günaydın herkeze kucak dolusu sevgilerrrr
suprensesi nereye gidiyorsn canım
hey kımse yokmu ya nerdesınız ne oldu ya nazar mı degdı bıze yoksa
günaydın kızlar kusura bakmayın ya topikten vazgeçmiş değilim benim kızla ancak siteye girebiliyorum topiğe bakıp çıkıyorum fazla kalamıyorum canlarım nasılsınız oh ne güzel valla buluşun buluşun ben nasıl gelcem yaabiraz zorr hatta ümit yok ama gelmiş kadar olcam siz buluşup fotolarını buraya ekleyince
haftaya cumartesi bana uyar Allah izin verirse gelirim
canımcım ya ıkı saatlık kaçamazmıısn hıçmı kandıramazssın senı beklıyorum gelmeye calış kocanı kandırmak sana dusuyo canım soyleeme yada anneme gıdıyorum da dıyebılırsın sıkılırsan da gıdersın yanı
yok canım ya ne sıkılması aşkolsun sıkılırmıyım ben sizlerin yanında zaten iki insan yüzü görmeye hasret yasıyoruz canım ne kadar anlatsamda bilemezsin işte gelmeyi çokçok isterdim ama bilmiyorum galiba gelemicem napalım artık ben de size burda eşlik ederimm senağlama
canım ınsallah kalabalık oluruz bunu cok ıstıyorum cunkı bakalım kusummm var eglcekmış ama bakalım o ne dıyecek
kuusuum ayın 10 dan sonra gelecek canım,haftaya cumarteside benim için zor ama siz yine plan yapın en azından uğramaya çalışırım benim sevgilimin doğumgünü pazar günü ,biz şehir dışına kaçacaktık gerçi ikimizde farklı şehirdeyiz ya ne yapayım ne zaman buraya gelse sobeleniyorum bu seferde 1-2 gün kalacak böyle bir çare buldum ama siz plan yapın en kötü ihtimal uğrarım opuyorumnanaktan
canım ya dmek dogum gunu ne bılım yapalım dıyorum bede cunkı mıllet ta otekı haftayı beklermı bılmem bende carsambada oturuyorum zaten gorumcemgelır eltım gelır dıye aklım ckıyo oz amanda ben gelemem kaynanam gondermez onalr gelıyo felan der
ne yapsak acaba sensız de olmaz
canımcım senı unuturmuyum ya kız okadar da degıl kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anlıyorum canım nereye gıtcenız pekıı kötükedihüso kötükedihüso
yok canım tanımıyorum bende mesaj atamıyorum yüz yüze görüştüğümüzde anlatırım yada 21 kasımda eğitim toplantısı var katılmanı isterim ama o zamana kadar görüşürüz diye umuyorumsüprizzzzzselam canım naber işte calışmıyorum bana bu iş konusunu bıarz acıklarmısın canım özelden yazıyorum ama gıtmıyo mesaj bu arada sefa karamuk dıye bıırnı tanıyomusun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?