Elektronik Ev Aletleri SAMSUNG mu ??? yoksa LG mi ???

Elektronik satıcılarıda kesinlikle lg diyolar daha hiç kullanmadık, bi arkadaşımda cep telefonu vardı, memnun değildi.

Walla biz de esimle evlenmeden once samsung lg karsilastirmasina cok maruz kaldik. Nedense tum saticilar israrla lg diyor. Biz samsung d6500 aldik gecen sene. Su an cok memnunuz. Benim cevremden de ayni donem 4 kisi falan war samsung alan. Ben tavsiye ederim.

Biz de geçenlerde eve LED Tv aldık, Samsung diyeceğim sorunuzun yanıtına, önceki kullandığımız televizyon LCD ydi ve yine Samsung'du. Bu sefer led'e geçiş yapalım dedik, bir de 80 cm yerine 100 cm lik aldık, cidden çok fark ediyor film izlerken, eskisini nasıl izlemişim onca sene diye düşünüyor insan.Demişsiniz ki bir lcd bir de led tv alıcaz diye, bence hiç lcd almayın bu saatten sonra çünkü led ile lcd arasında dağlar kadar fark var,led arkadan aydınlatmalı olduğu için görüntü sanki daha gerçekçi oluyor, karanlık sahnelerde detaylar yine daha belirgin oluyor.Onun dışında en önemlisi full hd olması, artık full hd videolara internetten ulaşmak çok kolay, hani diyorlar ya cam gibi diye, aynen pürüzsüz bir görüntü kalitesine ulaşıyor full hd led tvler.Bazı arkadaşlar 3d özelliğinden bahsetmişler ama ben açıkçası televizyonda o kadar gerekli olduğunu düşünmüyorum, evde çocuklar varsa onlar keyifle izleyebilir tabi, o açıdan güzel.

merhaba öncelikle tebrik ederim. benm evimdeki bütün ürünler arçelik. çok memnunum servis anlamında çok iyi ayrıca bir tavsiyem olacak . pendik üstkaynarcada yeşil ticaret fiyatta çok yardımcı oluyorlar. yeni evleneceğim diyorsun bi fiyat almanı tavsiye ederim. tv olarakta grundig arçelikte satılıyor gayet güzel fiyatlarsa piyasaya göre uygun.

biz samsung kullanıyoruz neredeyse 2 yıl oldu hiç bir sorun yaşamadık tavsiye ederim... lg televizyon hiç kullanmadım ama telefonlarından yana şansım hiç gülmedi ...telefonumda samsung o da idare eder... ama televizyonumuz çok güzel...

bizimde sony led tvmiz var 3d özellikli ama henüz 3D özelliğinden faydalanmış değilim gözlüklerimiz yoktaa:27::27:1 sene olacak alalı ve gayet memnunum internete felanda ordan girebiliyorum, laptopta sony direk tvye bağlayıp kkya girebiliyorum:1: kocacım bide kablosuz klavye aldı bana :27: çok mu şımartılıyorum nedir :51:eğer iyi bir ürün isterseniz sony bence en iyisi derim..:23:

Merhaba. şunu belirtmek gerekirse. Samsung ve LG nin modeline göre değişen bir Karar'dır. Temel özellikler.den tutunda. bir çok ayrıntı ve detay var. Aklınızda her 2 markadan 1-2 model belirleyip karşılaştırmanızdır. şuda bir gerçektir'ki Ne kadar pahalı olursa o kadar iyi Olur diye bir kavram Yok. sadece üretim aşamsında kullanılan Elektronik parça farkı oluyor o kadar. Samsung ve LG kaliteli bir markadır. LED olarak Samsung tabi ön plandadır. LG'de LED panel konusunda Samsung'dan daha iyidir. iyi forumlar.

lg led tv kullanıyoruz çok memnunuz... kardeşimde samsung kullanıyor o da memnunu.. zaten artık lcd ve led tv lerde ikii yarışıyor. hangisini alırsanız alın pişman olacağınızı sanmam... sadece mhz ve renk çözünürlüğüne dikkat edin yeter

Back