• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsunda gelin olmak....

kahveyokmu

Noolmuş biraz deliysem
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
2.244
2.224
133
Slmlar........
Kızlar ağustosta düğünüm olacak kısmetse. Aranızda benim gibi evlilik hazırlığı içersinde olanlar yada bu yollardan geçip rahat bi nefes alanlar bu yolda fikir alışverişinde bulunalım.
Saç makyaj fotoğrafçı ve düğün organizasyonu benim için düğün alışverişinden daha önemli çünkü telafisi yok.
Bu hazırlıklarda fikirlerinize ihtiyacım var.
Sorularımı sıralayım:
Gelin damat dış çekiminde başarılı bulduğunuz fotoğrafçı önerisi
Gelin saç makyajı konusunda memnun kaldığınız kuaför önerisi
Gelinlikte ekonomik açıdan uygun ve kaliteli bulduğunuz gelinlikçi not: sıfır olarak kiralama fiyatına gelinlik verip düğün sonrasında geri alanlar varmış bildiğiniz böyle gelinlikçi varmı.
Gelinliği diktirmekmi yoksa hazır almakmı daha iyi
Herzamanki gibi yardımlarınıza ihtiyacım varEn Büyük KK:KK200::KK200::KK200:
2016 Gelinleri haydee sohbete:KK31:

kızlarrrrr 2016 gelini olacak yokmu aranızda yada bu yoldan geçmiş önerileri olan arkadaşlar

Slmlar........
Kızlar ağustosta düğünüm olacak kısmetse. Aranızda benim gibi evlilik hazırlığı içersinde olanlar yada bu yollardan geçip rahat bi nefes alanlar bu yolda fikir alışverişinde bulunalım.
Saç makyaj fotoğrafçı ve düğün organizasyonu benim için düğün alışverişinden daha önemli çünkü telafisi yok.
Bu hazırlıklarda fikirlerinize ihtiyacım var.
Sorularımı sıralayım:
Gelin damat dış çekiminde başarılı bulduğunuz fotoğrafçı önerisi
Gelin saç makyajı konusunda memnun kaldığınız kuaför önerisi
Gelinlikte ekonomik açıdan uygun ve kaliteli bulduğunuz gelinlikçi not: sıfır olarak kiralama fiyatına gelinlik verip düğün sonrasında geri alanlar varmış bildiğiniz böyle gelinlikçi varmı.
Gelinliği diktirmekmi yoksa hazır almakmı daha iyi
Herzamanki gibi yardımlarınıza ihtiyacım varEn Büyük KK:KK200::KK200::KK200:
2016 Gelinleri haydee sohbete:KK31:

Merhaba canım , benimde bu yaz düğünüm . Hemen hemen evimi falan kurdum çok stresli geçiyor ama balayını bile %70 indirimli erken rezervasyon ayarladık . Balayı için çok araştırma yaptım ve uygun fiyata ayarladık okonuda balayı düşünürsen çok iyi bildiğm yerler var yine düşünürsen özelden de yazabilirsin yardımcı olurum

Merhaba canım , benimde bu yaz düğünüm . Hemen hemen evimi falan kurdum çok stresli geçiyor ama balayını bile %70 indirimli erken rezervasyon ayarladık . Balayı için çok araştırma yaptım ve uygun fiyata ayarladık okonuda balayı düşünürsen çok iyi bildiğm yerler var yine düşünürsen özelden de yazabilirsin yardımcı olurum
Meraba canım. Senin düğün hangi ay evin hazırmı?
Bizim kira olacak şuan hiç bişey yok ortada. Balayına bütçe ayırabilirmiyiz bilmiyorum açıkçası önümü göremiyorum şuan. Ben en büyük takıntım gelinlik ve düğün gerisine çok takılmıyorum şuan

Merhaba canım öncelikle şunu belirtmek isterim ki bunlar tatlı telaşlar aslında :) gelinliği samsundan mı alıcaksın yada aslen samsunlumusun

Merhaba canım öncelikle şunu belirtmek isterim ki bunlar tatlı telaşlar aslında :) gelinliği samsundan mı alıcaksın yada aslen samsunlumusun
Evet canım samsundan alcam nasipse. Ben çok geriliyorum hiç tatlı gelmiyo bana bu telaşlar:((

samsun da düğün resimleri çekiminde net i tavsiye edebilirim..görümcelerimin düğün resimlerini oraya çektirttik..dış mekan da süper..

samsun da düğün resimleri çekiminde net i tavsiye edebilirim..görümcelerimin düğün resimlerini oraya çektirttik..dış mekan da süper..
Orayada sorduk canım fiyatlar biraz fazla geldi bütçemize birazda soğuk davrandılar açıkçası. Halen biyere karar kılamadık

Çiftlikte ziraat bankası karşısında evlilik atölyesi mden aldım ben gelinliğimi fiyatlar ilgi alaka muhteşem hatta hala görüşürüm. Yolum düştüğünde sürekli uğrarım gittiğinde ismi mi bile verebilirsin tugba Altıntaş. Foto için ise Süleyman Orbay pekşen var evlilik atölyesi ile aynı binada en üst katta Oraya da uğra istersen pişman olmazsın ;)

Back