Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dün samsung star 5233 wifi cep telefonunu gördüm ve çok beğendim. kulananlar varsa olumlu ya da olumsuz bilgi verebilir mi? almayı düşünüyorum... yardımcı olursanız sevinirim...
tatlım ben de çok beğendim bu telefonu haftaya almayı düşünüyorum benim de bi sorum olucak arkadaşlara wifi özelliği olanından almayı düşünüyorum içinde hafıza kartı bulunuyor mu,yoksa hafıza kartını ayrıca mı alıcaz?
samsungun hiç bir malı alınmaz hemen arızalanıyo görünüşe bakıpta aldanmayın.kardeşimde samsung tel vardı başka bi modeli telefon renk ayarı gitmiş tamire gitti geldi kullandı yine aynı.bende samsung lcd monitör var bir aydır servisteydi lcd paneli arızalanmış.30 iş günü dolmasına rağmen zor bela servisten aldık.ayrıca samsung dijital fotoğraf makinesi var oda durup durup kapanıyo. birdaha samsung ve sinbo marka ürün kesinlikle almam.
ben buraya konu açtıktan sonra aldım çokta memnunum her gören bayılıyor. hafıza kartı çıkmıyor ya kendin alıcaksın ya da varsa onu kullanacaksın.. kalemi var ama toplasan 5 kere kullanmamışımdır... dediğim gibi ben çok memnunum... ama herkes memnun olacak diye de birşey yok tabi...
ben buraya konu açtıktan sonra aldım çokta memnunum her gören bayılıyor. hafıza kartı çıkmıyor ya kendin alıcaksın ya da varsa onu kullanacaksın.. kalemi var ama toplasan 5 kere kullanmamışımdır... dediğim gibi ben çok memnunum... ama herkes memnun olacak diye de birşey yok tabi...