samsung E250 hakkındaki yorumlarınız neler?

ben bugün aldım 1000 kntr olayı var diye hemde aşkıma yollıcam (askerde) başka alıcaktım satan adam askere bu gider dedi. aldım müzik resim falan atayım dedim 2 tane müzik aldı hafızası.
çözünürlüğüde hiç güzel değil.

benim şimdiki telefonum k700i sony ericsson 2 buçuk seneyi geçmiş alalı kardelen sen bilirsin canım

çalıştığına göre benim telefonumdan daha mı kötü fotoğraf çekme özelliği falan bi karşılaştırma yapsan

ne dersin

Son düzenleme:

hafıza kartı alıp takman gerekiyor bu telefona ozaman daha fazla şarkı ve fotoğraf atabilirsin:1rolleyes:

1,5 senedir yeşil renginde olanı kullanıyordum...gayet hoş bir telefon..şarjı 2 gün,ama az konuşursam 3 güne kadar çıkıyor..arttırılabilir hafızası var..foto 1.3 megapiksel yani fena sayılmaz...ben memnundum telefonumdan..ama sağolsun eşim hediye j 700 almış.onun için değiştirdim ...
E250 tavsiye ederim..

biraz araştırdım telefonu kamerasının iyi olmadığını ve şarjının erkn bittiğini yazmışlardı nekadar doğru bilmiyorum

canım bende kullanıyorum gayet ii bir kamerası var bilg aktarıom bilg dan resim yukluom süper yani şarja gelince en son çubugunda bile biblediği halde 1 gun daha dayanıo

şeker nerde bu şifre muhabbeti mrk ettim bende kullanıom ama öle birşey göremdim bi tarif edebilrimisin hangi menuden girioz

patronum ilk cıktıgı zamanlar almıştı bu telden
2-3 hafta kullanabildi :icecream:
gitti tekrar nokia aldı kaydirigubbakcemile

bende kullanıyorum ama tipini beğenmiyorum birde benim ki siyah erkek telefonu gibi duruyo da ondan.şimdi sony ericson da bi tlf var onu çok beğeniyorum pembe kapaklı z610i miydi neydi tam hatırlamıyorum.yakın zamanda ondan almayı düşünüyorum.bir de bu samsungu çözemedim ben bi türlü bellek kartındakileri zil sesi yapamıyorum.buna sinir oluyorum.msj sesini değiştiremiyosun belli 4 tane melodisi var dışına çıkamıyosun

vazgeçtim ben bugün e250 ile başladım sonra j000 e döndüm sonra d900i olsun dedim en son u600 aldım:))

araştırdım baya güzel yorumlar vardı u600 hakkında d900i ile bş farkları tuşlarının dokunmatik olması bi de ka3.2 mp olması ben de u600 ü seçtim bakalım kullandığımda memnun kalacakmıyım şimdilik güzel gayet hoş görünüyor gözüme:))

hayırlı olsun canım

dokunmatik tuşlarda genelde sorun çıkıyor bi tuşa bastığında 2 3 tuş birden basılabiliyor ..

hayırlı olsun canım

dokunmatik tuşlarda genelde sorun çıkıyor bi tuşa bastığında 2 3 tuş birden basılabiliyor ..

saol canım...aslında bizde ondan çekindik ama sadece 4 tuş dokunmatik biliyorsundur belki kapak altındaki numaralar dokunmatik değil bastığında hissediosun kaç kez bastığını.bende ona güvenerek aldım bu telefonu ince şık bir telefon görünüşü de farklı diğer samsunglardan birazda bu cezvetti beni. orumlara da bakmıştım memnun olmayan yok gibi birşeydi aklımda kalacağına benim olsun deimgamyoncuiremsu

selam arkadaşım sesinin daha fazla çıkması için bir şifre var demişsin.o şifreyi nerden bulabilirim?sen biliyorsan söylermisin?

selam arkadaşım sesinin daha fazla çıkması için bir şifre var demişsin.o şifreyi nerden bulabilirim?sen biliyorsan söylermisin?

forumlarda o şifreler bulman mümkün google amcayı kullan e250 şifre yaz çıkar. ama dkkat et hoparlörler zarar görebiliyormuş

..........................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…