- 22 Aralık 2020
- 942
- 369
- 53
- Konu Sahibi Floydblack
-
Merhaba samsun medikal parkta yaptırıyorum, naziye gürkan sabah doktorum.. çok pozitif çok da cana yakın.. bu süreçte doktorla olan iletişim çok önemli bir fikir alın derimmerhaba arkadaşlar bu ay tüp bebeğe başlamaya karar verdim. 2.5 yıllık evliyim eşimde ve bende hiçbir problem yok ama bebek nasip olmadı. samsunda bir tüp bebek uzmanı arıyorum biraz araştırdım. iki doktor arasında çok kararsızım. şafak hatırnaz ve ercan demir. ikiside işlemi medicalparkta yapıyormuş. sizin önerebileceğiniz doktor varmı
Dr um giresunda orda yumurta toplama işlemi yaptırdım allah izin verirse de tranferi yaptircamdoktorunuz giresundamı yoksa medikalparkta mı? ne kadar ödeme yaptınız?
Doktor seçimi yaptnz mi acaba? Bende tüp bebek için gideceğim ama muhterem bey ile Alper bey arasında kaldım.merhaba arkadaşlar bu ay tüp bebeğe başlamaya karar verdim. 2.5 yıllık evliyim eşimde ve bende hiçbir problem yok ama bebek nasip olmadı. samsunda bir tüp bebek uzmanı arıyorum biraz araştırdım. iki doktor arasında çok kararsızım. şafak hatırnaz ve ercan demir. ikiside işlemi medicalparkta yapıyormuş. sizin önerebileceğiniz doktor varmı
Merhaba bende Medikalparkta tedaviye başladım süreç devam ediyor doktorumuz Muhterem bey. Bir sorun olmazsa inşallah yakında transferim var. Sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırımDoktor seçimi yaptnz mi acaba? Bende tüp bebek için gideceğim ama muhterem bey ile Alper bey arasında kaldım.
BENDE BASLADIM CANIM CUMARTESİ TOPLAMA İŞLEMİ VARMerhaba bende Medikalparkta tedaviye başladım süreç devam ediyor doktorumuz Muhterem bey. Bir sorun olmazsa inşallah yakında transferim var. Sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırımbu arada ben doktor ve hasta arasındaki enerji uyumunun çok önemli olduğunu düşünüyorum Muhterem bey bu konuda bize çok yardımcı oldu sağolsun kendisi güleryüzlü samimi ve enerjisi yüksek biri. Biz elimizden geleni yapıyoruz doktorlarımızda aracı oluyorlar bu sürece. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
Hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberler almak nasip olur inşallahBENDE BASLADIM CANIM CUMARTESİ TOPLAMA İŞLEMİ VAR
Umarım canım hepimiz için hayırlısı olsun sizde problem neydi ve yas kaç:)Hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberler almak nasip olur inşallahbu arada adaşız
Bugün 33 yaşıma girdimUmarım canım hepimiz için hayırlısı olsun sizde problem neydi ve yas kaç:)
Aa umarım bu yas annelik duygusunu yasadıgın bir yaş olur:)Bugün 33 yaşıma girdimeşimde sperm morfoloji bozukluğu var varikoseldende ameliyat oldu 1 yıl önce ama olmadı malesef gebelik bizde tüp bebek denemek istedik.
Bende 32 açıklanamayan infertilite en zoru bu sanırım bir şey var ama kimse bilmiyorBugün 33 yaşıma girdimeşimde sperm morfoloji bozukluğu var varikoseldende ameliyat oldu 1 yıl önce ama olmadı malesef gebelik bizde tüp bebek denemek istedik.
Aminnnn çok teşekkür ederimAa umarım bu yas annelik duygusunu yasadıgın bir yaş olur:)
Doğrudur bilinmezlikte zor gerçekten Allah yardımcımız olsun güzel haberleri de burdan paylaşacağımız günler gelir inşallahBende 32 açıklanamayan infertilite en zoru bu sanırım bir şey var ama kimse bilmiyor
İnsallah canım sen suan hangi aşamadasınDoğrudur bilinmezlikte zor gerçekten Allah yardımcımız olsun güzel haberleri de burdan paylaşacağımız günler gelir inşallah
Benim 1 Kasımda yumurta toplama işlemi yapıldı 13 tane yumurta toplandı 11 tanesi olgundu döllenen embriyolarin 5 tanesi 5. güne gitti dondurulduİnsallah canım sen suan hangi aşamadasın
Aaa cok iyi masallah eşiniz ya da siz sigara kullanıyomusuz? Eşim ve ben kullandıgımız için ( ben günde 2-3 tane ) kalştesiz olur diye korkuyorum. Birde ultrasonda kaç folikül vardı sizinBenim 1 Kasımda yumurta toplama işlemi yapıldı 13 tane yumurta toplandı 11 tanesi olgundu döllenen embriyolarin 5 tanesi 5. güne gitti donduruldu1 regl dönemi geçirdim 2.reglmde muayeneye gittim transfer için hazırlık sürecindeyim ilaç kullanıyorum. Perşembe günü kontrolüm var rahim uygunsa transfer gününü verecek inşallah doktorum
Eşiminde benimde sigara ve alkol gibi alışkanlıklarımız yok çok şükür kullanmıyoruzAaa cok iyi masallah eşiniz ya da siz sigara kullanıyomusuz? Eşim ve ben kullandıgımız için ( ben günde 2-3 tane ) kalştesiz olur diye korkuyorum. Birde ultrasonda kaç folikül vardı sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?