Samsunda meme kucultme ameliyati olan var mi?cok acil

Bhnr55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2019
20
3
27
Arkadaslar yillardir cektigim gogus sikintimdan kurtulmak istiyorum bu pazartesi egitim arastirma hastanesinden randevu aldim ve gidecegim. Bu ameliyati olan var mi Ben cok kuculmesini istiyorum 21 yasinda olmama ragmen 105 beden sutyen takiyorum utamiyorum artik salaga cikmaya ameliyati olan varsa bilgi verebilir mi ne kadar kuculiyo cok agri oluyo mu ameliyat sonrasi.. simdiden tesekkur ederim❤

Ben yaz tatilinde gitmistim gecen yil konusmustum bayan doltorla yapicakti sonra okulum acildi olamadim yine gidecegim siz nerde oldunuz acaba ne kadar ucret verdiniz

Sadece 1 tane erkek doktor var egitim arastirma da dedigim gb sadece acil vakalara baktiklarini soylediler. Bundan dolayi omü ye gittim orda oldum toplamda hastaneye 2500 tl yatirdim 460 tl de agri pompasi variz corabi ve medikal sutyene para verdim

Allah Allah Ben egitim ve arastirma hastanesinden bayan doktordan aldim yarin gitcem bakalim umarim iyi olur.. ne kadar kucultme yaptilar sizde cok agri oldu mu

Insallah dediginiz gb arastirmada olur ama doktorun da cok onemli. Bende toplamda 2700 gr alindi cidden keske daha once yapsaydim dedim tabi ki agri olacak ama aman aman bir agri yok agri kesici verildigi icin

Bu arada yazin olmamani tavsiye ederim medikal sutyen acayip terletiyor insani ve yazin sicaginda dikislerin kasintisi cekilmez

Evet bugun gittim ama yaz tatilinde yapamam cok doluyum dedi bakalim tanidik birini sokmaya calisiyoruz araya okul baslamadan olmam lazim

Cok tesekkur ederim Allah razi olsun cok yardimci oldunuzeger Hala samsundaysaniz birseyler ismarlamak isterim benden buyuk musunuz onu bile bilmiyorum gerci

Tamam o zaman bende 21 yasindayim suan samsunda degilim ameliyat icin gelicem o zamab haberlesip bulusurz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…