hiç rahat uyuyamıyorum bide karın arısı oluyor bazen oo yüzden erkenden kalkıyorum ablAcım evet gelecekmiş oda esiyle gelecekmiş yoksa esi izin vermiyormus hayırlısıyla buluşuruz inş ablacımmmm

ahhhhhh senin o dillerine kurban olurum:))))))))))))
bugün hava güzel kocişimi kandırıp meşe tesislerine gitsemmiki bilmiyorum
hem heyecanımı yenmiş olurum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

iyi olur abla haa ön araştırma yap deki tesisin sorumlusuna benim çok kıymetli pek değerli arkadaşlarımı burda ağırlayacağım .... kişi olacağız de de şimdiden hazırlıklara başlasınlar :))

grazyll ile ben görüştüm tesisi tarif ettim geleceğim demişti en son ,inşallah gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…