- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
- 363
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bugün aldım 1000 kntr olayı var diye hemde aşkıma yollıcam (askerde) başka alıcaktım satan adam askere bu gider dedi. aldım müzik resim falan atayım dedim 2 tane müzik aldı hafızası.
çözünürlüğüde hiç güzel değil.
biraz araştırdım telefonu kamerasının iyi olmadığını ve şarjının erkn bittiğini yazmışlardı nekadar doğru bilmiyorum
cnm ben ılk cıktıgında kırmızısını almıstım tabı rengınden dolayıı ama cok kötu cizilıyo benım gıbı süreklı telı cantana atıyosan alma derım bıde kamerası ıyıyıdı sesıde ıyıdı bı sıfresı war sesı ıcın onu gırınce daha cok ses cıkıyoo
vazgeçtim ben bugün e250 ile başladım sonra j000 e döndüm sonra d900i olsun dedim en son u600 aldım:))
araştırdım baya güzel yorumlar vardı u600 hakkında d900i ile bş farkları tuşlarının dokunmatik olması bi de ka3.2 mp olması ben de u600 ü seçtim bakalım kullandığımda memnun kalacakmıyım şimdilik güzel gayet hoş görünüyor gözüme:))
hayırlı olsun canım
dokunmatik tuşlarda genelde sorun çıkıyor bi tuşa bastığında 2 3 tuş birden basılabiliyor ..
cnm ben ılk cıktıgında kırmızısını almıstım tabı rengınden dolayıı ama cok kötu cizilıyo benım gıbı süreklı telı cantana atıyosan alma derım bıde kamerası ıyıyıdı sesıde ıyıdı bı sıfresı war sesı ıcın onu gırınce daha cok ses cıkıyoo
selam arkadaşım sesinin daha fazla çıkması için bir şifre var demişsin.o şifreyi nerden bulabilirim?sen biliyorsan söylermisin?
forumlarda o şifreler bulman mümkün google amcayı kullan e250 şifre yaz çıkar. ama dkkat et hoparlörler zarar görebiliyormuş