evet muayene oldum burnumla ilgili yapcaklarını söyledi . benim burnumda kemik eğriliği olduğu için onun devlet tarafından karşılandığını söyledi eğrilik dışarıdan engel olmuyo zaten içeriden ben dış görünümünü değiştirmek istediğim için gitmiştim .estetikte 700 tl dedi zaten onuda hastaneye yatırıyormuşuz doktorun kendisine değil.eğer profösör hocalarımıza yaptırmak isterseniz 2500 demişti . daha önceden dediğim o doktora yaptırmış olan biri olsaydı sormak istediğim şeyler vardı merak ediyorum açıkçası .
Ne yaptınız? Doktora karar verdiniz mi? Üniversite hastanesindeki profersörlere mi dedi acaba? Çünkü benim bildiğim profesör yok hastanede. Acaba doçentleri mi kastetti?
O doktor kendi yaptığı ameliyatlardan örnek fotograf göstermedi mi size?
merhaba, bende burnumu yaptırdım tavsiye üzerine medicana op.dr.halit urgan a oldum gayette memnunum,hem burnum doğal duruyor şekil bozluğğı duzelttirdim 1 gece hastanede kaldım toplam ödediğim rakam 2.500 tl herşey dahil. tavsiyem oki samsun da estetik olacak arkadaşlar halit urgan la görüşsün
Estetik konusunda samsun egitim arastirmada hastanesinde dr.caglayan yagmuru tek gecerim
Canım çağlayan beyi de ben öneririm ben ameliyat günümü aldım ve çok doktorla görüştüm samsunda, hastalırını gördüm ve benim istediğim burun delikleri önden gözükmeyen doğal estetik olduğu belli olmayan burunlardı ve çağlayan bey tam istediğim gibi beni anladı bana ne olup ne olmicağını söyledi.Hastalarının burnru o kadar doğal duruyo ki bi tanesine burnun estetik mi diye sormaya utandım :) ben çağlayan beyi şiddetle öneririm :)
Bende caglayan yagmuru tavsiye etmiyorum.burun estetigi oldum sag taraftan nefes alamiyorum kbb dr.u sıkıntilari gosterdi.uzgunum gercekten. Dr.un cevabi daha da uzucu sorun kelimesini kabul etmiyorum dedi ve tekrar kontrole bile cagirmadi yazik cok yazikÇağlayan yağmuru asla tavsiye etmiyorum kombine ameliyat oldum ozelden sorularını cevaplayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?