ablacım net koptu acılmadı sinir oldum tesekkür ederim fatma abla gülnur abla hamileleik cok iyi gidiyor kızım kıpır kıpır oynuyor cok hoşuma gidiyor benimde ablacım benim simdi cıkmaam lazım sizeee iyi gecelerrrrrrr öpüyoru ikinizeeeeeeee samsunun gülleriiii
günaydın hatunlar,cenazemiz olduğu için memlekete gittim geldim siteye giremedim , nasılsınız?
gülnur canım benim buluşma tarihiniz belli olmuş ..ne güzel sizlerinde güzel resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz ...keşke bende gelebilseydim ..kısmet artık ...benim yerime öpersin herkesleri ...ayrıca yorumun için çoooooooooooookkkkkkkkkkk teşekürler balımmmmmm gören gözler güzel olunca ..adı güzeloluyo ..senide em kocamınndan öpüyorum ...
slm çıtırlar hayırlı cumalar hepinize kısa süreliğine girdim ustayı beklerken delikafadulden cam için gelecekler 2 gündür bekliyorum oofff. gülnurcum nasılsın
iyim tatlım havayı güzel buldum temizlik yapıyorum ama aklımda burda arada girip bakıyorum. hayırdır ne camı cam mı kırdınız kızz:)))))
yok canım cam kırmadık ayarımı bozulmuş ne bilemedim bakmaya geleceklerde ne zaman ah bekleki gelsinlermirmirmirmirmirmirmirmir
herkeze hayırlı cumalar aysegül abla başınız sagolsun nasılsınız bugun geldim gülnur ablacım buradayım sabahtan beri kayınvalidemle ugrasıyorum bi susmuyor eşimle tartıştılar hırsını benden alıyor neyse bi kaç saat sonra köye gidecekler bende 2 gün rahadtım hiç olmazsa ablacım sana da kolay gelsin temizlikte ben bugun bitirdim oturayım dedim birazz.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?