1. Mesajım
1. Mesaja gelen cevap
Müşteri temsilcisi cevabı
2. mesajım ;
2. Mesaja gelen cevap
Samsung Electronics Turkiye
Müşteri Hizmetleri
3. mesajım
Ve beni aramaları sonrasında
"mühendislerin incelediğini (ki yalan söylüyorlar serviste mühendis olmadığını öğrendim, kontrolleri teknikerler yapıyor) ve kullanıcı hatasına bağlı ekranda olan herhangi bir darbe olması sebebi ile telefonun garanti dışı olduğunu ifade ettiler."
yorumsuz....
Merhaba
Geçen yıl temmuz ayında aldığım SIII ekranında 4-5 adet hava kabarcığına benzer yatay hava hazneleri oluşmuştur. Telefona çok alıştığım için Note 3 çıkana kadar garanti kapasamında yaptırmadım Note 3 alır almaz garantiden bu sorunun giderilmesi için servise gönderdiğimde telefon kabında darbe olduğunu ve ekran değişeceği için darbeli telefonlarda (darbe dedikleri 1 mm lik bir iz) garanti kapsamı dışı olduğunu ifade ettiler. Oysa bu darbe ile bu kabarcıkların hiç bir bağlantısı bulunmamaktadır. Samsung böyle bir işlem yaptığımızda faturayı bize keser şeklinde cümle de kurdular. Sizin müşteri desteği veya ürününüzün arkasında duruşunuz bu mudur ? İnsanları neden illegal yollara teşvik eden bu tür uygulama yapıyorsunuz makinenin içini açıp 220 V verip bu yandı mı diyelim ? İnsan gibi yaşadığımız sorundan dolayı ürünü servise yolluyoruz bize yapılan uygulamaya bakın. 2 yıl garanti bunun neresinde ? İvedi olarak konu hakkında bizimle telefon ile bilgi paylaşmanızı rica ediyoruz. Eve aldığım 4 adet Samsung televizyonu, 3 adet telefonu korkarak kullandırtmayın bize.
Garanti şartlarını aşağıda size yolluyorum burada bahsi geçen madde bulunmamaktadır.
GARANTİ KOŞULLARI
Garanti süreleri ve koşulları ile ilgili aşağıda yer alan bilgiler kılavuz özelliği taşımakta olup, değişiklik gösterebilir.
Garanti süresi ürünün tüketiciye teslim tarihinden itibaren başlar. Garanti uygulaması sırasında değiştirilen ürünün garanti süresi, satın alınan ürünün kalan garanti süresi ile sınırlıdır.
Tüketiciye teslim edildiği tarihten itibaren, garanti süresi içinde kalmak kaydıyla bir yıl içerisinde en az dört defa veya imalatçı-üretici ve/veya ithalatçı tarafından belirlenen garanti süresi içerisinde altı defa arızalanması durumunda tüketicinin seçimlilik hakları oluşur.
Servis noktalarımıza onarım amaçlı girişi olan ürünlerin azami tamir süresi 20 iş günüdür.
Tüketicinin ürünü kullanma kılavuzunda yer alan hususlara aykırı kullanmasından kaynaklanan arızalar garanti kapsamı içerisinde değerlendirilmez.
Samsung ürününüzle ilgili teknik yardım almak için web sayfamızdaki Destek Bölümünden giriş yapabilir, Samsung Yetkili Servis merkezlerimizi ziyaret edebilir, ya da Müşteri Hizmetleri merkezimiz ile temasa geçebilirsiniz (444 77 11).
Ürününüzün garanti belgesi, faturasının fotokopisi ile model ve seri numarasını belirterek daha kısa sürede yardım alabilirsiniz.
Ek garanti talepleriniz için Yetkili Servislerimizle irtibata geçebilirsiniz.
1. Mesaja gelen cevap
Sayın YYYYYYYY,
Samsung Electronics Türkiye ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili cevabımız aşağıda yer almaktadır.
Cihazınızdaki arıza ile ilgili yetkili teknik servislerimiz ile iletişime geçmenizi ve cihazınızı teknik servise bıraktıktan sonra cihazınızın teknik servisten takibini gerçekleştirebilmemiz için, 15 haneli IMEI numarasını ya da 413...... ile başlayan servis numarasını tarafımıza
bildirmenizi rica ederiz.
Teslim etmiş olduğunuz cihazınızın detaylı bir şekilde incelenebilmesi için teknik servisimiz ile iletişime geçilecektir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Müşteri Hizmetleri
2. mesajım ;
Merhaba
Aşağıdaki yazışma da istediğiniz bilgiler
IMEI : XXXX
Bayi Kodu : XXXXXXX
Şeklindedir.
2. Mesaja gelen cevap
Sayın YYYYYYY,
Samsung Electronics Türkiye ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili cevabımız aşağıda yer almaktadır.
IMEI numarası üzerinden cihazınızın giriş bilgileri kontrol edilmiştir.
XXXXXXX IMEI numaralı GT-I9300 model cihazınızın Samsung Servis Merkezinde aktif kaydı bulunmamaktadır.
Cihazınızdaki arıza ile ilgili yetkili teknik servislerimiz ile iletişime geçmenizi ve cihazınızı teknik servise bıraktıktan sonra cihazınızın teknik servisten takibini gerçekleştirebilmemiz için, 15 haneli IMEI numarasını ya da 413...... ile başlayan servis numarasını tarafımıza bildirmenizi rica ederiz.
Bırakmış olduğunuz cihazınızın detaylı bir şekilde incelenebilmesi için teknik servisimiz ile iletişime geçilecektir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Teknik servis iletişim bilgilerine aşağıda yer alan link üzerinden ulaşabilirsiniz.
Servis Merkezi - ÜRÜNE GÖRE ARA | DESTEK | SAMSUNG
Müşteri Hizmetleri
Sayın YYYYY,
Cihazınızın detaylı olarak incelenebilmesi için servis merkezimiz ile iletişime geçilmiştir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Müşteri Hizmetleri
3. mesajım
Merhaba
XXXXXXXXXX IME numaralı XXXXXXXXX numaralı şubenize verdiğim ve iş emri XXXXXXXXX olan telefonuma ait sizlerle olan yazışmalarımız aşağıda yer almaktadır. Siz iş emir numarasını istediğiniz anda servis telefonu bana yolluyor. Bugünde telefon ile aradılar cihazın orada beklemesini iş emrini size ileteceğimi ifade ettim max 1 gün daha elde tutabileceklerini ifade ettiler. Çok net ve samimi olarak ifade ediyorum tırnak dahi girmeyecek bir ekran kabındaki sorundan dolayı ekranda olan sorunu çözmemek için sarf edilen bu çabayı anlamakta zorlanıyorum. LÜTFEN ARTIK DERDİMİ ANLATABİLMEM İÇİN BİRİ BENİMLE TELEFON İLE İLETİŞİME GEÇSİN ! Önceki yazışmaları aşağıda sizlerle paylaşıyorum. Siz benimle geç iletişime geçtiğiniz için servis telefonu hemen bana yolluyor....
Ve beni aramaları sonrasında
"mühendislerin incelediğini (ki yalan söylüyorlar serviste mühendis olmadığını öğrendim, kontrolleri teknikerler yapıyor) ve kullanıcı hatasına bağlı ekranda olan herhangi bir darbe olması sebebi ile telefonun garanti dışı olduğunu ifade ettiler."
yorumsuz....