Samsunlular buluşuyoruz

valla gönlünden ne koparsa abla ben yerim kaydirigubbakcemile3 ama onu ikinci buluşmamızda yapsak da olur değil mi yerimseniben ne güzel tatlı heyacanlar bunlar mutluluk veriyor insana ugünüm iyi geçecek inşallah

tünaydın hanımlar nasılsınız ,bildiğiniz üzre ameliyat oldum şimdi iyim şükür,,aranızdayım,,sizler nasılsınız çok öptüm kocaman sevgiler izmirden.........

merhaba güneş abla,ben iyiyim çok şükür inşallah sende daha da iyi olursun ,bendende sana sevgiler öpücükler Şeniz

valla gönlünden ne koparsa abla ben yerim kaydirigubbakcemile3 ama onu ikinci buluşmamızda yapsak da olur değil mi yerimseniben ne güzel tatlı heyacanlar bunlar mutluluk veriyor insana ugünüm iyi geçecek inşallah

evet onu doğru dedin kararlaştırdığımız gibi kimseye söyleme hele sağomeste asla :teytey:

hatta ondan gizli yapalım sakın duymasınyerimseniben:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::

tünaydın hanımlar nasılsınız ,bildiğiniz üzre ameliyat oldum şimdi iyim şükür,,aranızdayım,,sizler nasılsınız çok öptüm kocaman sevgiler izmirden.........

allahım şifalar versin benim ablam iyi olmuşta bizi ziyarete gelmiş a.s.

gelmemmi hiç,,,ayın 7 sini iple çekiyorum inşallah bi aksilik olmazda sizlerle buluşurum öpüyorum hepinizi..gülnur ablacım sanada çok teşekkürler,,,,

gelmemmi hiç,,,ayın 7 sini iple çekiyorum inşallah bi aksilik olmazda sizlerle buluşurum öpüyorum hepinizi..gülnur ablacım sanada çok teşekkürler,,,,

hoşgeldin tatlım asıl ben teşekkür ederim hepinize ilgi ve alakanızdan dolayı bu topiği açalı kısa bir zaman oldu ama baya bi yol kat ettim sislerin sayesindekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:teytey::teytey::teytey::teytey:kaydirigubbakcemile2:dance:

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR HAZİRANIN 7 SİNDE PAZAR GÜNÜ SAAT 13,00 DE MEŞE

TESİSLERİNDE BULUŞMAYA KARAR VERİLMİŞTİR:teytey::teytey::teytey::teytey:

TOPİMİZDEKİ TÜM SAMSUN GÜLLERİ DAVETLİDİR alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ŞİMDİDEN GÜZEL BİR BULUŞMA OLMASINI DİLİYORUM VE

HEPİNİZİ ÇOKKKKK ÖPÜYORUMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:enbuyukkk: SAYGILARIMLA GÜLNUR :enbuyukkk:

merhabalar herkeseeeeea.s.
ben samsunlu değilim ama burda öğrenciyimm.inşallah 7sinde sizlere katılmayı çok istiyoum.8inde finallerim başlıyor ama fırsat yaratıcam inşallah.meşe tesisleri de güzel seçim olmuş.tüm sayfaları okuyamadım kusura bakmayın bişeyler yapıp mı getiricez nasıl yapıcaz :) gülcan ablacım davetin için ve bu planda katkısı olan herkese emekleri için teşekkür ederim.kk bana samsun topiğinden dünya tatlısı kübra ablamı kazandırdı daha nice güzel arkadaşlıklar kurarız inşallah. ben en küçükünüz olabilirim :1hug:

canım benim ben bu topiği açtım ama bu kadar kısa sürede toplanacağımızı, bu kadar ilgi ve alaka görüleceğini hiç tahmin etmemiştim asıl ben sizlere ilginizden dolayı teşekkür ederim.hayır canım hiçbirşey yapmıyoruz sadece süslenip püslenip meşe tesislerinin yolunu tutucaz.sen bu topiğe takılmaya devam et daha ne dostluklar ve arkadaşlıklar edinirsin buluşma baya kalabalık olacak çünki msj yolladıklarım hep gelicez diye cvp yazdı
çok eğlenceli bir buluşma olacak eminim vur patlasın çal oynasın:teytey::teytey::teytey: şimdiden arkadaşları bir telaş bir heyecan aldı sorma

günaydın hatunlar nasılsınız? hoşgeldin zeynep sultan sen suprensesinin arkadaşı zeynep misin ? ayy ne güzel kalabalık ve hep beraber olacağız , heyecan var mı hatunlar heyecan :))

samsunun gülleri günaydınnnnn:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ayşegül heyecan olmazmı bacummmmmmm delikafadulden

:lepi::lepi: buluşmaya az kaldı kızlar ŞAFAK 12 :lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…