Samsunlular buluşuyoruz

canım nasılsın:teytey::teytey:

iyiyim ablacığım,bildiğin gibi aynen devam yaşamaya . ne yaptın bu görüşme işini sen birşey düşünebildin mi ? olmadı sizin düğünde buluşup,tanışıp hep beraber halay çekeriz :teytey:

canım bir arkadaş istanbulda ay sonu geliyormuş ille ben gelmeden yapmayın mutlaka gelmek istiyorum dedi onu kıramadın gelsin hemen buluşucaz

canım bir arkadaş istanbulda ay sonu geliyormuş ille ben gelmeden yapmayın mutlaka gelmek istiyorum dedi onu kıramadın gelsin hemen buluşucaz

yaa iyi o zaman haziran ayı içinde görüşüyoruz demekki ne güzel ya şimdiden çok mutlu oldum :dance: ben bu akşam suprensesiyle buluşabilirim ilk defa kk dan biriyle şahsen tanışacağım :dance:

bence haziranda buluşmamızda daha iyi olur çünki havalar güzel olunca buluşmanın da tadı çıkar

ablacım ya haziran demişsin moralim bozuldu şimdi ben buluşma için yurt dışına çıkmayı erteledim vallahi üzüldüm şimdik okadar bekledim ya

ablacım ya haziran demişsin moralim bozuldu şimdi ben buluşma için yurt dışına çıkmayı erteledim vallahi üzüldüm şimdik okadar bekledim ya

canım benim biriniz olsa diğeriniz olmuyor sen ne zaman gidiyorsun?
ne zaman dönüyorsun? dur bakalım bir çaresini buluruz üzülme kıyamam sana:1hug:

gunaydın samsunlu hatunlar...! nasılsınız bugün? elimden geleni yaparım ablacığım yerimseniben

günaydın samsunun gülleri:teytey::teytey::teytey:

ablasının gülü sağ kolum benim çok tşk ederimkaydirigubbakcemile3

günaydın ablacığım,güneş abla safra kesesinden ameliyat olmuş , şimdi iyiymiş çok şükür haberin yoksa ben bilgilendireyim seni

selam arkadaşlar yada samsunlu arkadaşlar nihayet nerde yazdığınızı buldum hepinize teşekkürlera.s.a.s.

hoşgeldin aramıza canım:1hug:
nihayet onca aramadan sonra bulabildina.s
bunlar senin içina.s.

canlarımmmmmm günaydınnnnnnnnkaydirigubbakcemile3

bugün pazartesi iyi bir hafta geçirmek dileği ile:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ver coşkuyu ver coşkuyu:teytey::teytey::teytey::teytey:

ablasının gülüüüüüüü delikafadulden ayşegülllllllllllllldelikafadulden

bugün çok enerji doluyum nasıl tüketicem bu enerjiyi ben:teytey::teytey::teytey::teytey:

sagomist ya sen haziranın kaçında gidiyorsun gitmeden buluşakkkk

haziranın ilk haftası buluşalım madem öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…