Samsunlular buluşuyoruz ( ikinci buluşması )

nerde buluşalım ne zaman buluşalım

• gülhan

OY: 1 7,7%
  • mado

OY: 2 15,4%
  • mecıdıye

OY: 0 0,0%
  • paradise

• the coffe

• sevgi cafe

OY: 3 23,1%
  • çadır cafe

• adıyorem

• beyaz ev

• hanımlar lokalı

OY: 3 23,1%
  • sarı konak

• Ankete Katılan
    13
ya siz kac aydir bi bulusamadinizmi
baya bi oldu ,samsunlular bulusyo konusunu goreli ,bakiyorum ayni
hadin canim bulusunda bizde resimlerinizi gorelim :)))

selam kızlar tabı bellı olmazya kımse gelmıyo tek basıma nasıl karar alayım ben sızın fıkırlerınıze ve onerılerınıze ıhtıyacım varr lutfen kızlar beklıyorum buraya

kızlar şimdi herkese mesaj atıorum özelden... buluşma günü saati ve yeri ile ilgili.. katılcak olan ve olmayan herkes lütfen bana yada grazyle mesajla bildirsin, gelicem gelemiycem die..

ayrıca yeri beğenmezsenizde aynı şekilde iletin, tabiki önerilerinizle birlikte opuyorumnanaktan

ayrıca gözden kaçırdıklarım olursa bende varım die mesaj atarsa sevinirim kızlar...

topikteki herkese yolladım mesaj kızlar... eğer gözden kaçırdığım varsa yada topiği yeni farkeden ve buluşmaya katılmak isteyen varsa mesajla bildirsinopuyorumnanaktan

selam kızlar naber napıyonuz bakalım bugun mesajlarınızı beklıyoruzz lutfen bızı haberdar edın opyuorumm

grazyl nbr cnmm.

bana şuana kadar eslemdeniz, cansuyu, ve ninom mesaj attı.. hepside olumlu,bi aksilik çıkmadıkça geliceklerini düşünüorum.. eslemdeniz işten izin alacağı için ancak paradisedaki kahve sohbetimize katılabilcekmiş, bende yemeklerimizi yedikten sonra 3gibi orda olcağımızı söledim...

diğer arkadaşlarda lütfen en yakın zamanda mesajla bildirin bize gelip gelemiyeceğinizi..a.s.

aslında bence yemeği hanımlar lokalindfe yapsam daha iyi olmaz mı hem mekan olarak daha iyi çok kalabalık olmaz daha rahat hareket ederiz hemde sadece bayanlar var bizim gibi ben,im fikrim hanımlar lokali.bence bide orayı düşününün

olabılır aslında dımı bencede hamınlar lokalı olsun evet kızlar devam beklıyorum hadın anket acabılırım bu konuda cabukkkkk

eee ben herkese mesaj attım konuştuğumuz gibi.. şimdi hanımlar lokali die çevirdiniz.. bidaha ankete sunmaya falan zamanımız varda benmi farkında değilimm..
ayrıca grazyl ben msnde konuştum senle hanımlar lokali istiodun neden bana tamam dedin, şimdi orası olsun diosun..

bide sadece hanımlar var diemi tercih ediosunuz, hiçmi bayan erkek karışık ortamda yemek yemediniz sohbet etmediniz arkadaşlar bende buna anlam veremiorum. paradisede da rahat oturamayz ozaman kadın erkek karışık biyer..

neyse ya kafanıza göre takılın.. kimsenin kesin bişe sölediği yok, netleşsin die bişeler yapim dedim 3gün kala değişti yine..

Son düzenleyen: Moderatör:
değilme yok canım ben sadece fikrimi sundum. ayrıca benim için erkekli yada kadınlı bir ortam olması sorun değil hanımlar lokali daha sakin bir yer oldğu için söylemiştim bu kadar hızlı çıkmana sinirlenmene gerek yoktu fikrimi sundum ben sadece...

bende fikrimi söledim.. sertte çıkmadım sadece canımlı cicimli bi mesaj olmadı okadar.. tabki herkes fikrini sölicek ortak bi karar alıncak, ancak yaklaşık 2aydır başaramadık bunu farkettiyseniz, sadece hepimiz birbirimize ee nezaman buluşuoruz nerde buluşuoruz die soruo ama kimsede cvbını bilmio..

grazyl ile msnde konuştum onay aldım, herkese tek tek mesaj yazdım yolladım.. sen fikrini söledin çok güzel, ama bana onay veren grazyl sanada onay verdi bende tepki gösterdim doğal olarak, hangisi olucak tam bişeler düzene girio yeni bişe çıkıo ortaya die.. bide yeni anketten bahsedildi, kalmış 3gün ne anketi yine...

grazyl ile konuştuk hallettik, senide kırdıysam kusura bakma, kişisel algılama tepkimi.. ben belirsizliğe tepki gösterdim...

kızlar bende gelicem nasip olursa şimdi arkdaş söledi ocak anneleri topiğinde ama tam yeriniz mekanınız neresi anlamadımkadınlar lokalimi sevgi gölümü bencede sevgi gölü kış için uygun deil gibi beyaz ev falan olsa yadaparadise olsun ama özel nasıl atılıyo bilemedim yarın gene bakıcam buraya msne yada telimi veririm öptüm hepinizi buluşalım vallaha ben tanışmayı çok istiyorum doğurmasam kesin gelirim neresi derseniz

selam kızlar masallah geleyen ler oluyo ama sonrada n topıgımıze gelenlerde oluyo bu buluşma bence super olmalı cadoloz435 hg bacım sagol geldıgın için kızlar hadı bakalım coaglıyoruzz magıclowe kız bak bır arkadsımzı daha geldı

kızlar gun bellı oldı dıye burayı unutmayalım dımı yanı opuyorum sızlerıı

evet buluşmaya son 2 gün fıstıklarzemuszemus

katılmak isteyen topiği yeni gören olursa buyursunnnnlarrrrrrr delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…