Samsung akıllı telefon önerisi!!!

ahsaun

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
10
0
16
Ankara
Merhaba arkadaşlar..Bana Samsung android işlemcili fiyatı 600 ü pek geçmeyecek akıllı telefon önerir misiniz..
Beğendiğiniz özellikleri,karşılaştırmaları,gerekçeleri ile yazarsanız sevinirim..ve de tücrübeleriniz de önemli benim için..
Teşekkürler :)

Açıkçası şu ana kadar Samsung kullanmadım.Fakat galaxy ace i tavsiye etmem çünkü bir süre sonra dokunmatiği yavaşlıyormuş kuzenim söyledi.Onun dışında ben Galaxy s3 mini almayı düşünüyorum.Fiyatı umarım 500-600 civarı olur.Bildiğim kadarıyla şu an Türkiyede bulunmuyor.

Dediginiz segmente bir telefon kullanmadim ama S3 u onerebilirim hos dediginiz fiyat araliklarinin ustunde fakat 2. El garantili olarakta butceniz uygunsa alabilirsiniz karsilastirma yapmaya zaten gerek yok cunku hem zarif hemde mobil olarak oldukca basarili tabiri caizse gozunuz kapali alabilirsiniz .

Galaxy Ace S5830i kullanıyorum. Fiyatı çok uygun , kullanımı rahat. Çok memnunum. Tavsiye ederim herkese.

ben de samsung tan 600-700 civarı bi tlf almk istyrm da galaxy s3 mini almak istedim.yine galaxy ace güzel dediler bi de galakxy w dediler kafam karıştı.şarjı iyi gitsin ,hızlı olsun ve kamerası iyi olsun diye düşünüyorum da fikri olan var mı acabaaa???:54::44:

ben de samsung tan 600-700 civarı bi tlf almk istyrm da galaxy s3 mini almak istedim.yine galaxy ace güzel dediler bi de galakxy w dediler kafam karıştı.şarjı iyi gitsin ,hızlı olsun ve kamerası iyi olsun diye düşünüyorum da fikri olan var mı acabaaa???:54::44:

S3 dusunuyorsan digerlerine gerek yok zaten. Ace2 de guzel telefondur ama aralarinda buyuk farklar var
1-dahili hafıza ace2 de 4gb s3 mini de 16gb.
2-ram ace2 de 768mb s3 mini de 1gb ram android telefonlar için çok önemlidir..
3-işlemci ace2 800mhz s3 mini de 1000mhz ikiside dual core.
4-ekran ace2 de 3.8" s3 mini de 4".
5-ekran ace2 de pls lcd s3 mini de süper amoled.
6-s3 mini de jb ile geliyor ilerde daha güncelleme alacaktır ama ace 2 daha jb almadı muhtemelen son güncelleştirme olur..

S3un tek eksi yonu super amoled ekrandir. Siyah ekranda ufak lekeler gozukur. Film izlerken karanlik sahnelerde bazen rahatsiz edebiliyor. Ama korkulacak bir sey yok ekranin kendi ozelligi.
Hayirli olsun:34:

Back