Samsun'da estetik cerrah tavsiyeleri

halit urganı önerebilirim size burun konusunda ben tecrübe yaşadım burnum gayet doğal ve güzel istediğim gibi burun oldu.meme konusundada okuduğum kadarıyla başarılıymış. burada okudum yorumlarıda size bakabilirsiniz ama ben şunu öğrendim kesinlik dr la gidip görüşmen lazım.

halit urgan ilgi alaka konusunda olduğu gibi kafandaki sorularada yanıt bulabiiyorsun eğrilerini doğrularını anlatıyor eminim diğer drlarda öledir. samsunda yaptırmayı düşünüyorsanız tavsiye edeibilirim şimdiden geçmiş olsun.

çok teşekkür ederim. önümüzdeki pazartesi günü görüşeceğim bir aksilik çıkmazsa.

bakalım neler olacak...

benim de istediğim burnumun şeklini bozmadan sadece ufak birkaç müdahale. yani dediğiniz gibi doğal olması ilk dileğim.

istanbul'da da yaptırabilirim; emre ilhan ve muhammet dilber'i de çok övüyorlar ama halit bey de işinin ehli ise ne gerek var ki oralarda uğraşayım diyorum...

size de çok geçmiş olsun

Canım çağlayan beyi de ben öneririm ben ameliyat günümü aldım ve çok doktorla görüştüm samsunda, hastalırını gördüm ve benim istediğim burun delikleri önden gözükmeyen doğal estetik olduğu belli olmayan burunlardı ve çağlayan bey tam istediğim gibi beni anladı bana ne olup ne olmicağını söyledi.Hastalarının burnru o kadar doğal duruyo ki bi tanesine burnun estetik mi diye sormaya utandım :) ben çağlayan beyi şiddetle öneririm :)

çok teşekkür ederim ama çağlayan bey, hangi hastanede acaba? :))

Kızlar dün ÇAĞLAYAN YAĞMUR'a ameliat oldum simdiden gayet mutluyum :) çıkınca boğazım dışında çok bi sorunum olmadı, ameliyatım 3.5 saat sürdü.Ben uyudum uyandım olan dışarıda bekleyene oluyo... Çağlayan beyin çoğu hastasında şişlik ve morluk olmamış ama bende oldu yani bu tamamen sizin cildinizle alakalı ama simdiden iyiki ona olmuşum diyebilirim, resimleri ekliyorum birazdan :)

Kesinlikls gidip görüşmeden karar verme şansın yokkk :) ben halit urganı cok araştırmıştım ama gidince farklı boyut oluyor..

canım sana katılıyorum..bende halit beye ameliyat oldum..sonuçtan, hastaneden, doktorumdan son derece memnun kaldım..gözüm kapalı halit beye tekrar ameliyat olurum..herşeyden önce doğru, dürüst, samimi bir insan..benim önceliğim doktorumun objektif ve samimi olmasıydı..sonuç..... çok güzel bir burnum var..yakınlarıma arkadaşlarıma tavsiye ettim sülalemizin doktoru oldu kendisi..herkes memnun..tavsiye isteyenlere mutlaka görüşün derim..

Sevgili mamine Lütfi Hocaya ameliyat olan arkadaşın hala memnun mu burnundan? Ya da ameliyat için Lütfi Hocanın doğru bir karar olduğunu düşünüyor mu? Ben de ona göğüs küçülttürme ameliyatı ve burun ameliyatı olmak istiyorum. Ama fazla yorum göremedim burda. Zahmet olmazsa arkadaşına sorabilir misin?:44:

bende samsunda burun estetiği olmayı düşünüyorum. omü tıp fakültesinde 5 yıllık asistan plastik cerrah ilhami oğuzhan aydoğdu ile görüşmüştüm ama deneyimi nasıl yaptığı ameliyatların başarı oranı ne kadar merak ediyorum. bu doktor hakkında bilginiz varsa rica etsem söyleyebilirmisiniz kafam çok karışık

Muayene mi oldunuz? 5 yıllık asistan bu sene bitirecektir ve sonuçta uzman doktor olacak. Ücretle ilgili birşey öğrenebildiniz mi? Fark yatırmak (estetik farkı) gerekiyor demişlerdi bana. Çok kafam karıştı ücretlerle ilgili benim.

Son düzenleme:
hanımlar ayıp olmazsa fiyat öğrenebilir miyim sizden? yani aşağı yukarı en fazla neyi gözden çıkarmamız gerek? ameliyattan sonra ne gibi sıkıntılar çektiniz? bir de ben şundan çok korkuyorum. allah burnu özene bezene yapmış derler 52 melekle yapmış. tamam estetiğin zaten bi günahı vardır da burun daha mı bi şey sanki. yani korkuyorum da. ama yaptırmak da istiyorum. yardımcı olur musunuz?

Valla günahına hiç girmedim. O zaman ben de vazgeçebilirim.
Fiyatlar da benim anladığım kadarıyla 4.000 liradan başlıyor. SGK falan karşılıyor mu bilmiyorum. Bana karşılamaz dediler. Benim sağlık sorunum yok sadece biraz eğrilik ve kemik var. Ben 40 yaşıma geldiğimde bunalıma girmemek için yaptırmak istiyorum sanırım :))
Şaka şaka... Hep istemiştim ama cesaret edememiştim. Bu sene çok fena cesaretimi topladım ama parayı toparlayamadım. Böyle işte...

4000 mi? çokmuş. hayatta biriktiremem o kadar parayı ben valla. benim de burnumda kemik var biraz büyük gibi. rahatsızlık duyuyorum açıkçası. umuyorum yakın zamanda yaptırabilirim

4000 mi? çokmuş. hayatta biriktiremem o kadar parayı ben valla. benim de burnumda kemik var biraz büyük gibi. rahatsızlık duyuyorum açıkçası. umuyorum yakın zamanda yaptırabilirim

Bütün isteyenler olur ameliyat inşaallah..

evet muayene oldum burnumla ilgili yapcaklarını söyledi . benim burnumda kemik eğriliği olduğu için onun devlet tarafından karşılandığını söyledi eğrilik dışarıdan engel olmuyo zaten içeriden ben dış görünümünü değiştirmek istediğim için gitmiştim .estetikte 700 tl dedi zaten onuda hastaneye yatırıyormuşuz doktorun kendisine değil.eğer profösör hocalarımıza yaptırmak isterseniz 2500 demişti . daha önceden dediğim o doktora yaptırmış olan biri olsaydı sormak istediğim şeyler vardı merak ediyorum açıkçası .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…