Samsunda meme kucultme ameliyati olan var mi?cok acil

OMÜ de Dr Ahmet beye aldım aldıkdan sonra korkularım başladı çok istiyorum aslında 😋

Yaa inanmıyorum ben de ahmet bey e aldım siz 3 ocakta mi olacaksınız en azından benden önce benim daha tarihim belli değil ama ben korkmuyorum çünkü sonucunu düşündükçe rahatliyor um siz de öyle düşünün kaç yorum okudum hep korkmayın boşuna korkuyorsunuz ağrısı bile çok az deniliyor ne zaman ilk gittiniz muayeneye ne kadar sürede verildi size bu tarih

Ben Tekin hocaya oldum iyiki de oldum cok guzel aciklayici ve sonuclarinin neler olacagini acik açık konusuyor ve anlatiyor. Ayrica cok arastirma yaparak karar verdim Tekin hocaya

Ben Tekin hocaya oldum iyiki de oldum cok guzel aciklayici ve sonuclarinin neler olacagini acik açık konusuyor ve anlatiyor. Ayrica cok arastirma yaparak karar verdim Tekin hocaya
Tekin hoca nerede ki Ahmet hoca hep kötü senaryo çizdi gözüm korktu ama bu grup motive ediyor

Ben cok memnunum benim serbest meme ucu olunca dikislerim cok fazla oldu koltuk altimi bile gecti siz tarih aldiniz yani 3 ocakta ameliyatınız yani

Ben cok memnunum benim serbest meme ucu olunca dikislerim cok fazla oldu koltuk altimi bile gecti siz tarih aldiniz yani 3 ocakta ameliyatınız yani
Evet 3 Ocak olacağım İnşallah çok komik gelecek ama ben sadece küçült dedim hangi teknikle yapacağını bilmiyorum ama meme ucunu yukarı alacak diye biliyorum siz kaç bedenden kaç bedene düştünüz kaç gram gitti bir de ödeme ameliyattan önce mı sonra mı

Acikcasi bedenimi bilmiyorum şöyle diyim xl giyerdim yine sikardi göğüs kismi simdi m giyiyorum cok rahat ve olabildiigince küçültün dedim doktoruma. Göğüslerim birinden 1300 gr digerinden 1400 gr aldindi toplamda 2700 gr doku alındı ödemeyi de taburcu olurken yaptik

Arkadaslar yillardir cektigim gogus sikintimdan kurtulmak istiyorum bu pazartesi egitim arastirma hastanesinden randevu aldim ve gidecegim. Bu ameliyati olan var mi Ben cok kuculmesini istiyorum 21 yasinda olmama ragmen 105 beden sutyen takiyorum utamiyorum artik salaga cikmaya ameliyati olan varsa bilgi verebilir mi ne kadar kuculiyo cok agri oluyo mu ameliyat sonrasi.. simdiden tesekkur ederim❤
Merhaba
Arkadaslar yillardir cektigim gogus sikintimdan kurtulmak istiyorum bu pazartesi egitim arastirma hastanesinden randevu aldim ve gidecegim. Bu ameliyati olan var mi Ben cok kuculmesini istiyorum 21 yasinda olmama ragmen 105 beden sutyen takiyorum utamiyorum artik salaga cikmaya ameliyati olan varsa bilgi verebilir mi ne kadar kuculiyo cok agri oluyo mu ameliyat sonrasi.. simdiden tesekkur ederim❤
Sürecin nasıl geçti merak ediyorum. Ben de samsundayım. Gerçi çok uzun süredir girmiyormuşsun siteye ama mesajımı görürsen lütfen dönüş yap.

Sadece 1 tane erkek doktor var egitim arastirma da dedigim gb sadece acil vakalara baktiklarini soylediler. Bundan dolayi omü ye gittim orda oldum toplamda hastaneye 2500 tl yatirdim 460 tl de agri pompasi variz corabi ve medikal sutyene para verdim
Merhaba deniz hastane ile ilgili prosedürler hakkında bilgi alabilir miyim senden. Her halükarda ücret ödüyor musun,,? İnsanlar heyet raporundan falan bahsediyorlar. Belli ölçülerde ücretsiz oluyor diyorlar. OMÜ her türlü para alıyor mu acaba bi bilgi var mı?

Üniversitede ben rapor filan almadim,doktorum gerekli görülen kontrolleri yaptirdiktan sonra ameliyat tarihini verdi,basinda da ucret alinacagini söyledi, zaten ben poliklinikten almadm randevu direk gitmek istedigim doktordan aldim,poliklinikten nasil oluyor bilmiyorum ,hatta doktorum bana devlet hastanesinde ücretsiz olabilirdin dedi ,çünkü benim göğüslerim pişik olmustu hafif kamburluk baslamisti acayip büyüktü 2700 gr doku alındı

Üniversitede ben rapor filan almadim,doktorum gerekli görülen kontrolleri yaptirdiktan sonra ameliyat tarihini verdi,basinda da ucret alinacagini söyledi, zaten ben poliklinikten almadm randevu direk gitmek istedigim doktordan aldim,poliklinikten nasil oluyor bilmiyorum ,hatta doktorum bana devlet hastanesinde ücretsiz olabilirdin dedi ,çünkü benim göğüslerim pişik olmustu hafif kamburluk baslamisti acayip büyüktü 2700 gr doku alındı

X