Samsun'da estetik cerrah tavsiyeleri

Ne yaptınız? Doktora karar verdiniz mi? Üniversite hastanesindeki profersörlere mi dedi acaba? Çünkü benim bildiğim profesör yok hastanede. Acaba doçentleri mi kastetti?

Ne yaptınız? Doktora karar verdiniz mi? Üniversite hastanesindeki profersörlere mi dedi acaba? Çünkü benim bildiğim profesör yok hastanede. Acaba doçentleri mi kastetti?

ben tıp fakültesi hastanesine gitmiştim muhakkak ordakileri kastetmiştir.üniversite öğrencisiyim şuan okulda başka şehirde olduğum için yaptırmaya fırsatım yok yaz tatilinde düşünüyorum ama ozamana kadar keşke sorduğum doktora ameliyat olan biri olsada fikrini alsam kesin yaptırmak istiyorum ama öncesinde o doktorun hastalarından fikir alsam iyi olur

O doktor kendi yaptığı ameliyatlardan örnek fotograf göstermedi mi size?

canım ben de ameliyat olmayı düşünüyorum da fotoğrafını yollayabilir misin ?

ameliyat öncesi ve sonrası resminizi görebilir miyim

Tamamen tesadüf eseri burnunu beğendiğim bir kişiye estetik mi kendi burnu mu diye sorduğumda burnunu Halit Urgan'a yaptırdığını söyledi. Hemen Samsun Medicana Halit Beyden randevumu aldım görüştüm. Uzuun uzun herşeyden bahsetti, sabırla sorularımı cevapladı, olacakları olamayacakları anlattı. 3 dr ile görüştüm başka şehirlerde ama Halit Bey en çok içime sinen insan oldu. 3200 TL fiyat verdi ama bu benim 2. ameliyatım olacak. 2. ameliyatlar zor olurmuş dr açısından ve 1. ameliyatımda kıkırdaklar çıkarılıp atıldığı için de kaburgamdan veya kulağımdan kıkırdak almak zorunda kalabilirlermiş. Kabul ettim ve büyük ihtimalle bayramdan sonra ameliyat randevumu alırım.

Çağlayan yağmuru asla tavsiye etmiyorum kombine ameliyat oldum ozelden sorularını cevaplayabilirim
Bende caglayan yagmuru tavsiye etmiyorum.burun estetigi oldum sag taraftan nefes alamiyorum kbb dr.u sıkıntilari gosterdi.uzgunum gercekten. Dr.un cevabi daha da uzucu sorun kelimesini kabul etmiyorum dedi ve tekrar kontrole bile cagirmadi yazik cok yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…