• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun'da estetik cerrah tavsiyeleri

valla kızlar ben dr.halit beye ameliyat oldum diye onu övüyorum sanmayın ama kendisi o kadar güleryüzlü ve ilgili ki kendisine ameliyat olmasanız dahi görüşmenizi öneririm. estetik operasyonlar için görüşme ücreti almıyor. dr.halit urgan şuanda medicana samsun hastanesinde çalışıyor.

valla kızlar ben dr.halit beye ameliyat oldum diye onu övüyorum sanmayın ama kendisi o kadar güleryüzlü ve ilgili ki kendisine ameliyat olmasanız dahi görüşmenizi öneririm. estetik operasyonlar için görüşme ücreti almıyor. dr.halit urgan şuanda medicana samsun hastanesinde çalışıyor.

bende dr.halit urgan a ameliyat olmuş birisi olarak kesinlikle tavsiye ederim,gerek güler yüzüyle gereksi ilgisiyle..

Dr.Halit Urgan' a ameliyat oldum, çok memnun kaldım. iyiki kendisini seçmişim. şöyle söyleyeyim; içtenliği ve samimiyeti inanılmaz çekiyor insanı. ameliyat olmasanız da kendisini tanıyın derim.. umarım herkes güvenebileceği bir doktor bulur.

Dr.Halit Urgan' a ameliyat oldum, çok memnun kaldım. iyiki kendisini seçmişim. şöyle söyleyeyim; içtenliği ve samimiyeti inanılmaz çekiyor insanı. ameliyat olmasanız da kendisini tanıyın derim.. umarım herkes güvenebileceği bir doktor bulur.

Bennde samsunda estetik ameliyat olacaklara halit urgani tavsiye ediorum.

Merhaba arkadaşlar bende ameliyat olmayı düşünüyorum.Samsun araştırma hastanesinde Murat Acar var.Kendisini önerdiler yaptığı burunlarada baktım gerçekten kusursuz duruyolar üstelik ameliyat ücretide fazla yüksek değil hatta diğer doktorlara nazaran çok uygun 1000-2000 arasında bi fiyat veriyor.aynı zamanda nba estetiktede çalışıyo. görünmenizi tavsiye ederim. bende 1 ay içinde olmayı düşünüyorum ayrıca çok ilgili bi doktor
devlet oldugu için para ödeniyomuki? burun zaten sorunlu ya hani devlet karşılamıyomu oldunmu peki cnm?? cvp bekliyrm kesn

Kızlar araştırma hastanesi çağlayan yağmur diyorum kesinlikleeee :))))) Hastalarını gördüm gerçekten harika ve doğallıktan yana.Ayrıca konustugum hastalarının hiç birinde en ufak morluk olmamış, sonucun nasıl olucağını yani burnunuzun kolay bi burun mu yoksa zor mu olduğunu söylüyo.Güven verdi bana 20 gun sonra ameliyatım var ve güvenim sonsuz :)

Merhaba ben de ameliyat olmayı düşünüyorum fakat endişelerim var çünkü bu ikinci ameliyatım olucak Halit urgan i cok önerdiler Çağlayan yağmur kac liraya yapıyor ameliyatı bilgilendirin lütfen

Arkadaşlar herkese selamlar. Rize Özel Şar Hastanesinde Burun estetği ve Botox konusunda istanbulun bilinen ünlü cerrahlarından Dr Savaş SARI başlamış. İstanbulda kuzenim Acıbadem hastanesinde kendisine ameliyat olmuştu ve sonucu mükemmeldi. Dün ögrenir ögrenmez sekreterinden randevu alıp bugun kendisine gittim. Gerçekten işine cok hakim Savaş Bey. Bugune kadar 1000 in üzerinde estetik burun ameliyatı yapmış istanbul acıbadem ve medıcanada. Yaptıgı ameliyatların fotograflarını zaten muayene ofisinin ekranında izledim. Ayrıca yüz fotograflarımı çekip ameliyattan sonra burun şeklimin nasıl olacagını bana gösterdi. Tamponda kullanmıyormuş. Ben en çok tampondan korkuyordum zaten. Bana çok güven verdi. kuzenim ve kuzenimin arkadaşlarınıda istanbulda ameliyat etmişti ve onlarlada konuştum. fotograflarını kuzenim bana yolladı gerçekten çok hoşuma gitti. Bende ameliyat için haftaya randevu alacagım kendisinden umarım herşey güzel olur. Şimdiden sabırsızlanıyorum.

Merhaba ben de ameliyat olmayı düşünüyorum fakat endişelerim var çünkü bu ikinci ameliyatım olucak Halit urgan i cok önerdiler Çağlayan yağmur kac liraya yapıyor ameliyatı bilgilendirin lütfen

Revizyon için ne söyler bilmiyorum ama çağlayan beyi kesinlikle tavsiye ederim forumda bi arkadaş 3. ameliyatını çağlayan beye oldu, keşke ilk ameliyatımı da o yapsaydı dedi çok memnun kalmış. Ben ilk ameliyatımı olucam ona bana 1,500 tl dedi :)

merhabalar ben burun amelıyatı olmak ıstyrm samsunda en ıyı ve en uygun fıyata kım yapıyor bılgısı olan varmı

medicana' da halit bey' e ameliyat oldum..2500 tl vermiştim..doktorumdan da hastaneden de çok memnun kaldım..

Kızlar bugün çağlayan beye resim götürmeye gittim bi hastasıyla karşılaştım ve sormaya utandım burnunu o kadar doğal duruyodu ki kıza ayıp olur simdi kendi burnudur belki die düşündüm ne biliyim :D çağlayan bey yapmış hemen resimlerini çektim annme göstermek için sizinle de paylaşiyim dedim albüm herkese açık bakailirsiniz :) Şansıma baska biri de açısını aldırmaya gelmişti onunda burnunu gördüm o da çok güzeldi samsunda tek geçerim bu saatten sonra çağlayan beyi :)

arkadaşlar,

burun ve meme estetiği konusunda önerebileceğiniz doktorları ve deneyimlerinizi ya da duyduklarınızı, gördüklerinizi vs.. belirtirseniz burada derdine derman arayan onlarca insana da yardımcı olmuş olursunuz, çok seviniriz.

halit bey demişsiniz. ilgi, alaka ne güzel, çok hoş şeyler.. peki ya yaptığı burundan veya memeden memnun musunuz?

aynı şekilde lütfi eroğlu ve çağlayan yağmur için de geçerli.

yani illa gidip istanbul'a mı gidelim bunun için. oooff, çok zor işler ya. güvenilir doktor bulmak, ameliyat olmaktan daha zor :(((

ne yapacağız biz ya? :(((

Back