Elektronik Ev Aletleri SAMSUNG mu ??? yoksa LG mi ???

adapolat66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
119
0
46
Ankara
Arkadaşlar merhaba SAMSUNG mu ??? Yoksa LG mi ??? sizce hangisini tercih etmeliyiz...1 adet LED TV + 1 adet LCD TV alacağız...Çok aşırıya kaçmak istemiyoruz fiyat olarak...Çünkü yeni ev kuracağız düğün masrafları filan derken fazla aşmayalım diyoruz...Açıkçası pek anlamıyorum o yüzden sizden yardım istiyorum Marka + model olarak tavsiye ederseniz sevinirim...

samsung
lg alacağına git arçelik al

yok Arçelik ürünlerinden olabildiğince uzak durmaya çalışıyoruz gerek benim ailemin olsun gerek nişanlımın ailesi olsun bu dertten muzdaripler :/ Fakat ben LG nin kaliteli olduğunu duymuştum çok şaşırdım şimdi siz onu alacağına gir arçelik al diyince

Biz de LG aldık ve çok memnunuz. 3 boyutlu bizdeki de. Sinema 3D diye geçiyor cnmmm, 47LW650S bizimki. Uydu alıcısı filan da hepsi içinde, internete de bağlanıyor. Çok beğeniyoruz. Tavsiye ederim.

ne kadara aldınız acaba ? Ve hangi modeli ? Kodunu sorabilirmiyim rica etsem
42LW5500 yazıyo :)) 3000 liraya almıştık geçen yıl

Biz de LG aldık ve çok memnunuz. 3 boyutlu bizdeki de. Sinema 3D diye geçiyor cnmmm, 47LW650S bizimki. Uydu alıcısı filan da hepsi içinde, internete de bağlanıyor. Çok beğeniyoruz. Tavsiye ederim.

uydu alıcısı hariç bizdeki de öyle internete bağlanıyo ordan izliyoruz 3 boyutlu film/videoları.

Lg ağırlıkta çünkü fiyat performans bakımından lg'dir tavsiye edilecek. Eğer modele karar veremediyseniz yardımcı olurum. :)

kızlar bişey sorucam su aralar cok takmıs durumdayım ben samsung 46d7000 46d6510 arasında kalmıstım ama sımdı lg onerıyosunuz offff kafam karıstı:)lg 47LW650S bu model ıcınde ınternet sıtelerının tamamına gırıs yapılabılıyor mu?örneğin dizi izleme sitelerine ya da film sitelerine giriş yapılabiliyor mu?beni bu konuda aydınlatırsanız cok memnun olurum:)

Tabi ki bunda da smart tv özelliği var canım. zaten aynı ayarda ürünler. Ayrıca bildiğim kadarıyla bunda dahili uydu alıcısı da var. İçinde geliyor ekstra almana gerek yok.

LG bencede..bizde evlencez yakında.yeni aldık modelini bilmiyorum ama çok güzel olduğunu söylediler..samsung içinde hep kötü yorumlar duydum

Herkese merhaba bu benim ilk mesajım. Umarım bugüne kadar faydalandığım forumunuza biraz da faydam olur. Şimdi sorunuzu "bir bilen" arkadaşıma sordum. Öğrendikjlerimi aktarayım.

Elektronikte beyaz eşya da bilgisayarda markalar arası kıyas yanlış olur. Modeller arası yapmak lazım" dedi.

Öncelikle büyüklüğünü belirleyin yani 32 inc yeterli mi? Bunu izleme mesafenizle belirleyebilirsiniz.

Sonra ne için kullanacağınızı. Mesela eğer sadece uydu yayını iszleyeceğiniz bir tv varsa bluray disk ya da dijital kanallarda full hd yayın izlemeyecekseniz hd readyler yeterli olur hiç bir fark anlayamazsınız. Çok uygun olanlar var.

Bir de bazıları usb den vs. film izletiyor. Onlar sizin için önemli ise ona göre seçim yapın.

Samsung ve lg nin marka olarak farkını göremezsiniz. Hangisinin modeli bütçenize uygunsa onu alın. Hiç çekinmeyin. Aralarındaki tek fark lg +2 inç daha büyük üretir. yani 40 yerine 42 gibi o da bir köşesinden bir köşesine çapraz uzunluğun yaklaşık 5 santim fazla olması demektir.

Diğer markalardan philips ya da sony iyi imiş arçelikten vestelden vs. çok büyük fiyat farkı yoksa uzak durulmalı.

Aldığınız yer ucuzsa garantisinin lg den ya da samsung dan mı olduğunu sorun. Paralel ihracat yani ülkeye getirenin garanti verdikleri ucuz oluyor ama garanti işi sakatmı oluyormuş.

Şİmdilik bu kadar. Başka sorunuz olursa sorar yazarım.

Bence samsung. Çünkü ; en iyisi bu . Elektronikten iyi anlayan bir mühendis yakınımız bize samsung ' u önerdi . Kendi evinde de samsung kullanıyor . Biz de 1.5 yıl önce samsung ; LE46C650L aldık . Ve bu üründen çok memnunuz . Tavsiye ederim . Google ' a bu model no ' sunu yazarsan bütün özelliklerini görebilirsin . Hoşçakalın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…