- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
olummm hocaylaa koca mıı bulunurr leennn???:umursamaz:
gitmee hocyaa neyimmm!!!napıyım başka türlü işte bulamıyom,geleyimmi grazyl
gitmee hocyaa neyimmm!!!lmaz:
bakk emell yinee kudurduu durmuyoo öptümm şimdilikk!!opuyorumnanaktangamyoncuiremsu
biraz hava almasıı lazımmm!!
öff derss nasıll çalışşcammm benn yaa??akannehir
buluşma ne zaman nerde olacak kızlar ben önceki buluşmaya gidememiştim inşallah bu kez gelebilirim :çok üzgünüm:
bende işe girseydim açıköğretime yazılacaktım 4 yıllığa tamamlamak için şimdi yazılamam harç dünyanın parası
anladım canım beytul kılıç bılırmısınız yada hoca varya burda muzaffer dıye
ay allah güleceğim yoktu kıs muzaffer hoca sana kısmet bulursa yaşlı yaşlı baylar bulur :)):sm_cool:
zengin olsundakaydirigubbakcemile3
kasım 8i benim sevgilimin doğumgünükafamçokkarıştıneyse siz ayarlayın ben uyarım aslında bayram da var hem kuusuum ayın 10 da gelecek
grazyl götürcenmi beni muzaffer hocaya,ay sevgilim burayı okusa beni fururr,aslında ben şaka yapıyomdakaydirigubbakcemile3aşkım tüm dünya bir yana sen bi yana:asigim:
mutlu hafta sonları kızlarr!!opuyorumnanaktanbende işe girseydim açıköğretime yazılacaktım 4 yıllığa tamamlamak için şimdi yazılamam harç dünyanın parası
selam canımnaber bakıyorum da topgı ılk sen acıyosunn canım opuyorumnanaktan
grazyl et kıs et bulmuş yakışıklı bir tane hocaya gidecekmiş elindekini de kaybedecek yaa
mutlu hafta sonları kızlarr!!opuyorumnanaktan
hangi bölüme yazılacaktın?
ilk fırsata tamamlamaya çalışş bence de!!a.s
grazyl et kıs et bulmuş yakışıklı bir tane hocaya gidecekmiş elindekini de kaybedecek yaa
selam kızlar ben geldımmnabersınız bakalım kızlar ya 3 gundur net yoktu gıreemdıne napıyonuz bakalımmm zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?