Samsunlular buluşuyoruz

ARKADAŞLAR HAZİRANIN 7 SİNDE PAZAR GÜNÜ SAAT 13,00 DE MEŞE

TESİSLERİNDE BULUŞMAYA KARAR VERİLMİŞTİR:teytey::teytey::teytey::teytey:

TOPİMİZDEKİ TÜM SAMSUN GÜLLERİ DAVETLİDİR alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ŞİMDİDEN GÜZEL BİR BULUŞMA OLMASINI DİLİYORUM VE

HEPİNİZİ ÇOKKKKK ÖPÜYORUMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:enbuyukkk: SAYGILARIMLA GÜLNUR :enbuyukkk:

ŞAFAK 8

grazyl canım bekledim ama gelmedin chat odasına takıldın kaldın:roflol::roflol::roflol::roflol:
sen rknydn55 le konuş nasılsa beraber geleceksiniz
ben şimdi çıkıyorum ama yine girerimopuyorumnanaktan

serlam abla kusura bakma ben buralara hıç gırmedım bızşimdı eşlerımızıde getırebılıyoruz dımı ne guzel bırr organızasyıon boyle a.s.

tatlım hoşgeldin işte bizim yuvamız burası biz hep burdayız bundan sonra senide buraya bekleriz. evet gülsenem eşiyle gelecek çarşambadan sende eşinle gel hem tanışırlar eşleriniz hem rahat gelirsiniz:teytey:

grazyl benim şimdi çıkmam lazım sen eşinle konuş durumu anlat ve bana cevabını en kısa zamanda bildir olurmu tatlım. çünki rezervasyon işlerini halletmek lazım ona göre sen den net cevap bekliyorum ama gelmedinide çok arzu ediyorum:1hugpuyorumnanaktan

bu organızasyondan bıraz bahsetsene abla neden meşe tesıslerı mesela anlamadım orası sızın için ozel bıryermı yada benmı çok meraklıyım

bu organızasyondan bıraz bahsetsene abla neden meşe tesıslerı mesela anlamadım orası sızın için ozel bıryermı yada benmı çok meraklıyım

tatlım diğer şehirlerde olduğu gibi önceden samsunda da bir buluşma yapılmış resimleri gördüm ve neden birdaha toplanmayalım diye düşündüm o nedenle bu topiği açtım samsunlu arkadaşlarla burada yazışıyoruz bizraz olsun birbirimizi tanıdık ve buluşmaya karar verdik. neden meşe tesisleri ? dersen sadece benim verdiğim bir karar değil aslında aklımda orası vardı birde sevgi gölü samsunlular ilk buluşmalarını sevgi gölünde yaptıkları içinmeşe tesislerini düşündüm ama arkadaşlara dememiştim.abenim bitane dünya tatlısı ayşegülüm var birgün abla ben meşe tesislerine gittim çok güzel manzara harika orda buluşalım mı deyince ortak karar olarak meşe tesisleri olmuş oldu. gerçekten ama manzara süper ben çok gidiyorum oraya işte böyle tatlım inşallah çok güzel bir buluşma tanışma olur olucakta eminim:teytey::teytey::teytey:
haaa unutmadan senin adın ne?

benım adım hatıce meşe tesıslerı nerde samsunda nerseınde yanı hıç duymadım eşimde duymammış sormamın sebeb oyuzden ınsallah gelmeye calışacam eşim bıraz kararsız ama onnda gelcegını soyleyecemb u akşam bakalım ne dıyecek en kısa zamanda haber verıcem sana

merhaba hatice,samsunun neresinde oturuyorsun ben sana tarif edebilirim

inanın gelmek için o kadar heyecanlanmıştım ki malesef ayın 4 haziranda 20 lik dişimden ameliyat olucam...çok uğraştım doktorumdan daha öncesine gün almak için,,,sonraya bırakamazdım çünkü düğünümüz vardı...malesef gelemiyorum,,bu ikinci 20 lik dişim birincisinden tecrübeliyim dikişlerim alınana kadar ne doğru dürüst sohbet edebilmiştim nede bişe yiyebilmiştim,,,,

şuan çok mutsuzum aranızda olmayı çok istiyordum offf yaaaa....

ya ben aslında sız burda sohbetmı edıyosunuz ben kadınlar kulıbunde genelıkle sohbet takılıyorum oyuzden burayı bılmıyorum bana yardım edın
bana gonderdıgınız mesajları bıle okuyamıyorum yardımmmmmmmmmmmmm

üzülüyorum ama niçin kimse yok aaaa herkes nereye kayboldu CADIARZU bende kaybolacağım şimdi ya üff:uhm:

slm herkeze kimsecikler yok yine gülnur abla olmayınca kimselrde yazmıyor oda olmasa herkezzzz unutacak burayıı offf offfff gülnur ablacım senin yerin cok aranıyor hemen gelllll seni cokkk özledik halay ceken de yok ablacımmmm gellll artıkkkk :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…