Samsunlular buluşuyoruz ( ikinci buluşması )

nerde buluşalım ne zaman buluşalım

• gülhan

OY: 1 7,7%
  • mado

OY: 2 15,4%
  • mecıdıye

OY: 0 0,0%
  • paradise

• the coffe

• sevgi cafe

OY: 3 23,1%
  • çadır cafe

• adıyorem

• beyaz ev

• hanımlar lokalı

OY: 3 23,1%
  • sarı konak

• Ankete Katılan
    13
kaç gündür kk ya girilmiyorduki sinir oldum bende girmedim daha yazıyom yazıyom siliniyor bişey oluyor bende daha yazmadım

grazyl canım hanımlar lokali pazar günü kapalı eğer mecidiyedeki ise benim için farketmez nerede olursa olsun ben gelirim sevgi kafede olabilir rahat geniş güzel bir yer olsun çocuklar için iyi olur

grazyl canım hanımlar lokali pazar günü kapalı eğer mecidiyedeki ise benim için farketmez nerede olursa olsun ben gelirim sevgi kafede olabilir rahat geniş güzel bir yer olsun çocuklar için iyi olur

sevgı cafe nerde kı ya unuttum ben :kedi:

cnm hani sahil var ya batı park doğu park falan orda işte..

hayvanat bahçesinin orda hemen.. tabi açık bi mekan havalar soğuk giderse üşüme ihtimali yüksek..

hım tabı olur nıye olmasın kız olurmu mıllet samsunun ıcınıe gelemıyo neyse ya evet hava guzel gıderse sevgı cafe de olabılır hem parkta var orda cocuklar da oynar

buluşmanız ne zaman samsunlu arkadaşlar resim eklemeyi unutmayın dört gözle bekliyoruz heeeeeee

selam canlarım derin55 ve gündüzün karanlıgı arkadslarım hoş geldınız cok sevındım geldıgınıze ayın 15 bakalım tabıkıde koyacaz resımlerı bakarsınız hemşerılerınıze

kızlar şimdi kesin kararmı 15 kasımda buluşuyomuyuz ama hangi güne geliyo haftasonu olmasında

ben pazar gelemem kızlar bir pazarı oluyor eşimin onda da çıkamam yani..
cts en iyi ihtimal benim için..
yada siz buluşun bakayım olmazsa eşimle o tarafa uğrar görürüm sizleri..

ben pazar gelemem kızlar bir pazarı oluyor eşimin onda da çıkamam yani..
cts en iyi ihtimal benim için..
yada siz buluşun bakayım olmazsa eşimle o tarafa uğrar görürüm sizleri..

selam canım eşinın evde oldugundan haberım var ama napalım soyle kımısı dıyokı hafta içi olsun dıye 1,2 saat kalsan yeterdı yınede sana kalmış tabı mafoldumben

canım bana kalmıyor biliyorsun geçen buluşmada da çok zor geldim..
eşimin dinlendiği bir gün oluyor onda da hiç bir şekilde feragat edememki ben..kızar bana.bir kerelik bile olsa.
sağlık olsun.ama dediğim gibi uğramaya çalışacağım..iyi eğlenceler şimdiden size.

eh hadi bakem kolay gelsin kızceler
inanın istanbullardan beri ben burda telaş içindeyim
neye telaş ediyorsam kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…