Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Deniz bende omüde olacağım 3 ocakta sen kime oldun çok ağrı oluyor mu ben günü aldım ama çok korkuyorum
OMÜ de Dr Ahmet beye aldım aldıkdan sonra korkularım başladı çok istiyorum aslında
Tekin hoca nerede ki Ahmet hoca hep kötü senaryo çizdi gözüm korktu ama bu grup motive ediyorBen Tekin hocaya oldum iyiki de oldum cok guzel aciklayici ve sonuclarinin neler olacagini acik açık konusuyor ve anlatiyor. Ayrica cok arastirma yaparak karar verdim Tekin hocaya
Teşekkür ederim Fakülte ise birinin baktığına diğeri bakmıyormuş neyse hayırlısı bakalım 3 Ocak ta olacağım İnşallah sen nasıl memnunsun değil mi ameliyat dikişleri geç mi iyileşiyor onu çok merak ediyorumTekin hoca da fakülte de
Evet 3 Ocak olacağım İnşallah çok komik gelecek ama ben sadece küçült dedim hangi teknikle yapacağını bilmiyorum ama meme ucunu yukarı alacak diye biliyorum siz kaç bedenden kaç bedene düştünüz kaç gram gitti bir de ödeme ameliyattan önce mı sonra mıBen cok memnunum benim serbest meme ucu olunca dikislerim cok fazla oldu koltuk altimi bile gecti siz tarih aldiniz yani 3 ocakta ameliyatınız yani
MerhabaArkadaslar yillardir cektigim gogus sikintimdan kurtulmak istiyorum bu pazartesi egitim arastirma hastanesinden randevu aldim ve gidecegim. Bu ameliyati olan var mi Ben cok kuculmesini istiyorum 21 yasinda olmama ragmen 105 beden sutyen takiyorum utamiyorum artik salaga cikmaya ameliyati olan varsa bilgi verebilir mi ne kadar kuculiyo cok agri oluyo mu ameliyat sonrasi.. simdiden tesekkur ederim❤
Sürecin nasıl geçti merak ediyorum. Ben de samsundayım. Gerçi çok uzun süredir girmiyormuşsun siteye ama mesajımı görürsen lütfen dönüş yap.Arkadaslar yillardir cektigim gogus sikintimdan kurtulmak istiyorum bu pazartesi egitim arastirma hastanesinden randevu aldim ve gidecegim. Bu ameliyati olan var mi Ben cok kuculmesini istiyorum 21 yasinda olmama ragmen 105 beden sutyen takiyorum utamiyorum artik salaga cikmaya ameliyati olan varsa bilgi verebilir mi ne kadar kuculiyo cok agri oluyo mu ameliyat sonrasi.. simdiden tesekkur ederim❤
Merhaba deniz hastane ile ilgili prosedürler hakkında bilgi alabilir miyim senden. Her halükarda ücret ödüyor musun,,? İnsanlar heyet raporundan falan bahsediyorlar. Belli ölçülerde ücretsiz oluyor diyorlar. OMÜ her türlü para alıyor mu acaba bi bilgi var mı?Sadece 1 tane erkek doktor var egitim arastirma da dedigim gb sadece acil vakalara baktiklarini soylediler. Bundan dolayi omü ye gittim orda oldum toplamda hastaneye 2500 tl yatirdim 460 tl de agri pompasi variz corabi ve medikal sutyene para verdim
Üniversitede ben rapor filan almadim,doktorum gerekli görülen kontrolleri yaptirdiktan sonra ameliyat tarihini verdi,basinda da ucret alinacagini söyledi, zaten ben poliklinikten almadm randevu direk gitmek istedigim doktordan aldim,poliklinikten nasil oluyor bilmiyorum ,hatta doktorum bana devlet hastanesinde ücretsiz olabilirdin dedi ,çünkü benim göğüslerim pişik olmustu hafif kamburluk baslamisti acayip büyüktü 2700 gr doku alındı