Samsunlular buluşuyoruz

canım günaydın yaaaaa haziranın ilk haftasına ne diyorsun yurt dışına çııcam deyince hemen karar verdim seninde olmanı çok istiyorum hadi azda sen fedakarlık yap geç git:Saruboceq:

yedin beni sagomist yedinnnnndelikafadulden

kız burdan yazıyorum cvp. yok msj. atıyorum cvp. yok topiktesin ama yazmıyorsun

acaba tutuklukmu yaptı buluşma haberlerine geri dön yeniden topiğe gir

kızlar ben kaçtım kocişle bebişim kahvaltı bekliyolar
sonra görüşürüz öpüldünüz.........kaydirigubbakcemile3

günaydın samsunlu hatunlar, günaydın gülnur ablacığım ,hoşgeldin denizk a.s. hepimize güzel bir hafta dilerim

ablacım sanırım 2. haftada gitcez biz (haziranın) 7 si bana uyar ama en önemlisi patron oğlum uyanınca izin almam lazım ondankaydirigubbakcemile3 ha bu arada nerde olucak ve oğlumu getirmemde sakınca varmı

yok canım ben de kızımı getirecem aba rahat edebilirmiyiz bilemem:roflol:

olsun samsunlu çocuklar olarak onlarda buluşsun annesi :roflol::roflol::roflol::roflol:

sarıböcümle sana uyarlıycam diye öldüm yaaaaa:teytey::teytey::teytey:

o gitti yerden gelemedi sen gidecen:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

tamammm sagomist,ben ve gülnur abla hazırız buluşmaya diğer hatunlar nerde bakalım :teytey:

ARKADAŞLAR HAZİRANIN 7 SİNDE PAZAR GÜNÜ SAAT 13,00 DE MEŞE

TESİSLERİNDE BULUŞMAYA KARAR VERİLMİŞTİR:teytey::teytey:

TOPİMİZDEKİ TÜM SAMSUN GÜLLERİ DAVETLİDİR :enbuyukkk:

ŞİMDİDEN GÜZEL BİR BULUŞMA OLMASINI DİLİYORUM VE

HEPİNİZİ ÇOKKKKK ÖPÜYORUMkaydirigubbakcemile3

:enbuyukkk:SAYGILARIMLA GÜLNUR:enbuyukkk:

gülceilksemsed55 ,nur tuanna, kader55 ,ekrulum ,beloş ,sarıböcük bunlar kesin olarak gelecek olanlar diğer arkadaşlara msj yolladım ama daha alamadılar cvp yazarlar

gülnur anla rkny vardı oda gelcekmi

canım asıl ben size çok teşekkür ederim bu topiği açalı çok sıka zaman oldu ama ilgi ve alakanız buluşma caba ve isteğiniz beni çok mutlu etti asıl sizlere ben teşşekkür ederim hepinizi öpüyorum bu sanal öpme :roflol::roflol::roflol::roflol:
buluşunca tam öpecem canlarım sizi:sm_cool::sm_cool:

canım gülseneme söyledim ama gelemiycek sanırım aslında gelmeyi çok istiyor :çok üzgünüm:

umarım burda tanışıp haberleştiğimiz herkesle birlikte oluruz, şimdiden mutlu oldum. iyi bir buluşma ve tanuşma yaşarız inşallah , bize önderlik ettiğin için teşekkürler gülnur ablacığım Şeniz

canım benim asıl ben size teşekkür ederim bu buluşmada sadece benim değil hepinizin emeği var hele senin sağ kolum benim:roflol::roflol::roflol:

ayyyyyy ayşegül şimdiden heyecan bastı anam ne yapsak pasta börekte görürsek mi kine:roflol::roflol::roflol::roflol:

ARKADAŞLAR HAZıRANIN 7 SıNDE PAZAR GÜNÜ SAAT 13,00 DE MEŞE

TESıSLERıNDE BULUŞMAYA KARAR VERıLMıŞTıR:teytey::teytey::teytey::teytey:

TOPıMıZDEKı TÜM SAMSUN GÜLLERı DAVETLıDıR :1hug:

ŞıMDıDEN GÜZEL BıR BULUŞMA OLMASINI DıLıYORUM VE

HEPıNıZı ÇOKKKKK ÖPÜYORUMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

:enbuyukkk: SAYGILARIMLA GÜLNUR :enbuyukkk:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…