Elektronik Ev Aletleri SAMSUNG mu ??? yoksa LG mi ???

arkadaşın yorumuna şunu eklemek istiyorum
sanırım lg de ekan koruyucu olduğu için biraz cansız nasıl desem mat görünüyor. bunun amacı ledleri kormak sanırım çocuklu ailer için iyi birşey

hadi biraz daha tuz biber katalım konuya :) LG'nin kullandığı 3D gözlükler çok güzel hafif kullanışlı benim çok hoşuma gitti :)

Biz de LG aldık ve çok memnunuz. 3 boyutlu bizdeki de. Sinema 3D diye geçiyor cnmmm, 47LW650S bizimki. Uydu alıcısı filan da hepsi içinde, internete de bağlanıyor. Çok beğeniyoruz. Tavsiye ederim.

canım ne kadara almıştınız televizyonu :44: bizde araştırıyoruz da

evimizin eşyalarını hazırlarken almayı düşündüğümüz tv samsungdu. fakat o arada henüz 3 günlük cep telefonumda samsung servisi ile yaşadığım sorunlar nedeniyle evime samsung sokmamak konusunda çok ciddi bir karar aldım. Bu doğrultuda LG markasını gündeme alıp, tv'mizi lg tercih ettik. Çok memnunuz şimdilik hiç bir sorun yaşamadık. İnşallah hep böyle devam eder :)

3D alacaksan Samsung almani tavsiye ederim. Samsung Led TVlerin arasinda en kalitelisidir.
Benimde 3D Led var fakat bizdeki LGden 3D pek kaliteli degil, gözlükleride cok dandik acikcasi. O yüzdende hic kullanmiyorum 3Dsini.
Arkadasimda Samsung var inanilmaz harika bir ürün. Gözlükleri bile farkli acip kapama dügmesi falan var gözlüklerde..
Taktigin anda TV gözlükleri kayit ediyor ve inanilmaz bir 3 boyutlu film keyfi yasiyorsun harika ve ötesiydi gercekten.
Üstelik ikimizde neredeyse ayni parayi verdik TVlerimize. Benim aldigim LG 800€ civarindaydi arkadasimin
aldigi 1700TL. Ama normal alacaksan 3D bana lazim degil diyorsan ozaman LG al ben gayet memnunum kalitesi falanda gayet iyidir.
Üstelik serviceleri inanilmaz iyidir. Benim TV yeni aldigimda sürekli karanlik gösteriyordu service cagirdim 2 gün icinde geldi evimde tamir
etti tvyi. Eger tamiri mümkün olmasaydi yanlarinda yedek tvde vardi. Yinede sen bilirsin.

Son düzenleme:
yazanların bir çoğunu okudum ancak ne yazık ki genel bir yanlış söz konusu.

her iki firma da panellerini kendileri üretiyor.

3d tv için kesinlikle samsung tercih etmeyin bence.
Sebebi;
gözlükleri pille çalışıyor ve uzun süre gitmiyor.
3d izlemek için karşıdan bakmalısınız.
uzun süre izlediğinizde kendinizi götü hissediyorsunuz.
tek iyi yanı görüntü daha iyi ancak zaten izlediğiniz filmin görüntüsü çok iyi olacağı için iki marka arasındaki görüntü farkını gözünüz ile anlamanız mümkün değil pek.

Oncelikle kac inch olduguna karar verin. 42 idealdir, la serisi 2013 modeldir, lg alin. La serisisinden de 660s modelini oneririm. Veya daha ustu. 660, 690, 720 vs, diye gider. Ayrica butceniz ne kadar. Lg 3d de en iyisidir. Cunku pasif 3d teknolojisini kullanir ve kendi teknolojisidir. Samsung aktif 3d kullanir. Aktif 3d nin gozlukleri pahalidir ve sarjlidir, bas agrisi yapar. Dunyada lcd panel ureten en iyi firma lg dir, bi de sharp vardir. Diger tum firmalar, panelleri lg den ve sharpdan alir. Sony bile. Arcelik vestel beko vs bunlardan alma sakin :)

Son düzenleme:
Led Tv de en önemli parça paneldir.
Türkiyede yaygın satılan markalardan
kendi panelini üreten 3 firma var.
Samsung, Lg, Philips
Lg ve Samsung hızlı işlemcileri var. Cihazlar hızlı çalışıyor.
Fakat philips biraz yavaş çalışmasına rağmen gerçektende
malzeme kalitesi ve panel kalitesi olarak çok başarılı.
Arçelik, Vestel yazan arkadaşlar olmuş. Bende isterim
memleketimin marka cihazları kullanılsın fakat malesef
onlarda paneli Çin den alıp birkaç kendi üretimini takıp
toplama bir Led tv yapıyorlar. Tabi uyumsuzluk ve arızaların
ardı arkası kesilmiyor. O yüzden bence alacaksanız
3 firmadan birini tercih ederseniz yanılmazsanız.
Philips, Samsung, Lg.

LG ve Samsung ikiside panel üreticisi. Yani hangi marka alırsanız alı ekranını ya samsung üretiyordur ya LG o açıdan her ikiside gayet kaliteli. Ama son zamanlarda LG kendini çok fazla geliştirdi. Eskiden olsa samsung derdim şu an tereddütsüz LG diyorum. Tek geçerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…