samsung E250 hakkındaki yorumlarınız neler?

lepi

♥˙·٠•●♥ &#
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2008
7.930
35
358
Danimarka
Arkadaşlar aranızda samsung E250 kullanan var mı memnun mu ne gibi sorunlar

yaşıyorsunuz, avantajları neler hangi yönlerini beğeniyorsunuz öğrenebilir miyim? malum

bazı kampanyalar var ve gayet cazip bir fiyata satılıyor ben de sizin görüşlerinizi öğrenmek

istiyorum ona göre de bir fikir sahibi olmak istiyorum

ben kullanıyorum ve çok memnunum.bundan önce nokia dan başka tel tanımam diyordum ta ki babam samsung e 250 hediye edene kadar.çok kullanışlı bir telefon.menü kullanımı kolay.ama nokianın menüsü daha kolay.fakat insan yadırgamıyor.bluetooth u var.mp3 ü var.kamerası gayet güzel çözünürlüğe sahip.yani tavsiye ederim.fiyatının cazip olma sebebi de telefonun kötü oluşundan falan değil,modasının geçtiği için.onun üzerine çok telefon çıktı çünkü.ama gayet güzel bir telefon.bence hiç kaçırma.kampanya çok cazip çünkü

biraz araştırdım telefonu kamerasının iyi olmadığını ve şarjının erkn bittiğini yazmışlardı nekadar doğru bilmiyorum

Benim gibi telefonu sadece arama ve mesaj çekmek için kullanıyorsanız çok ideal şık bir telefon ben özellikle rengine vuruldumda aldım kırmızısı harika.

almayacagım telefonların arasında ...
arkadasında dedıgı gıbı aramak ve sms ıcın kullanıyorsan ve ''amaan cozunurlugunu napıyım ben yeter bana ''dersen guzel...

cnm ben ılk cıktıgında kırmızısını almıstım tabı rengınden dolayıı ama cok kötu cizilıyo benım gıbı süreklı telı cantana atıyosan alma derım bıde kamerası ıyıyıdı sesıde ıyıdı bı sıfresı war sesı ıcın onu gırınce daha cok ses cıkıyoo

valla ben fotoğraf için makine kullanma taraftarıyım öyle wpmış msn miş bilgisayar varken telefonu

bunun için kullanmam. ama radyo mp3 önemli onlarda bunda var eh bir de ucuz. ondan kampmanya da

varken aklıma girdi birden evet herkesin elinde olan bir telefon buaralar çok kişide görüyorum, flaşı

olmadığı için ve çözünürlüğü de iyi olmadığı için fotoğraf kalitesi iyi değil ama ço da berbat bir telefon

gibi görünmüyor.
Şu şarj olayını biri söyleyebilir mi kullananlardan? Gerçekten 1 gün mü dayanıyor

şarj ne kadar kullandığına bağlı. ben nokia n72 kullanıyorum onun şarjı müzik dinlediğimde falan 1 buçuk gün gidiyo. mp3 önemliyse senin için arttırılabilir hafızası olan telefonları tercih et derim.

bununki arttırılabilirmişhihoyyyt

telefon mağazasında çalışıyorum ve en çok bu e 250den şikayet geliyor şarjının erken bittiği,sesin az çıktığı ve ekranın bozulması sebebiyle getiriyorlar geneldee

o şifreyle ses açımı oluyor ama hoparlörü patlatabiliyor çok ses çıkması ve garanti harici işlem görüyor garanti kabul etmiyor yani tavsiye etmem....

eski telefonumm e-250 cidden hoş bir telefon ama herkesde var mesela dısarı cıktımda kızılay dağıtmış gibi herkesde e-250 görüyorumm :)

ekran bozulması derken ne mesela kardelen?
bir de telefoncu da çalıştığına göre hangi telefonları önerirsin ben pek anlamıyorum telefondan bir de çok ahalı olmayacak birşeyler önerir misin ozaman:)

ekran bozulması derken ne mesela kardelen?
bir de telefoncu da çalıştığına göre hangi telefonları önerirsin ben pek anlamıyorum telefondan bir de çok ahalı olmayacak birşeyler önerir misin ozaman:)

ekranları çok hassas çatlayabiliyor bazen görüntü kayıyor ekranda beyazlaşma oluyor

şuan en çok nokıa 6300 ve 3500 satılıyor n 73 fiyat olarak düşüğü için onuda çok soran varr

6300 tavsiye ederim kamerası 2mpx olmasına rağmen çok net çekiyor ses olarak güzel şarj olarakda en fazla 3 veya 4 gün gidiyor

kapak değişimi olmuyor canım e 250lerde :......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…