Samsunlular buluşuyoruz ( ikinci buluşması )

nerde buluşalım ne zaman buluşalım

• gülhan

OY: 1 7,7%
  • mado

OY: 2 15,4%
  • mecıdıye

OY: 0 0,0%
  • paradise

• the coffe

• sevgi cafe

OY: 3 23,1%
  • çadır cafe

• adıyorem

• beyaz ev

• hanımlar lokalı

OY: 3 23,1%
  • sarı konak

• Ankete Katılan
    13
naber canım burda degılsın ama olsun acık oldugun gordum atayım dedım yerimseniben

canım gelmeye çalışacam ama söz vermeyeyim ben bu ara sürekli şehir dışına felan çıkıyorum vs.eğer uygun bir gün olursa neden olmasın,sevgilerle....

hoşgeldınız bacılarım kız masalah gunden gune doluyoruz ha valla bu seferkı bluşmamsız bayag buyuk olcak galıba:teytey::teytey:

ama siz samsundaki samsunlularsınız ist olmuyor dimi.? samsunlu olupta...

Son düzenleme:
:lepi::lepi:evet kızlar hadın bakalım daha fazla cogalırız ınsallah samsunluları gorsunler bakalım

slm cnm sonunda yazışma yerini budum sanırım samunlular buluşmasına katılamam ist da oturuyorum ama size burdan eşlik ederim :)

selam kızlar hayırlı pazarlar bugun yıe guzel bır hava var smsunda alkisalkisalkis

selam canım demek samsunlusun sende ne guzel olsun bacım sende senın demen gıbı foto lara bakarsın yanımızda olmasan da kalıbımızdesınkaydirigubbakcemile5

canım benim kalbinizde olmak yanınızda olmak kadar güzel teşekkür ederim...sabırsızlıkla bekliyorum buluşma fotolarınızı..

selam cnm hepinize hayırlı cumalar bende samsun buluşmalarını yakından takip ediyorum..hemşeloramıı tanımak mutlu ediyo beni....güzel buluşmanızın resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum.

kuusuum nerelerdesin kızz senn ablanı hiç aramıyon nasılsın canım benimmmm

son gelişmelr neler kızlar?? buluşuoruz dimi? mekan olarak biyer varmı aklınızda?

son gelişmelr neler kızlar?? buluşuoruz dimi? mekan olarak biyer varmı aklınızda?

selam canım bakalım ya daha dogru durust gelen yokkı kımının işi çıkıyo herkez bı toplansın yer mekan da daha dusunmedık gercı aklımda olan var ama fıkırlerınze ıhtıyacım var kızlar yer ve gunn hadı kızlar yardım edın bakalımmm

herkese uygun bigün ayarlanır inş grazylcim a.s
ilk buluşma toptepe meşe tesislerinde olmuş sanırım..

Türkişte Kale restorant var çok güzel bi mekan, tabi sadece bi öneri belki uzak diyenler olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…