Samsunlular buluşuyoruz ( ikinci buluşması )

nerde buluşalım ne zaman buluşalım

• gülhan

OY: 1 7,7%
  • mado

OY: 2 15,4%
  • mecıdıye

OY: 0 0,0%
  • paradise

• the coffe

• sevgi cafe

OY: 3 23,1%
  • çadır cafe

• adıyorem

• beyaz ev

• hanımlar lokalı

OY: 3 23,1%
  • sarı konak

• Ankete Katılan
    13
banene banene belki çiküfte çekti bebişin canı belki ...
ne kızıyon be sarubocuq
sen hiç hamile olmadın sanki
sanki alya ağaç kovuğundan çıktı
küstüm işte..
:ecrin_bebek::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

banene banene belki çiküfte çekti bebişin canı belki ...
ne kızıyon be sarubocuq
sen hiç hamile olmadın sanki
sanki alya ağaç kovuğundan çıktı
küstüm işte..
:ecrin_bebek::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

bacım senin sağlığın için sen anlamıyosun niyetimi..şimdi senin bebeye çiğ et zararlı.e çiğ köfte dediğin etsiz olmaz.doğumdan sonra söz ye yiyebildiğin kadar-tatlicadiarzu-Şeniz
kızlar tarih nası olacak 21inde benim günüm var cts ye geliyor.14ünde kayınvalidemlerin derneğin çayı var amisosda oraya gidicem pazarları zaten gelemiyorum..
dediğim gibi siz bana göre yapmayın düzenlemeyin tarihi..
uğrayabilirsem uğrayacağım yanınıza..ben yokmuş gibi plan yapınakannehir

zaten ben de şaka yapmıştım
yaşasın musluklar herkesi yumuşatıyo
her şeye alınıyom sonra açıyom sonuna kadar ohhh bee:lepi:delikafadulden
bence de çiküfteci olmasın ben gece öylesine yazmıştım zaten çiftlikte bildiğim bir yer diye
bu gidişle biz mecidiyede simitçide buluşuruz..laelaelaelaelae
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

zaten ben de şaka yapmıştım
yaşasın musluklar herkesi yumuşatıyo
her şeye alınıyom sonra açıyom sonuna kadar ohhh bee:lepi:delikafadulden
bence de çiküfteci olmasın ben gece öylesine yazmıştım zaten çiftlikte bildiğim bir yer diye
bu gidişle biz mecidiyede simitçide buluşuruz..laelaelaelaelae
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sendemi hamişsin canım bende hamişim alemsin bak sen musluk he CADIARZU

samsun hatunları kararsız çıktık ya buluşma günü geldi nerdeyse kaydirigubbakcemile3

şimdi kızlar şöle bişe yapalım ankete açalım bunu böle olmıcak anlaşıldı..

ben buraya yazıorum herkesin sölediği seçenekleri grazlycimde gelince bunu anket olarak ekler topiğe.. sonra bizlerde tıklarız istediğimiz yerleri çoğunluk neye karar verirse ona göre hareket ederiz artık..

- Gülhan (Atakent)
- Mado (çiftlik)
- Mecidiye
- Paradise (çiftlik)
- The coffe home (56lar)
- Adıyörem (çiftlik)
- Sevgi cafe

aklına başka biyer gelende eklesin kızlar benim bunlar kaldı aklımda.. ayrıca buluşmaya gelecek olanlarada mesajla haber verelimde anketi herkes oylasın..

eklemek istiorum bu yazdığım seçenekler arasında yemek+içecek en fazla 15tl, içeçek vs ise 5-6 civarı tutar.. yanlışsam düzelttin tabi, ben normal bi menü olarak sölüorum.. a.s.
beyaz ev restorant
sarı konak var
ekleyelim canım
bence pazar günü havalarda güzel gidiyor sevgi kafeye gidelim
ben çiğ köfte yiyemem ki :CüvCüv:

bencede en iyi sevgi cafe hem havalarda güzel bu ara değerlendirelim son son..

selam kızlar ilk önce bu anketı bana sundukları için arkadaşlarıma tesekkue ederım
  1. gülhan
  2. mado
  3. macidiye
  4. paradise
  5. the coffe
  6. adıyörem
  7. sevgi cafe
  8. beyaz ev
  9. çadır cafe
  10. hanımlar lokali
  11. sarı konak
    hadı bakalım kızlar secın

cnm bunu topiğin ilk sayfasına koyma imkanı yokmu?

hani anketler oluoda tıklayarak seçioruz ya öle yapamıomusun?

selam ohh yapın buluşm planlarınızı inşallah çok eylenir güzel dostluklar kurarsınız...ben çok istedim olmadı ama samsun a geldiğim bi zamanda haberleşiriz artık hepinizi çok öptüm..

selam ohh yapın buluşm planlarınızı inşallah çok eylenir güzel dostluklar kurarsınız...ben çok istedim olmadı ama samsun a geldiğim bi zamanda haberleşiriz artık hepinizi çok öptüm..

canım ne oldu ya gelıyodun valla senı beklıyodum ben :gitme:

Selamlar herkese.

Ben de Samsun'dayım ama buluşmaya gelemem çalışıyorum.Pazar da dahil.kafamçokkarıştıBir yerde karar kılınamamış halen.Çiğköfteciyi görünce yazmadan edemedim.İmalathanesini biliyorum.Yediğiniz o lavaşları küçücük çocuklar yapıyor ve hiç hijyenik değil.Çiğköfteyi de yere kazanlara koyup karıyorlar.Orada yemek yiyenleri gördükçe onlar adına üzülüyorum.Ambalajları güzel olabilir ama hijyen sıfır.:umursamaz:

Resimlerinizi bekliyorum merakla.

Son düzenleme:
offf be kızlar hala ayarlanmamış nereye gidilecegi konusunda ben gelmeye çalışcam ama o gün misafirim var belki yarım saatliginede olsa uğrarım yinede söz vermeyeyim fakat havalar güzel bence sevgi kafede olabilir çadır cafede

Ben gelemeyeceğim maalesef anlaşıldı :(( ama size tavsiyem coğu sevgi cafe demiş çok güzel bi yer açık alan ama o gün pat diye yağmur yağdığını bi düşünün derim.bence en iyisi paradıse hem şık bi yer yapılmış çiftlikte hoş olur bence adı yörem olmasın :DD

bencedee :sinifsinif:

zaten çok az kişiydik, kalabalık bi grup olamıoduk, şimdide gelemiorum diyen kaç kişi var..

kızlar ne olur moral bozma yok tamamı olsun bu defa boyle olsun bakalım bızde az olup öz oluruz dımı zemuszemus ben yarın gıremeyebılırım ama sakın boşlamayın bekle samsun bız gelıyoruz bu arada pazar guun olcak buluşma

Back