- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- 398
canım benim asıl ben size teşekkür ederim bu buluşmada sadece benim değil hepinizin emeği var hele senin sağ kolum benim:roflol::roflol::roflol:
ayyyyyy ayşegül şimdiden heyecan bastı anam ne yapsak pasta börekte görürsek mi kine:roflol::roflol::roflol::roflol:
valla gönlünden ne koparsa abla ben yerim kaydirigubbakcemile3 ama onu ikinci buluşmamızda yapsak da olur değil mi yerimseniben ne güzel tatlı heyacanlar bunlar mutluluk veriyor insana ugünüm iyi geçecek inşallah
tünaydın hanımlar nasılsınız ,bildiğiniz üzre ameliyat oldum şimdi iyim şükür,,aranızdayım,,sizler nasılsınız çok öptüm kocaman sevgiler izmirden.........
aşk olsun ablam benden gizli ne ediyonuz bakim söyle vallahada küserim
gelmemmi hiç,,,ayın 7 sini iple çekiyorum inşallah bi aksilik olmazda sizlerle buluşurum öpüyorum hepinizi..gülnur ablacım sanada çok teşekkürler,,,,
merhabalar herkeseeeeea.s.
ben samsunlu değilim ama burda öğrenciyimm.inşallah 7sinde sizlere katılmayı çok istiyoum.8inde finallerim başlıyor ama fırsat yaratıcam inşallah.meşe tesisleri de güzel seçim olmuş.tüm sayfaları okuyamadım kusura bakmayın bişeyler yapıp mı getiricez nasıl yapıcaz :) gülcan ablacım davetin için ve bu planda katkısı olan herkese emekleri için teşekkür ederim.kk bana samsun topiğinden dünya tatlısı kübra ablamı kazandırdı daha nice güzel arkadaşlıklar kurarız inşallah. ben en küçükünüz olabilirim :1hug:
gülcan değil gülnur özür dilerim
zeynep sultan hg aramıza umarım buluşmada sen de olursun ablacık napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?