Samsung Garanti şartlarını yerine getirmiyor ! Samsung Şikayet

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.330
69.486
1. Mesajım

1. Mesaja gelen cevap

Müşteri temsilcisi cevabı

2. mesajım ;

Merhaba
Aşağıdaki yazışma da istediğiniz bilgiler
IMEI : XXXX
Bayi Kodu : XXXXXXX

Şeklindedir.

2. Mesaja gelen cevap

Müşteri temsilcisi cevabı

Samsung Electronics Turkiye
Müşteri Hizmetleri

3. mesajım

Ve beni aramaları sonrasında

"mühendislerin incelediğini (ki yalan söylüyorlar serviste mühendis olmadığını öğrendim, kontrolleri teknikerler yapıyor) ve kullanıcı hatasına bağlı ekranda olan herhangi bir darbe olması sebebi ile telefonun garanti dışı olduğunu ifade ettiler."

yorumsuz....

Bu arada konuyu Kore genel merkez ile paylaşacağımı ifade ettiğimde ise bunun en doğal hakkım olduğunu söylediler...

haklılar...

Buna ek olarak özellikle beyaz telefonlarda ekranın soyulmasını kullanıcı hatası kabul ediyorlar.

Yahu adam sen neye garanti veriyorsun ? Ekran kenarları pul pul kalktı (diğer telefonda) ve kab kullanmama rağmen...

ek olarak ürünü yurtdışında gear hediye verilirken Türkiye'de bunu para ile satmanız ise başka bir olay...

Ben zaten bu kadar pahalı bir telefonun çelikten yada daha kullanışlı bir maddeden yapılmamasını anlamıyorum .
Benim telefonda da kabarmalar oldu. Ve bir sürü çizik.

Benim samsung m.h arayıpta sorduğum ve cevabım ;

-Ben telefonumun arka kapağını ve kasasını değiştirtmek istiyorum
-Ama bu çok pahalı bir işlem efendim
-He tamam o zaman hoşçakalın (!)

Pahalıdan kasıt sanırım 200-300 tl . Kendimi fakir hissettim ve yaptırmamaya karar verdim Temiz kasa benim neyime zaten dimiğ ?

eşimde samsung telefon almıştı servisinden bizde muzdaribiz,doğru düzgün ilgilenmediler
telefonda karşı tarafa ses arada bir gelip gidiyordu servise verdik
bi kaç kez yapıldı yine aynı şikayet,sonra telefonu değiştirdiler yine aynı sorun devam etti
sanırım bu serilerde oluyormuş bu,en azından para iade yada üstüne para eklenip yeni telefon verilebilirdi....

merhaba yaklaşım 8 ay önce samsung çift hatlı telefon aldım beyaz.... aldığım gün denemk için kutuyu açtım ...bozuk arıyorsun karşı tarafı kapatamıyorsun karşı tarafın kapatmasını bekliyceksin. Çünkü ekran kararıyor ve karşı taraf kapatmadan ışık yanmıyor. AYRICA DONUYOR ARAMA YAPMIYOR 1 DK. BEKLETİYOR aramadan önce .. Dışı hep soyuldu beyaz kısımları..2 kez servise gitti. Kadıköy başarı elektronik... dhata yok diyorlar ....dün genel müsürlüğü aradım şimsi de Kadıköy dester adlı servise verin diyorlar. 4 kez servise gitmesi lazımmıi garanti sürecince değişim için. valla bana sorarsanız samsung telefon kesinlikle düşünmeyin. Paraya kıyın ıphone alın yoksa sa samsung almayın...benim görüşüm bu arada taksitlerini halaödüyorum kullanmadığım telefonun ne acı samsung.....

Samsung telefon ve camasir makinesinden bende dertliyim. Telefonumun dokunmatigi bozuldu servisle ugras babam ugras. Camasir makinemde elmas kazanli olmasina ragmen yirtmadik camasir birakmadi. Servis 5 kere geldi. Yok cok dolduruyormusum yok bilmem ne... Kazanin icini pamukla kontrol edip en sonunda kapak lastigini degistirdiler. Sonuc hala camasir yirtiyo.
Samsung benden uzak dursun. Bende ondan.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Samsungun sadece telefonları değil tabletleri de öyle. Ekran donup kaldı, bir daha da açılmadı. Alalı 6 ay olmamış, götürdük, yazılım hatası dediler, formatlayıp verdiler. 15 gün sonra yine aynı götür formatlasınlar getir, 15 gün sonra tekrar. Olmuyor ama böyle dedik, çok program yüklemeyin (2 oyun yüklüydü sadece), zaten yazılım da garanti kapsamında değil dediler gönderdiler. Şimdi çöp oldu duruyor bir kenarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…